Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Γράψε μας ένα μίνι συγκριτικό να καταλάβουμε.

τι να γραψω...δεν περιγραφετε με λογια..απλα να ανφερω οτι ειναι πιο ευκολο στο χειρισμο,οτι ειναι πιο ομορφα τα γραφικα...οτι ειναι καλυτερο το gameplay...οτι εσεις ειστε 1000 ατομα το πολυ και στο WOW ειναι δεκαδες χιλιαδες...οτι εχει περισσοτερες φυλες και classes...εχω παιξει και αλλα MMORPG...απλα το WOW τα αφηνει πισω!Δεν λεω οτι το lineage 2 ειναι μουφα απλα οτι το WOW ειναι ακομα πιο πορωτικο και οτι απλα εφοσον σας αρεσει το lineage 2 θα λιωσετε στο wow

Κατά τη γνώμη μου και τα δύο είναι παιχνιδάρες, αλλά μην ξεχνάς ότι ο server του Bnb είναι free και είναι άδικη η σύγκριση με τους server της Blizzard. Και οι official server του Lineage φαντάζομαι ότι έχουν περισσότερο κόσμο από το server του Bnb.

Όσον αφορά το Wow θα είναι πορωτικό αλλά να πληρώσω συνδρομή για να παίξω παιχνίδι αποκλείεται. Αν σηκωθούν τίποτα σοβαροί free server που να μη σου βγάζουν την πίστη να συνδεθείς τότε οκ θα το δοκιμάσω. Το παιχνίδι το έχω ήδη και έχω προσπαθήσει να συνδεθώ σε κάποιους free servers αλλά τίποτα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος αναβάθμισης της γκλίτσας; Είδα κάποιον που πούλαγε μια ίδια, αρκετά δυνατότερη που έγραφε Χ3 πριν από το όνομα!!

ΥΓ. Κάργα στην ντοπα και το ναρκωτικό όλοι!!

Αν δεν καταπιείς φιξάκι δεν γίνεται δουλειά!!

Υπάρχει κάποιος τρόπος αναβάθμισης της γκλίτσας; Είδα κάποιον που πούλαγε μια ίδια, αρκετά δυνατότερη που έγραφε Χ3 πριν από το όνομα!!

Κυκλοφορούν κάποια enchanted scrolls για weapons και για armors τα οποία αναβαθμίζουν το εκάστοτε όπλο/πανοπλία. Αυτά τα βρίσκεις μόνο από drops τεράτων. Ρίξε μια ματιά εδώ. Αν κάνεις κλικ στο εκάστοτε scroll θα σου δείξει ποια τέρατα τα κάνουν drop.

Αρχική απάντηση από DsLmaNiaC

Κατά τη γνώμη μου και τα δύο είναι παιχνιδάρες, αλλά μην ξεχνάς ότι ο server του Bnb είναι free και είναι άδικη η σύγκριση με τους server της Blizzard. Και οι official server του Lineage φαντάζομαι ότι έχουν περισσότερο κόσμο από το server του Bnb.

Όσον αφορά το Wow θα είναι πορωτικό αλλά να πληρώσω συνδρομή για να παίξω παιχνίδι αποκλείεται. Αν σηκωθούν τίποτα σοβαροί free server που να μη σου βγάζουν την πίστη να συνδεθείς τότε οκ θα το δοκιμάσω. Το παιχνίδι το έχω ήδη και έχω προσπαθήσει να συνδεθώ σε κάποιους free servers αλλά τίποτα.

δεν ειναι πολλα...εγω σημερα πληρωσα το collectors 70 ευρω...αλλα εκτος οτι ειναι collectors εχω και 4 μηνες τσαμπα...απο κει και περα θα παιρνω gamecards...δεν ειναι ακριβες...το να δινεις 25 ευρω το διμηνο για κατι που αφιερωνεις 2-3 ωρες τουλαχιστον την ημερα ειναι οκ πιστευω!

ΥΓ. Κάργα στην ντοπα και το ναρκωτικό όλοι!!

Αν δεν καταπιείς φιξάκι δεν γίνεται δουλειά!!

:OT: LOL

σιγουρα αν καπιεις φιξακι δε γινεται δουλεια γιατι θα σου καρφωθει η βελονα στο λαρυγγι!! :OT:

Αρχική απάντηση από netcrawler

Μιλάμε έχω αρωστήσει με το άτιμο....................

Noobwars λέμε...

Πέστα ... η αληθεια ειναι οτι εχει βελτιωθει πολυ απο τα σπαστικα του παρελθοντος .

Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 20:41]

:OT: LOL

σιγουρα αν καπιεις φιξακι δε γινεται δουλεια γιατι θα σου καρφωθει η βελονα στο λαρυγγι!! :OT:

Για να μην πιαστείς αδιάβαστος μεγάλε, φιξάκι λέγετε η δόση.

Η δόση μπορεί να είναι μυτιά, γλειψιά ή οτιδήποτε!!

Βεβαίως το παιχνίδι δεν προσδιορίζει τον τρόπο κατανάλωσης.

Προχ8ες σκοτωσα ενα παιχτη στο σερβερ του BnB...

Τη στιγμη εκεινη ηταν και καποιος αλλος διπλα του ο οποις μολις τον εφαγα, με ρωτησε γιατι τον σκοτωσα, του ειπα "ετσι".... με ξαναρωτησε και του απαντησα παλι..."ετσι", το επομενο δευτερολεπτο παγωσε το πισι!!!!!!

σημερα που μπηκα να κανω λογκ ιν αλλα μου ειπε οτι ο λογαρισμος ειναι ηδη logged in!!!!

