dimgr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2012 Γεια σας παίδες Μπορεί να σας φανεί τελείως χαζό, αλλά δεν μπορώ να βρω πως βλέπεις παλαιότερα θέματα στο Lab!!! Είμαι 2,5 χρόνια μέλος, ψάχνω από εδώ, ψάχνω από εκεί, τίποτα! Σε όλες τις κατηγορίες του forum, εμφανίζονται μόνο οι πρώτες 2-3 σελίδες με τα threads, ενώ οι υπόλοιπες παλαιότερες είναι εξαφανισμένες! Γιατί γίνεται αυτό; Μόνο στο Lab το έχω δει! Και με ποιο τρόπο είναι δυνατό να βρούμε αυτά τα παλαιότερα θέματα; Συγγνώμη προκαταβολικά αν υπάρχει αλλού απάντηση, αλλά δεν μπόρεσα να τη βρω. Αν υπάρχει, ας μου πει κάποιος και αν οι mods πιστεύουν ότι το θέμα αυτό περισσεύει, ας το σβήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 Easy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Σεπτέμβριος 19, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 Θεϊκό! Στραβομάρα μου!!! :tomato: Ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.