naperas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2012 Γεια σας.χρειαζομαι την βοηθεια σας.χτες αγορασα την Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Professional.Της εκανα εγγατασταση κανονικα με το συνοδευτικο cd,αλλα το προγραμμα δεν μου ανοιγη το control panel για να μπω στις ρυθμησεις της καρτας.εχω τα 7αρια 64bit.χρειαζετε να κανω τιποτε άλλο?μεσο ιντερνετ?Το προγραμμα δεν μου το εμφανηζη ουτε στην επιφανεια εργασιας,ουτε στον πινακα ελενχου.το μονο που βλεπω στον πινακα ελενχου είναι η συντομευση ΗΧΟΙ που μεσα εκει απλα την αναγνωριζη.αν ξερη καποιος να με βοηθηση.γιατι ετσι μου ερχετε να την πεταξω.Σας ευχαριστο
N3M3SYS Σεπτέμβριος 20, 2012 #2 Σεπτέμβριος 20, 2012 Δεν την εχω την καρτα αλλα απο οτι καταλαβαινω, εχεις θεμα με τους drivers, δεν εγκατασταθηκαν ή εγκατασταθηκαν πλημελως. Ξηλωσε τους και μην κανεις εγκατασταση απο το CD. Κατεβασε απο το site. Επισεις αν υπαρχει το auto update, θα περιεχεται μεσα στην εγκατασταση την γενικη των drivers και του software εντος CD, που σε σενα υπαρχει προβλημα. Πειραματισου.Απλα βεβαιωσου οτι η καρτα "φαινεται" στα Win7 σου σαν υλικο.
naperas Σεπτέμβριος 22, 2012 Author #3 Σεπτέμβριος 22, 2012 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗ ΑΚΡΙΒΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΠΙΑ ΣΕΙΡΑ..ΚΑΙ ΤΗ ΟΧΙ??ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΗΧΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.