Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

Αν ειναι σοβαρη η clan κ εχουν σκοπο να ανεβασουν το lvl αξιζει.Κ γω δε ξερω πολλα ακομα περι clan ομως...

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Δεν χανεις τπτ αν μπεις σε clan . απλα αν αποφασισεις να φυγεις πρεπει να περιμενεις λιγο καιρο για να μπεις σε αλλο clan .

ok σας ευχαριστώ.

Δεν μπήκα επειδή δεν γνώριζα τι θα συμβεί, απλά στα ξαφνικά ήρθε κάποιος ξένος και μου είπε να είπε να μπω. (όπως δεν γνώριζα τι θα συμβεί αν δώσω το όπλο μου σε κάποιον για το κάνει υποτίθεται δυνατότερο, αλλά για αυτό δεν φρόντησα να ρωτήσω πριν :slap: )

Αν αγοράσω μπαστούνι C ενώ η αναβάθμιση μου είναι D αυτό θα έχει επίπτωση στα μαγικά;

ΥΓ. Οι κατασκευαστές του παιχνιδιού έχουν λιώσει, στο διάβασμα τις ελληνικής μυθολογίας!!

Bρηκα ενα Enchant armor χθες κ ειδα τι κανει,οχι κ πολλα δλδ.Απλα δινει +1 P.Def στην πανοπλια σου.....

Αν παρεις οπλο που ειναι για μεγαλητερη κλαση θα σερνεσε.

Ξερει κανεις που μπορω να βρω Brigadine Helmet ?? Mου λειπει για να συμπληρωσω το σετ....

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 14:36]

Bρηκα ενα Enchant armor χθες κ ειδα τι κανει,οχι κ πολλα δλδ.Απλα δινει +1 P.Def στην πανοπλια σου.....

Αν παρεις οπλο που ειναι για μεγαλητερη κλαση θα σερνεσε.

Ξερει κανεις που μπορω να βρω Brigadine Helmet ?? Mου λειπει για να συμπληρωσω το σετ....

τετοιο καπελακι βρηκα να πουλανε 2 ατομα στο ΔΙΟΝ στις 5 το πρωι(λιωσιμοοοοοο):p

αντε να το βρεις να τσιμπησω το δικο σου.....χαχαχχαχαχαα:D

δυστυχως δεν ειχα λεφτα για να στο αγορασω εγω........(με ενα φορο μεσολαβητη βεβαιως βεβαιως) :hehe:

Thanx RaNd,αν βρω τα συστατηκα που μπορω να το κατασκευασω?Ειμαι D-Elf οπωτε....

Αρχική απάντηση από Chris2004

Τι γίνεται με αυτό το Gludio....1200 άτομα μέσα, τα 1000 είναι στο Gludio.

Που να πας κ Giran!

Α εκεί είστε μαζεμένοι όλοι και λέω που είναι τα παιδιά του thelab. Σε λίγο ανεβαίνω στο level 20 και έρχομαι κι εγώ.

Αρχική απάντηση από DsLmaNiaC [Σήμερα, στις 19:57]

Α εκεί είστε μαζεμένοι όλοι και λέω που είναι τα παιδιά του thelab. Σε λίγο ανεβαίνω στο level 20 και έρχομαι κι εγώ.

σε λιγο που θα ανεβεις ελα ΔΙΟΝ.ειμαι λεβελ 21.παμε να σφαξουμε παρεα γιατι οι υπολοιποι λαμπιτες πηραν την ανηφορα σε λεβελ και δεν μας παιρνει εκει που παιζουν αυτοι.:cool:

Ok κάνω practising στα elven ruins αν και είναι δύσκολα σχετικά για το lvl μου εκεί. Εχθές είδα που μπήκες και είπες hi αλλά επειδή είμαι noobinator δεν ήξερα ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω το ! για να γράψω κάτι και να το δεις.:)

Παιδια ειδα το παιχνδι και σας λεω οτι αξιζει να δειτε το WOW απλα θα ξεχασετε το lineage2

Το μονο αρνητικο του wow ειναι το μηνιαιο τελος και η αγορα του παιχνιδιου

(αυριο παιρνω collectors και τα λιωνω ολα :D )

ps:και ολα αυτα με εναν P3 1ghz(οκ εχει και 9800 προ επανω:p )

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Παιδια ειδα το παιχνδι και σας λεω οτι αξιζει να δειτε το WOW απλα θα ξεχασετε το lineage2

Θες να μας καταστρεψεις εντελως ρε Γιαννακη?Ασε,να λειπει το βυσσινο :p

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 01:42]

Γράψε μας ένα μίνι συγκριτικό να καταλάβουμε.

WoW vs Lineage2 ειναι καθαρα υποκειμενικη αποψη....

Δοκιμαστε να παιξετε σε ενα wow beta emulator για να το δειτε οσοι δεν προλαβαν τον beta.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Αν αγοράσω μπαστούνι C ενώ η αναβάθμιση μου είναι D αυτό θα έχει επίπτωση στα μαγικά;

Έχει αλλά δε θυμάμαι ακριβώς τι χάνεις. Για παράδειγμα αν φοράς C grade Boots ενώ δεν έχεις πάρει το C skill ακόμα, χάνεις σε ταχύτητα. Καλύτερα κράτα τα χρήματα για να πάρεις κάτι καλό όταν 40αρίσεις :)

Με τι όνομα σε βρίσκουμε μέσα Γιάγκο;

Αν δεν έχεις το απαραίτητο expertise δηλ. αν πάρεις C και έχεις D expertise τότε θα κάνεις fail

αντί να κάνεις καλύτερο damage.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.