Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RaNd [Σήμερα, στις 13:11]

Mε Alt και F(1-10) αλλαζεις τις μπαρες στον αντιστοιχο αριθμο...

ΥΓ. Παιζει ενα L2.ini και ενα User.ini modded για καλυτερη ορατοτητα για τον Noobwars (by me :D)

αν θελετε φτιαχνω ενα και για τον BnB

Kαι για τα lvl των παιχτων υπαρχει (hack ?) αλλα δεν ειναι του θεματος ;)

Ευχαριστώ, είχα δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς εκτός από αυτόν.

Με αυτά τα ini που γράφεις δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις από την αρχή;

ΥΓ Δεν θεωρούσα χρήσιμο να γνωρίζω το επίπεδο των άλλων παιχτών μέχρι σήμερα που μου επιτέθηκε στο ξεκάρφωτο κάποιος. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, αφού όταν τελικά τον έφαγα δεν πήρα πόντο.

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 20:56]

Μήπως το όνομά σου κοκκίνησε καθόλου;

(Λεκτικά του επιτέθηκες ή κυριολεκτικα; Και στα 2 κάγκελο θα τον άφηνες πάντως :) )

Νομίζω ότι κοκκίνισε, αλλά δεν πολυπρόσεξα γιατί στεναχωρήθηκα με το βρομόπαιδο!! Ξέρω παιχνίδι είναι!!

Τι σημαίνει το κοκκίνισμα;

Αρχική απάντηση από ea6gka

μπηκα οκ , ευχαριστω

Aλλος ένας έλληνας θα αρχίσει να σκεφτεται την ώρα να γυρήσει σπίτι απο την δουλεία/σχολή για να παίξει ασταμάτητα LINEAGE :toomuchne :o :nada: :drool:

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Νομίζω ότι κοκκίνισε, αλλά δεν πολυπρόσεξα γιατί στεναχωρήθηκα με το βρομόπαιδο!! Ξέρω παιχνίδι είναι!!

Τι σημαίνει το κοκκίνισμα;

Όταν έχεις κοκκινήσει σημαίνει ότι έχεις γίνει PK (Player Killer) και μπορεί ο καθένας να σε σκοτώσει και να σου πάρει ό,τι σου πέσουν από το "πτώμα" σου. Πρόσεχε γιατι μπορεί να μείνεις γυμνος....

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:09]

Όταν έχεις κοκκινήσει σημαίνει ότι έχεις γίνει PK (Player Killer) και μπορεί ο καθένας να σε σκοτώσει και να σου πάρει ό,τι σου πέσουν από το "πτώμα" σου. Πρόσεχε γιατι μπορεί να μείνεις γυμνος....

Μα τι αδικία είναι αυτή, αφού όταν ξεκίνησα να του ρίχνω μου είχε φάει την μισή ζωή.

Μου την έστησε όταν με χτύπαγε ένα τέρας!!

Καλα εγω παιζω το Lineage2, Μονο μια εβδομαδα τωρα και ΕΧΩ ΛΛΙΙΩΩΣΣΕΕΙΙ!! :)

Εχω εναν Dark Wizard 29 lvl, Θα ποσταρω και foto συντομα..

Στον B&b που παιζω, ολα καλα, δεν κολαει καθολου, μονο που και που στις σκαλες..

-LineageII-for-ever- :T:

See you inside..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.