Jump to content

Παπουτσια SHOX ' Η Αλήθεια ?'

N4speed

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποια η αληθεια για φτηνα παπουτσια της Ν!Κ . Ενω στα καταστηματα τα πουλανε 190 , εχω ακουσει για ατομα που τα αγορασαν 75 .

:confused:

Τι συμβαίνει ? Είναι μουφες ? Είναι Β διαλογής ? Είναι παράνομα εισαγμένα ? Από που τα πήραν ?

:confused:

Γιατι η διαφορά τιμής είναι αξιοσημείωτη !!! Έχει καποιος από εσάς ? Τί λένε ?

:whistling Ρωτάω καθαρά από περιέργεια !

:whistling

καλως ηρθες στο thelab.gr n4speed,ενα site για overclocking

καπως εκτος κλιματος βρισκω το πρωτο σου θεμα,ελπιζω σιγα-σιγα να μπεις στο κλιμα :)

Αυτά που βρήκες είναι από Βουλγαρία.Αισχρή ποιότητα αλλά ή τιμή σκοτώνει.Κάποια πρακτορεία οργανώνουν εκδρομές μόνο για αυτό το λόγο.

Σε καλωσορίζω και γω στο the lab N4speed :flower:

έχεις δίκιο στο off topic ο καθένας μπορεί να γράφει για όποιο θέμα τον ενδιαφέρει.

Τώρα για τα παπα δε ξέρω καν πια λες, αλλά νομίζω τα φέρνουν από την Βουλγαρία κάτι τέτοια. Η ποιότητα τους δε ξέρω αν είναι ίδια.

Αυτά είναι τα λεγόμενα Β' διαλογής ή καλύτερα κατασκευασμένα με την άδεια της Nike αλλά όχι σε δικά της εργοστάσια. Προέρχονται από χώρες της Ασίας , Βουλγαρία κτλ και είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση αφού δεν μπορούν να αγοράσουν τα Α' ποιότητας. Φυσικά στην Ασία και ειδικότερα στην Κίνα κατασκευάζονται και Α' διαλογής.

Ο Πιέρος φέρνει κάτι παπούτσια σε κοντέινερς, νομίζω ότι αυτός μπορεί να σου απαντήσει αφού ελένχει την αγορά, με εισαγωγές απο μέση ανατολή, μαλαισία, κλπ.

Αρχική απάντηση από JiMk

Ο Πιέρος φέρνει κάτι παπούτσια σε κοντέινερς, νομίζω ότι αυτός μπορεί να σου απαντήσει αφού ελένχει την αγορά, με εισαγωγές απο μέση ανατολή, μαλαισία, κλπ.

loooooooooooool

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

τελικα δεν ξερω αν αξιζουν τα β διαλογης... πηρα το πασχα ενα ζευγαρι με 90 ευρο 75+15 τα μεταφορικα και σημερα εχουν γινει μο..νι και δεν εχουν καθολου καλη ποιοτητα... ενω σημερα πηρα κατι νικε με 150 μπορει +60 ευρο αλλα ειναι τελεια και δεν εχουν κακοτεχνιες οπως τα Β διαλογης!!! και πιστευω θα κρατησουν τον διπλιασιο χρονο..

Όταν έψαχνα για τα Millenium έβλεπα δύο χώρες κατασκευής. Κίνα και Βιετνάμ. Αυτά που πήρα τελικά είναι από Βιετναμ.

Όσο για την Βουλγαρία μην νομίζεται ότι 70€ είναι φτηνά. Φίλη μου που πήγε Βουλγαρία ή της τα φέρανε, δεν θυμάμαι, τα Shox τα πήρε με 35€ από 250€.

Αν και ειπώθηκαν κάποια σχόλια ένα θα σου πω. Αν τα βρεις από κάποιον κάτω από 60ε πάρτα, αλλιώς παραπάνω ευρω δεν αξίζουν. Η ποιότητα τους είναι πολύ χάλια.

Ολα αυτά πολύ φιλικά.

Όσο για το βιετναμ ακόμα κ τα γνήσια αυτό γράφουν

Αρχική απάντηση από Pieros

Όσο για το βιετναμ ακόμα κ τα γνήσια αυτό γράφουν

Για γνήσια μιλούσα....

Δε πιστευω να νομιζεται οτι υπαρχει εταιρια που κατασκευαζει τα προιοντα της στη χωρα καταγωγης της,δλδ εκει που εδρευουν τα γραφεια της.

ισως να εχουν ενα εργοστασιο κ εκει αλλα σιγουρα εχουν κ καποιες ακομα, γραμμες παραγωγης ή προρυθευτες(κατασκευαστες) σε χωρες τυπου βουλγαρια,κινα,βιετναμ,ινδια,κορεα,πολωνια,ουγγαρια κ λοιπα.

να λεμε ευχαριστω οταν βλεπουμε made in taiwan εχει γινει η ελιτ πλεον, οταν βλεπω προιοντα εκτος ταιβαν αρχιζω και ανησυχω :hehe:

καλά σοβαρά μιλάμε? 190 για νάικι... και 75 για βουργάρικα?

για να παταμε τη λασπουριά και τις σκυλοκουράδες?

190 δινω μόνο για το Αγιο Δισκοπότηρο (Athlon64), και με 75 βρίσκουμε Αγίασμα (Barton2500).

για παπουτσάκια έχει κατι ωραία Admiral στα πρατήρια... 30 ευρουδακια. Αθάνατα!

Έχω 2 ζευγάρια shox. 1 των 180 και 1 των 70.Και τα δύο είναι made in china και δεν βλέπω καμία διαφορά μεταξύ τους.......

Σίγουρα θα ξαναπάρω των 70:D

Εγώ δεν τα πήρα απο βουλγαρία φίλε αλλα απο αθήνα και όπως είπα είναι made in china.Εσένα τι είναι???

εγω παλι εχω 2 ζευγαρια σοκς των 180 και ειναι τελεια και ενα των 75 ευρο και ειναι εντελως μουφα...

Αρχική απάντηση από Sam....

Εγώ δεν τα πήρα απο βουλγαρία φίλε αλλα απο αθήνα και όπως είπα είναι made in china.Εσένα τι είναι???

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ made in China ειναι ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.