AnimaTronic Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2012 Καλημέρες.Αγόρασα πρόσφατα έναν εσωτερικό σκληρό 2ΤΒ για main storage και έναν εξωτερικό σκληρό 2ΤΒ για backup. Ο εξωτερικός θα μπαίνει πάνω στο PC μια στο τόσο για να παίρνω backup οτιδήποτε καινούριο έχω βάλει στον εσωτερικό. Επειδή είναι σπάσιμο νεύρων κάθε φορά να πηγαίνω και να κάνω copy/paste οτιδήποτε καινούριο έχει μπει στον εσωτερικό, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να συγχρονίζει το δεδομένα κατά το backup;Αυτό που θέλω είναι να βάζω στο PC τον εξωτερικό και μέσω του προγράμματος να φορτώνει σε αυτόν οτι έχει προστεθεί στον εσωτερικό από το τελευταίο backup, στις αντίστοιχες θέσεις.Ξέρετε κανένα τέτοιο πρόγραμμα; Έψαξα στο net για sync file back up software, αλλά είπα να ρωτήσω εδώ μήπως παίζει κανένα δοκιμασμένο από κάποιον/κάποιους.Tenx.
YDinopoulos Σεπτέμβριος 20, 2012 #2 Σεπτέμβριος 20, 2012 Θες προγραμμα καθευτου για backup, ή file/folder synchronizing ?
AnimaTronic Σεπτέμβριος 20, 2012 Author #3 Σεπτέμβριος 20, 2012 [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION]Επειδή δε το πολυκατέχω, στο εξηγώ όσο καλύτερα μπορώ:Ο εσωτερικός και ο εξωτερικός έχουν αυτη τη στιγμή τα ίδια ακριβως δεδομένα. Ο εξωτερικός δεν είναι μόνιμα πάνω στο PC. Κατα τη διάρκεια της εβδομάδας φορτώνω στον εσωτερικό διάφορα δεδομένα (δουλειάς, mp3 κλπ.). Στο τέλος της εβδομάδας θα μπαίνει ο εξωτερικός να συλλέξει τα καινούρια δεδομένα.Πως φαντάζομαι αυτό το πρόγραμμα που ζητάω:-Βάζω τον εξωτερικό-Ανοίγω το πρόγραμμα-Επιλέγω Source τον εσωτερικό-Επιλέγω Destination τον εξωτερικό-Του "λεω" κάντους ίδιους ξανά (δηλαδή πρόσθεσε στο Destination οτιδήποτε καινούριο βλεπεις στο Source, σε σχέση με την τελευταία φορά, στις αντίστοιχες θέσεις όμως).Όλο αυτό για να μην κάθομαι να τα κάνω χειροκίνητα.Υπάρχει κάτι τέτοιο;
YDinopoulos Σεπτέμβριος 20, 2012 #4 Σεπτέμβριος 20, 2012 Αμε. Και open source... FreeFileSync | Free Security & Utilities software downloads at SourceForge.net
sstav Σεπτέμβριος 20, 2012 #5 Σεπτέμβριος 20, 2012 με σειρά προσωπικής προτίμησης freefilsync, allsync & synctoy με πρόλαβες dinopoule
AnimaTronic Σεπτέμβριος 20, 2012 Author #6 Σεπτέμβριος 20, 2012 [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] [MENTION=5271]sstav[/MENTION]Άι λόβ γιού κάργα. Ναι, αυτό ψάχνω. Στο γειτονικό site μου πρότειναν και το Toucan Backup. Το απόγευμα αρχίζω δοκιμές.Tenxxxxxxx.
Aligator21 Σεπτέμβριος 20, 2012 #7 Σεπτέμβριος 20, 2012 Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου μιας και έψαχνα και εγώ κάτι παρόμοιο!!!
zomg Μάρτιος 31, 2013 #8 Μάρτιος 31, 2013 [bUMP] Εδώ και ένα χρόνο χρησιμοποιούσα για Mirroring to SyncBackPro. Πολύ καλό πρόγραμμα, με πολλές επιλογές και φιλικό interface. Η άδεια που είχα δυστυχώς έληξε, οπότε έψαχνα κάτι παρόμοιο αν υπάρχει σε free έκδοση. Δοκίμασα το FreeFileSyn που ήταν η top πρόταση στο συγκεκριμένο topic. Προς το παρών, απόλυτα ευχαριστημένος. Λίγες επιλογές, αλλά οι ακριβώς απαραίτητες θα έλεγα και επίσης φιλικό interface. Για κάποιον που ψάχνει να κάνει mirroring/synch/back-up χωρίς πολλά-πολλά, I give my vote.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.