και στο φορουμ που μπηκα για να ποσταρω να δω τι εχει γινει...παλι μου ελεγε οτι δεν μπορω!!!

Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι το εξης...

αλλοι σκοτωνουν συνεχως αλλους... και δεν τους κανουν τπτ!

εμενα γιατι με φαγανε απο το 1ο μου ????

εχει ακουσει κανεις τπτ....

ξενερωσα λεμε

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

δεν ειναι πολλα...εγω σημερα πληρωσα το collectors 70 ευρω...αλλα εκτος οτι ειναι collectors εχω και 4 μηνες τσαμπα...απο κει και περα θα παιρνω gamecards...δεν ειναι ακριβες...το να δινεις 25 ευρω το διμηνο για κατι που αφιερωνεις 2-3 ωρες τουλαχιστον την ημερα ειναι οκ πιστευω!

Πολύ λάθος.....Απλώς οι εταιρίες βρήκαν φλέβα με τα ΜΜORPG και "βαράνε". Συντήρηση των servers σου λέει.....

Αρχική απάντηση από Zarras

Προχ8ες σκοτωσα ενα παιχτη στο σερβερ του BnB...

Τη στιγμη εκεινη ηταν και καποιος αλλος διπλα του ο οποις μολις τον εφαγα, με ρωτησε γιατι τον σκοτωσα, του ειπα "ετσι".... με ξαναρωτησε και του απαντησα παλι..."ετσι", το επομενο δευτερολεπτο παγωσε το πισι!!!!!!

σημερα που μπηκα να κανω λογκ ιν αλλα μου ειπε οτι ο λογαρισμος ειναι ηδη logged in!!!!

και στο φορουμ που μπηκα για να ποσταρω να δω τι εχει γινει...παλι μου ελεγε οτι δεν μπορω!!!

Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι το εξης...

αλλοι σκοτωνουν συνεχως αλλους... και δεν τους κανουν τπτ!

εμενα γιατι με φαγανε απο το 1ο μου ????

εχει ακουσει κανεις τπτ....

ξενερωσα λεμε

Eεε εισαι κ συ ενας ομως....

Τι το σκοτωσες το αλλο το παλικαρι ρε?Φονια,εε φονια! :p

Μπορει αν ηταν κανενας απο το Bnb staff ο αλλος κ να σε μπαναρε....ξερω κ γω.....?

ANDREW52: Βάρα μου μία!!

Εγώ: Δεν μπορώ ρε μεγάλε είμαι δειλός.

ANDREW52: Έλα ρε βάρα μία!!

Dodos666: Τι ενοχλείς τον φύλο μου ρε αυνανιζόμενε!!

ANDREW52: Κάνε μας την χάρη βρε κίναιδε!!

Εγώ βεβαίως φεύγω τρέχοντας.

Μετά από αρκετή ώρα βλέπω από ψηλά που βρισκόμουν τον ANDREW52 να έχει πλησιάσει κάποιον και να του λέει τα ίδια.

ANDREW52: Δεν μπορείς ρε nooba να ρήξης μία;

Να και ο έτερος καπαδοκης Dodos666 να κάνει τον φύλο στον φουκαρά.

Βγάζει ο ανυποψίαστος ένα τόξο, ρίχνει μία στον ANDREW52 και αυτός ψοφάει.

Κοκκινίζει το όνομα του και τότε ο «φίλος» Dodos666 τον αρχίζει στις σπαθιές.

Ήταν και κάποιος τρίτος συνεργός που δεν συγκράτησα το όνομα του γιατί δεν ανακατεύθηκε στην συζήτηση αλλά κυνήγησε μαζί με τον Dodos666 το θύμα που έφευγε τρέχοντας.

Αυτά επιτρέπονται;

Αν όχι, ποίος τα παρακολουθεί;

Αυτα είναι μέσα στο πνέυμα του PVP (Player vs Player) το οποίο επιτρέπεται. Τώρα αν υπάρχει abuse στη συγκεκριμένη φάση υπάρχει, αλλά μονο με screenshot μπορείς να το αποδείξεις.

abuse σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που λέτε.abuse είναι να συγκεντρώνεις τέρατα σε σημείο που δεν μπορούν να σε βαρέσουν και να τα σκοτώνεις.

Αυτό που περιγράφει ο γιαγκτ είναι pvp οργανωμένο για να πάρουν items απο αυτόν που κοκκινίζει.σε ποιον server παίζετε να έρθω να τα κανονίσω τα παληκάρια???

Υπάρχει σημείο που δεν σε φτάνουν τα τέρατα;

Στον BnB, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά δύσκολο με δεδομένο ότι είναι το λιγότερο τρεις, με τους δυο να είναι 30-40.

Kλασσικη περιπτωση Γιαγκ....

Μου χει τυχει κ μενα 2-3 φορες με διαφορα τυπακια.Το καλο με μενα ομως ειναι οτι σαν DarkElf δε με ποιανει τπτ αμα πιω κ μια ντοπα(ακα Haste) :D

Υπάρχει σημείο που δεν σε φτάνουν τα τέρατα;

Υπάρχουν αρκετά σημεία που δεν μπορούν να σε φτάσουν τα mobs. Θεωρείται abuse όμως να σκοτώνεις τέρατα τα οποία δεν μπορούν να σε χτυπήσουν. Εχθές έκανα report 3 άτομα που έκαναν abuse.. μλκς είμαστε εμείς που παιδεύομαστε όλη μέρα να xpάρουμε δηλαδή; :D

Αρχική απάντηση από DJD

Εχθές έκανα report 3 άτομα που έκαναν abuse..

Oυουουουουο ΔΩΣΤΗ!Τη μαυρη κουκουλα τη φορεσες?? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.