Jump to content

Lineage 2

eNoS|S

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

εγω παιζω που και που.....εδω στο bits and bytes εινα καποια ατομα που λιωνουν!!!και ειπα να δοκιμασω....ειναι κορυφαιο....αλλα για πολυ λιωσιμο/...τι ειναι το c1 update?

C1 = Chronicle 1 expansion

αν το έχεις installed, θα τα πούμε από icq/msn. Τεστάρουμε τον new l2 server μας ;)

• 3 months later...

ρε παιδια για να παιξω lineage 2 στον server bits and bytes τι πρεπει να κατεβασω και απο που; Το εχω το παιχνιδι αλλα για αλλον server (για τον noobwars αλλα ειναι υπερβολικα δυσκολος και λεω να αλλαξω).

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

alig.w4u.gr (δεν κανω διαφιμιση του φορουμ).

Μαζεψαμε εκει οτι βρηκαμε σχετικα με το Lineage 2 ;)

ευχαριστο παντος για την βοηθεια σου αλλα επιδη ουτε εκει μπορω να βρω την σελιδα που θα παω για να κατεβασω το patch για τον server BnB μηπος μπορεις να μου την πεις εσυ?

PLZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

• 2 weeks later...

Τα χριστουγεννα που θα παω αλεξανδρουπολη θα παρω το cd απο το meganet το εχουν

Εχω ακουσει πολυ λιωσιμο πεφτει

Κατι παραπανω απο λιωσιμο!!

Στον Noobwars Server ειναι πανω απο 800 ατομα σε ωρες αιχμης και "αρχισαν τα οργανα" με

Castle Sieges κλπ κλπ ;)

καλό είναι ρε παιδιά και λιώσιμο αλλά σε μια φάση το βαρέθηκα, στην αρχή κυνηγάς κάτι μούφες μέχρι να ανέβεις...μετα κυνηγάς imps συνέχεια μέχρι να ανέβεις...μετά Zombie στα Ruins of Despair που πάνε όλοι και γίνεται πανικός....γενικότερα πολύ επαναλαμβανόμενη ιστορία.

Το παιχνιδι ειναι πολλα παραπανω απο το να βαρας Mobs..... Μπες κ σε μια Clan... οσο ανεβαινουν τα lvl ανεβαινει κ το ενδιαφερον... δεν ειναι ενα Game που θα κρατησει 1-2-3 μηνες...

RaNd |Level 3x Orc Shaman|

Proud member of Valhalla Clan

Πόσο παραπάνω δηλαδή? CLAN ξεCLAN η βαρεμάρα παραμένει.....δεν υπάρχει ενδιαφέρον....Το να ανεβένεις levels σε ένα RPG δεν λέει τίποτα.....

Αν είστε παλιοί RPGάδες πάτε αλλού....αλλιώς κοπιάστε...

Το παιχνιδι δινει κ αρκετα RP στοιχεια, δεν ειναι τελειως hack'n'Slash...

To να κανεις Quests μαζι με αλλους η να πατε ολοι μαζι για hunt εχει τρομερο γελιο!

Βεβαια γουστα ειναι αυτα! ;-)

εχει πολυ ψωμι!! σε καποιο level οι clan μπορει να εχει δικο της καστρο....και τοτε γινεται πανικος γινονται μαχες με αλλες clan και ο καθε παικτεις εχει το σκοπο του αλλο healer αλλος fighter πανικος μιλαμε!φανταστητε σε ενα φρουριου 10 ατομα 50 level και απο εξω αλλη μια clan και να γινεται μαχη!εχει πολυυυ ψωμι :)

και οσο ανεβενεις level τοσο ποιο ωραιο ειναι....επισης εχει πολλαααα μερη να πας....

• 4 weeks later...

Βρε παιδια επειδη εχω ακουσει πολλα για αυτο το MMORPG και θα ηθελα να το παιξω και εγω. Τι πρεπει να κανω, δεν το πουλανε πουθενα, θα πρεπει να το κατεβασω απο καπου; και τι γινεται με το serial number.. Ξερετε και χρεωσεις;

Έπαιξα ένα μήνα... κλασσική ασιατική νοοτροπία, όπου το να ανεβαίνεις level σημαίνει να σκοτώνεις το ίδιο τερατάκι 12843 φορές... πιο βαρετό δε γίνεται.

Η άλλη γελοιότητα ήταν το τρομερά περιορισμένο charachter customization. Τα races είχαν δυο διαφορετικές φάτσες το πολύ (πρέπει να μπερδεύονται πολύ) και όλες οι πανοπλίες είχαν το ίδιο look.

Προτιμήστε το everquest 2....

Lineage 2 forever [στο noobwars server φτανει 1000+ ατομα σε ωρες αιχμης] . Ειναι Απαιχτο το παιχνιδι :toomuchne :toomuchne :D

Για να τελειωσει καποιος την quest για elven wizard στο elven fortress υπαρχει τροπος να το κανει μονος του ή θα πρεπει να εχει party μαζι του ? [προσπαθησα μια φορα μονος και δεν τα καταφερα να φτασω πολυ μακρια :( ]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.