yanni Αύγουστος 18, 2004 #21 Αύγουστος 18, 2004 Ερώτηση: Πόσο εύκολα ξεχωρίζει κανείς τα μούφα από τα αυθεντικά? Καλά να έχεις και από τα δύο τα συγκρίνεις, αλλά όταν δίνεις και παίρνεις τα original πόσο σίγουρος είσαι ότι είναι τα original αν δεν έχεις και τα μούφα να συγκρίνεις?Εδώ υπάρχει και ο κίνδυνος να την πατάμε λόγο έλλειψης γνώσεων πάνω στα είδη αυτά. Όπως κάποιος αγοράζει π.χ. Celeron για καθαρόαιμο Pentium 4.
Elpis Αύγουστος 18, 2004 #22 Αύγουστος 18, 2004 φαινετε απο τη ποιοτητα.. τα β διαλογης φαινονται σαν φορεμενα καπως...
pigassos19 Αύγουστος 20, 2004 #24 Αύγουστος 20, 2004 Εμενα τα πηρε ενας φιλος μου μεσω e-bay απο Ιαπωνια 25 ευρω + 25 τα μεταφορικα!Καλο εεε!
GoriLLakoS Αύγουστος 24, 2004 #25 Αύγουστος 24, 2004 Όποιος θελει(αυθεντικοτατα παντα μιλαμε) ας με πμ -ησει!!!!χε!Επειδη ομως φευγω για μια εβδομαδα θα τα δω απο 1 σεπτεμβριου....!
LordOfRings Αύγουστος 24, 2004 #26 Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Όποιος θελει(αυθεντικοτατα παντα μιλαμε) ας με πμ -ησει!!!!χε!Επειδη ομως φευγω για μια εβδομαδα θα τα δω απο 1 σεπτεμβριου....! τι εννοεις αυθεντικότατα?? και σε τι τιμή ????
N4speed Σεπτέμβριος 7, 2004 Author #28 Σεπτέμβριος 7, 2004 Aυτο το βρηκα στο fleamarket >>>>Τι είναι αυτό το οποίο καθιστά ένα ζευγάρι Nike Shox Original ή μαϊμού όπως τα αποκαλούν κάποιοι? Η απάντηση είναι απλή. Ένα ζευγάρι παπούτσια το οποίο έχει κατασκευαστεί σε ΕΠΙΣΗΜΟ εργοστάσιο Nike, τότε θεωρείται Original. Ανεξαρτήτως χώρας. Αρκεί να έχει κατασκευαστεί σε ΕΠΙΣΗΜΟ εργοστάσιο-πρατήριο Nike.Πέρα όμως από τα ΄Original Nike παπούτσια, κυκλοφορούν και κάποια άλλα, χαμηλότερης ποιότητας από τα Original, τα οποία συχνά αναφέρονται λανθασμένα ως μαϊμούδες. Και εξηγώ τι εννοώ. Αυτά τα παπούτσια Β΄ διαλογής, είναι και αυτά Nike, όμως δεν έχουν κατασκευαστεί σε ΕΠΙΣΗΜΟ εργοστάσιο-πρατήριο Nike, αλλά σε κάποιο άλλο εργοστάσιο για λογαριασμό της Nike. Αυτά τα παπούτσια πλασάρονται στην αγορά διαφόρων χωρών με χαμηλό σχετικά βιοτικό επίπεδο, όπως Βουλγαρία, Γιουγκοσλαβία, Ρουμανία, Σκόπια, χώρες της Ασίας και σε διάφορα άλλα μέρη.Εύκολα καταλαβαίνει κάποιος λοιπόν, ότι δεν υπάρχουν παπούτσια τα οποία να φέρουν επάνω τη λέξη Nike και να είναι μαϊμούδες. Απλά υπάρχουν τα παπούτσια Α΄ και τα παπούτσια Β΄ διαλογής, πράγμα που όπως ανέφερα πιο πριν καθορίζεται από το εάν το παπούτσι έχει κατασκευαστεί σε ΕΠΙΣΗΜΟ εργοστάσιο-πρατήριο Nike ή σε άσχετο εργοστάσιο για λογαριασμό της Nike. Η ουσιαστική διαφορά των 2 παπουτσιών είναι ως προς την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται και ΟΧΙ ως προς την ποιότητα και τον τρόπο κατασκευής.Σταματήστε λοιπόν να πιστεύετε κάποιους οι οποίοι κατηγορούν κάποιους άλλους για ΄Βουλγάρικα παπούτσια και διαλαλούν ότι οι ίδιοι τα φέρνουν από Μαλαισία και Κίνα. Και αυτοί οι ίδιοι σας δίνουν παπούτσια ίδιας ποιότητας με τα Βουλγάρικα, αφού και τα δικά τους και τα Βουλγάρικα ΔΕΝ είναι κατασκευασμένα σε ΕΠΙΣΗΜΟ εργοστάσιο Nike. ’ρα, και τα μεν και τα δε, είναι παπούτσια Β΄ διαλογής, δηλαδή ίδιας ποιότητας. Εγώ προκαλώ οποιονδήποτε να μου δώσει αποδείξεις ότι τα παπούτσια που πουλάει είναι όντως Α΄ διαλογής. Όχι με συγκρίσεις και παραμύθια, αλλά με ένα απλό παρασταστικό αγοράς ότι τα έχει πάρει από επίσημο εργoστάσιο Nike σαν έμπορας για μεταπώληση. Παπούτσια Β΄ διαλογής φτιάχνονται σε πολλές χώρες. Ενδεικτικά ανφέρω κάποιες. Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Μαλαισία, Ινδία, Κίνα. Κορέα. Βέβαια, σε κάποιες από αυτές, υπάρχουν και επίσημα εργοστάσια-πρατήρια Nike, οπότε κατασκευάζονται και παπούτσια Α΄ διαλογής.Αυτό που πρέπει να ζητάτε από όλους αυτούς οι οποίοι ισχυρίζονται ότι πουλούν παπούτσια Α Διαλογής, είναι αποδείξεις. Κανείς δεν μπορεί να πάρει παπούτσια Α Διαλογής από εργοστάσιο Nike χωρίς παραστατικό αγοράς. Ούτε καν παράνομα. ’μα ήταν τόσο απλό, τότε γιατί δεν μας φέρνουν και τηλεοράσεις Sony σε χαμηλή τιμή, παρά μόνο παπούτσια?? Επειδή λένε ψέματα και τα παπούτσια τους δεν είναι Α΄ διαλογής. ΟΛΟΙ σας λένε ψέματα ΕΚΤΟΣ κι αν έχουν παραστατικά αγοράς. Ειδάλως, ας δώσουν σε όλους εμάς μια εξήγηση για το πως έχουν στα χέρια τους παπούτσια από επίσημο εργοστάσιο-πρατήριο Nike.Ποια ειναι η γνωμη σου !
