cherryman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2012 Καλησπέρα,έχω μια απορία όσον αφορά τις κάρτες εγγραφής εικόνας και ήχου. Αυτήν πχ. Msystems.gr - Προϊόντα - LogiLink USB2.0 Video / Audio GrabberΜπορεί μια τέτοια κάρτα να συνεργαστεί με τις υπηρεσίες live streaming Ustream, Google+ Hangouts κλπ, ώστε να περνάς εικόνα από μια handycam αντί για μια webcam;Ευχαριστώ.
racer Σεπτέμβριος 20, 2012 #2 Σεπτέμβριος 20, 2012 Πόσο παλιά είναι η κάμερα; Γιατί εγώ είχα συνδέσει τη δικιά μου (δε θυμάμαι αν ήταν με USB ή Firewire) και την έβλεπε κανονικά σαν webcam. Αλλά έστω ότι γίνεται, γιατί να μην πάρεις μια webcam, πχ Logitech C270 720p στα 25€;
cherryman Σεπτέμβριος 20, 2012 Author #3 Σεπτέμβριος 20, 2012 Firewire θα ήταν μάλλον γιατί οι USB δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, όσο έχω ψάξει τουλάχιστον. Είναι για εξωτερική χρήση όπου η webcam δεν εξυπηρετεί για το σκοπό που προορίζεται.Edit: Η κάμερα είναι η Panasonic HDC-SD90 και δεν έχει τη δυνατότητα μέσω USB να δουλέψει με αυτές τις υπηρεσίες.
cherryman Σεπτέμβριος 21, 2012 Author #4 Σεπτέμβριος 21, 2012 Κανείς άλλος ρε παιδιά δε γνωρίζει αν γίνεται;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.