Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Οκ , κατέβασα τον client , έβαλα το patch του BnB (όπου έκανα register).

Αλλά όποτε το ξεκινάω (με το L2.exe) , με "χαιρετάει" με το παρακάτω μύνημα. :cry:

To εγκατέστησα 2 φορές , με τα ίδια αποτελέσματα.

Χρειάζεται τίποτα παραπάνω?

EDIT : Ο client που κατέβασα ήταν το L2_C2_installer.zip , από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού.

Αν το C2 σημαίνει chronicles 2 υποψιάζομαι οτι έκανα λακαμία.....

post-159-1416071614,0747_thumb.gif

Ναι.

Το L2_C2_installer.zip είναι ο σωστός client?

Γιατί σε προηγούμενη σελίδα του thread διάβασα οτι οι BnB & noobwars είναι servers για το chronicles 1 , οπότε αν το C2 σημαίνει chronicles 2 την πάτησα.

Οκ , για να μην την ξαναπατήσω , ο client που υπάρχει στο site του noobwars δουλεύει και στον BnB?

Αν όχι , υπάρχει κανένα link για τον σωστό client?

Μπορείς να κατεβάσεις ή τον client από το NW ή κάποιον από εδώ. Όποιος κατεβαίνει ποιο γρήγορα.

Όποιον C1 κατεβάσεις, με αντίστοιχο patch παίζει και στους 2 servers.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Πιστεύω ότι η διοίκηση τα "πέρνει" από το BnB :p

Noobwars ρε:p

Πεστα μεγαλε ... τεραστιε ... γιγαντα ...

n00bwars ρε ...:tongue: :p

Αρχική απάντηση από Fireknight

Πεστα μεγαλε ... τεραστιε ... γιγαντα ...

n00bwars ρε ...:tongue: :p

Εκεί που τα drops είναι για άντρες, όχι φλώρικα 10x που σε ανεβάζουν στο πι και φι :p

Αρχική απάντηση από astrolabos

Εκεί που τα drops είναι για άντρες, όχι φλώρικα 10x που σε ανεβάζουν στο πι και φι :p

Θα συμφωνησω αλλα ειναι και ξενερα να μην πιανουν τα SS & BSPS :( Εγω συνεχιζω γιατι περισσοτερο chat κανω παρα παιζω :p

Αρχική απάντηση από icy20

Θα συμφωνησω αλλα ειναι και ξενερα να μην πιανουν τα SS & BSPS :( Εγω συνεχιζω γιατι περισσοτερο chat κανω παρα παιζω :p

Εσύ δεν είσαι που έβριζες τους campers στο UT ? :rofl:

Αυτά τα Blessed Spiritshot-D Grade αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας ενός μαγικού; Ή είναι ιδέα μου και τα πληρώνω επί ματαίω!!

Τα Soylshot;

Το Crystal Scroll Enchant Armor (Grade D) τι είναι και σε ποιον δουλεύει;

Κατ αρχην αρκετα πραγματα εξηγουντε εδω http://lineage.warcry.com/

Τα Spiritshot φανταζομαι κανουν κατι αναλλογο με τα Soulshot που χρησιμοποιω εγω ως fighter.Αυξανουν δλδ τη ζημια που προκαλει το καθε χτυπιμα.

Το Enchant κ γω εχω απορια τι κανει κ γιατι το πουλαν τοσο ακριβα....

τα bsps (Blessed Spiritshot) ενισχυουν τα spells κατα 100% ενω τα απλα κατα 50%.

Το Enchant δινει +1 στο καθε item (defence, attack, αναλογα αν ειναι για weapon ή armor)

Στο noobwars έχει ένα πολύ καλό οδηγό στα αγγλικά (400 σελίδες) http://www.noobwars.gr/forum/index.php?showtopic=6027

Να ρωτησω και εγώ κάτι.

Κάποιος άγνωστος με προσκάλεσε να μπω σε μια clan, πρέπει να αποδεκτώ ή όχι; Τι κερδίζω και τι χάνω αν μπω σε μια clan;

Ευχαριστώ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.