gbdanis Σεπτέμβριος 7, 2004 #29 Σεπτέμβριος 7, 2004 Ένας φίλος μου πήρε τα SHOX από Βουλγαρία 70 τα έχει ένα χρόνο και είναι τέλεια ακόμα παρά την ταλαιπωρία που έχουν φάει . τέλος του μήνα θα πάει κάποιος γνωστός του Βουλγαρία και θα του φέρει παπούτσια NIKE και SHOX και του είπα αν μπορεί να μου φέρει ένα δερμάτινο μάκρη. Γύρο στα 50-60
Mischeif Σεπτέμβριος 8, 2004 #30 Σεπτέμβριος 8, 2004 θα δωσω μια απαντηση σε ενα ερωτημα παραπανω!ευκολα καταλαβαινεις ποιο ειναι το μαιμου (η Β διαλογης) απο το αυθεντικο (η Α διαλογης)1.εχουν διαφορετικα υλικα2.διαφορες χρωματικες παραλαγες που στο αρχικο μοντελο δεν υπαρχουν3.εχω δει ακομα και διαφορες στο σχεδιο (κακοτεχνιες) π.χ. πολλα απο τα Β διαλογης Air Max 97` δηλαδη τα millenium σε ασημι το πισω μερος της αεροσολας εξεχει πολυ σε σχεση με το αυθεντικο!
wrong method Σεπτέμβριος 8, 2004 #31 Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από N4speed [Χθες, στις 17:46] Σταματήστε λοιπόν να πιστεύετε κάποιους οι οποίοι κατηγορούν κάποιους άλλους για ΄Βουλγάρικα παπούτσια και διαλαλούν ότι οι ίδιοι τα φέρνουν από Μαλαισία και Κίνα. Και αυτοί οι ίδιοι σας δίνουν παπούτσια ίδιας ποιότητας με τα Βουλγάρικα, αφού και τα δικά τους και τα Βουλγάρικα ΔΕΝ είναι κατασκευασμένα σε ΕΠΙΣΗΜΟ εργοστάσιο Nike. ’ρα, και τα μεν και τα δε, είναι παπούτσια Β΄ διαλογής, δηλαδή ίδιας ποιότητας. Εγώ προκαλώ οποιονδήποτε να μου δώσει αποδείξεις ότι τα παπούτσια που πουλάει είναι όντως Α΄ διαλογής. Όχι με συγκρίσεις και παραμύθια, αλλά με ένα απλό παρασταστικό αγοράς ότι τα έχει πάρει από επίσημο εργoστάσιο Nike σαν έμπορας για μεταπώληση. Παπούτσια Β΄ διαλογής φτιάχνονται σε πολλές χώρες. Ενδεικτικά ανφέρω κάποιες. Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Μαλαισία, Ινδία, Κίνα. Κορέα. Βέβαια, σε κάποιες από αυτές, υπάρχουν και επίσημα εργοστάσια-πρατήρια Nike, οπότε κατασκευάζονται και παπούτσια Α΄ διαλογής. Αυτό γιά τα "εργοστάσια"...... http://www.american.edu/TED/nike.htm
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 24, 2004 #32 Σεπτέμβριος 24, 2004 μου εμεινε ενα ζευγαρι millenium ασπρα με κοκκινο σημματακι nike κ κοκκινη αεροσολα..........70 ευρω για να φυγουν.....χωρις παζαρια...οποιος τα θελει ας με πμησει....ειναι σε 46 νουμερο
enduracell Σεπτέμβριος 24, 2004 #33 Σεπτέμβριος 24, 2004 Oι πωλήσεις γίνονται σε άλλο section του fora. Αν και δε ξέρω αν γίνεται να πουλήσεις κάτι που δεν έχει σχέση με H/W S/W...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.