Jump to content

2 σε 1

paschalia

Recommended Posts

Αν θεωρειται οτι βαζω πολλα τοπικς στο οφτοπικ ,ειτε ειναι σχετικα ειτε οχι , μια συγνωμη για το <μπουχτισμα> .

Ας γινει μια επιλογη και διαγραφη η μετακινηση η δεν ξερω τι αλλο .. για συμμαζεμα και περιορισμο του οφτοπικ :)

Αρχική απάντηση από paschalia

Αν θεωρειται οτι βαζω πολλα τοπικς στο οφτοπικ ,ειτε ειναι σχετικα ειτε οχι , μια συγνωμη για το <μπουχτισμα> .

Ας γινει μια επιλογη και διαγραφη η μετακινηση η δεν ξερω τι αλλο .. για συμμαζεμα και περιορισμο του οφτοπικ :)

βασικα χρειαζεσαι μια κατηγορια μονη σου ;)

paschalia's threads!!

:)

Πάντως εντελώς καλοπροαιρετα, μήπως να έβρισκες ένα forum για χαλαρή κουβεντούλα κλπ, γιατί μάλλον δεν σου ταιρίαζει το forum υπολογιστών αφού το 99% των post σου είναι στο off topic?

Mηπως να εκανα ενα πολλ?

Ψηφιστε ναι οσοι δεν χαλιεστε με το οφτοπικ υφος μου για να παραμεινω..

Ψηφιστε οχι οσοι θεωρειτε οτι δεν ανηκω εδω ?

Edit : βασικα το εχω κανει ηδη δημοψηφισμα...!

Αρχική απάντηση από jogi

Πάντως εντελώς καλοπροαιρετα, μήπως να έβρισκες ένα forum για χαλαρή κουβεντούλα κλπ, γιατί μάλλον δεν σου ταιρίαζει το forum υπολογιστών αφού το 99% των post σου είναι στο off topic?

:T: :T: :T: :T:

Αρχική απάντηση από paschalia

Mηπως να εκανα ενα πολλ?

Ψηφιστε ναι οσοι δεν χαλιεστε με το οφτοπικ υφος μου για να παραμεινω..

Ψηφιστε οχι οσοι θεωρειτε οτι δεν ανηκω εδω ?........

Δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος για κατι τετοιο, το forum απευθυνεται σε ενα συγκεκριμενο κοινο που ειναι εμφανες ποιο ειναι, τα offtopic υπαρχουν σωστα για καποιες χαλαρες συζητησεις αλλα υπαρχουν καποια αυτονοητα ορια και εκει.

Δεν νομιζω να ενοχλεις αν ποσταρεις, οποιος θελει διαβαζει τα αυτα που λες και οποιος δεν θελει τα αγνοει.

Τωρα αν εβρισκες μεγαλυτερη ανταποκριση ή πιο ενδιαφεροντα θεματα σε καποιο αλλο φορουμ ειναι κατι που εσυ θα το κρινεις. :)

Ναι μωρε σιγα ποσταρε οτι θες και οποιος θελει τα διαβαζει,οποιος δεν θελει οχι!

Τωρα οσο αναφορα το φορουμ οπως ειπαν και οι αλλοι αμα δεν σε ενδιαφερουν καθολου τα αλλα θεματα τα του δες μηπως μπορει καποιο αλλο να σε καλυψει πιο πολυ!Και παντα μπορεις να εισαι και σε αυτο!

ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ

Δεν σου είπα να φύγεις, ούτε και τίθεται τέτοιο θέμα, απλώς σου πρότεινα να ψάξεις και ένα άλλο forum που να ασχολείται με τα θέματα που σου ταιριάζουν περισσότερο γιατί θα μείνεις και εσύ περισσότερο ικανοποιημένη απο την ανταπόκριση και απο την "παρέα"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.