paschalia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2004 Περισσοτερες πληροφοριες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Δεν μου αρεσει κ πολυ...Εξαλου γιατί να ακουσω μουσικη στο Stereo ηχοσύστημα και να μην το ακουσω απο το 5.1 ή και 6.1 που εχω βάλει στο PC ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 17, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 3 σε 1Περισσότερες πληροφορίες εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 17, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Αν θεωρειται οτι βαζω πολλα τοπικς στο οφτοπικ ,ειτε ειναι σχετικα ειτε οχι , μια συγνωμη για το <μπουχτισμα> . Ας γινει μια επιλογη και διαγραφη η μετακινηση η δεν ξερω τι αλλο .. για συμμαζεμα και περιορισμο του οφτοπικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 17, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Αστην κοπελα βρε Κερασακια....... Στο κατω κατω δεν κανει κ τπτ κακό !!! Μας ενημερωνει με νεα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 17, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Δεν ήταν κακοπροαίρετο σχόλιο, σατυρικό μόνο. Κανένα πρόβλημα δεν έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 17, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Αν θεωρειται οτι βαζω πολλα τοπικς στο οφτοπικ ,ειτε ειναι σχετικα ειτε οχι , μια συγνωμη για το <μπουχτισμα> . Ας γινει μια επιλογη και διαγραφη η μετακινηση η δεν ξερω τι αλλο .. για συμμαζεμα και περιορισμο του οφτοπικ βασικα χρειαζεσαι μια κατηγορια μονη σου paschalia's threads!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Αύγουστος 17, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Πάντως εντελώς καλοπροαιρετα, μήπως να έβρισκες ένα forum για χαλαρή κουβεντούλα κλπ, γιατί μάλλον δεν σου ταιρίαζει το forum υπολογιστών αφού το 99% των post σου είναι στο off topic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 17, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Mηπως να εκανα ενα πολλ?Ψηφιστε ναι οσοι δεν χαλιεστε με το οφτοπικ υφος μου για να παραμεινω..Ψηφιστε οχι οσοι θεωρειτε οτι δεν ανηκω εδω ?Edit : βασικα το εχω κανει ηδη δημοψηφισμα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 17, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PASCHALIA!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 17, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από jogi Πάντως εντελώς καλοπροαιρετα, μήπως να έβρισκες ένα forum για χαλαρή κουβεντούλα κλπ, γιατί μάλλον δεν σου ταιρίαζει το forum υπολογιστών αφού το 99% των post σου είναι στο off topic? :T: :T: Αρχική απάντηση από paschalia Mηπως να εκανα ενα πολλ? Ψηφιστε ναι οσοι δεν χαλιεστε με το οφτοπικ υφος μου για να παραμεινω.. Ψηφιστε οχι οσοι θεωρειτε οτι δεν ανηκω εδω ?........ Δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος για κατι τετοιο, το forum απευθυνεται σε ενα συγκεκριμενο κοινο που ειναι εμφανες ποιο ειναι, τα offtopic υπαρχουν σωστα για καποιες χαλαρες συζητησεις αλλα υπαρχουν καποια αυτονοητα ορια και εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 17, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Eληφθη το μυνημα.. σταματαω να ποσταρω .Καλημερα σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 17, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Ξεκολα βρε! Ασε τους πικροχολους να λενε οτι θελουν........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 17, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 αν φυγεις δε θα αλλαξει κ τπτ,υπαρχουν κι αλλοι-ες που ειναι μονιμος off-topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 17, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Χωρις σχολια πλζ που περιεχουν χαρακτηρισμους για τριτα ατομα ..Οχι τουλαχιστον σε τοπικς δικα μου .Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Αύγουστος 17, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Δεν νομιζω να ενοχλεις αν ποσταρεις, οποιος θελει διαβαζει τα αυτα που λες και οποιος δεν θελει τα αγνοει. Τωρα αν εβρισκες μεγαλυτερη ανταποκριση ή πιο ενδιαφεροντα θεματα σε καποιο αλλο φορουμ ειναι κατι που εσυ θα το κρινεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFLAMES Αύγουστος 17, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 E MA ELEOS PIA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 17, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Βρε κανιβαλοι!!Αφηστε την κοπελια ησυχη βρε! Αμα δε γουσταρετε τα ποστ της ΜΗ τα διαβαζετε....υπαρχοθν αλλοι που θελουν να τα διαβαζουν... Ααααα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 17, 2004 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Ναι μωρε σιγα ποσταρε οτι θες και οποιος θελει τα διαβαζει,οποιος δεν θελει οχι!Τωρα οσο αναφορα το φορουμ οπως ειπαν και οι αλλοι αμα δεν σε ενδιαφερουν καθολου τα αλλα θεματα τα του δες μηπως μπορει καποιο αλλο να σε καλυψει πιο πολυ!Και παντα μπορεις να εισαι και σε αυτο!ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Αύγουστος 17, 2004 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Δεν σου είπα να φύγεις, ούτε και τίθεται τέτοιο θέμα, απλώς σου πρότεινα να ψάξεις και ένα άλλο forum που να ασχολείται με τα θέματα που σου ταιριάζουν περισσότερο γιατί θα μείνεις και εσύ περισσότερο ικανοποιημένη απο την ανταπόκριση και απο την "παρέα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.