LazyGreek Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2012 Καιρός να διώξω το παλιό το Case (Phantom)και θέλω να πάω σε κάτι καινούριο!Θέλω να είναι Midi! πρώτα αυτό! (ωραίο και μικρό)Να μπορείς να βάλεις 2χ120 μπορστάΝα μπορείς να βάλεις 2χ120 πάνω ή και 3χ120Άμα γίνετε να έχει και Window στο Side panel (Κανένα πρόβλημα)Και να έχει και Removable HDD Cage.Να χωράει η Η80 που έχω και πάνω κάτω αυτά.Τώρα να πω εγω πια Case έχω σκεφτεί..Με βασανίζει πάρα πολύ τοFractal Arc MidiArc Midi Tower - Fractal DesignΑλλά το κακό με το Case είναι ότι δεν παίρνει 2χ120 μπροστά μόνο 2χ140και το άλλο κακό είναι ότι έχω 6 Scythe Gentle Typhoon 1850 RPM (2 για την Η80)και 2 BitFenix 120και δεν θέλω να πάνω χαμένοι!Επίσης έχω και έναν Scythe 1700rpm Slip Stream 140 PWM Adjustable VR: CPU K?hler, L?fter, L?ftersteuerung, PC Netzteile von ScytheΠου θα ήταν ότι πρέπει για το Side panel στο Arc MidiΞέρω ότι μπορείς να κάνεις κάτι mOdEs για να βάλεις 2χ120 αλλά δεν θέλω να ασχολειθώ.Μετά ωραίο επίσης και έχει όλες τις προδιαγραφές (πάνω κάτω)είναι τοFractal DEFINE R3Define R3 USB3.0 Black Pearl - Fractal Designαλλά δεν έχει Removable Cage.Ιδανικό θα ήτανε το Define R4 αλλά δεν το βρίσκω πουθενά αυτήν την στιγμή.Και θέλω Removable Cage γιατί σκέφτομαι να αγοράσω μια Accelero και θα μεγάλωσε κατά πολύ η κάρτα.Μετά είναι αλλά 2το Cm Storm EnforcerCM Storm » Products: Enforcerμε το οποίο και το έχω (PC στο Σπιτι)Και όταν κατεβώ ελλάδα (του χρόνου) θα έχουμε ασορτί 2 Case ένα AMD και ένα Intel.αλλά το κακό είναι ότι δεν πέρνει 2χ120 μπροστά έχει τον δικό του 200άριάλλα έχει και Removable Cage και μπορείς να βάλεις και 2χ120 πάνω και Window Side panelΚαι επίσης κοιτάω και τοCooler Master Silencio 650http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6841που υπότιθετε Silence case μιας και με ενδιαφέρει κιόλαςκαι Removable HDD Cageκαι 2χ120 μπροστά και 2χ120 πάνω και τα σχετικάαλλά νταξ σε ομορφιά δεν είναι και Fractal και μου φαίνεται σε διαστάσεις είναι λίγο μεγαλύτερο από όλα τα άλλαΓιατί θέλω και το Case να είναι σχετικά μικρό σε διαστάσεις..Αμά μπορούσε να ήταν σε διαστάσεις Arc mini θα ήταν ότι έπρεπε.Και τώρα υπάρχουν και κάτι Corsair και κάτι Antec που δεν τα έχω τσεκάρει.Περιμένω τις απόψεις σας.Ps.Να πω το Budget είναι 150 ευρώ μιας και έχω πιστοτικό σε αυτην την τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 Στα λεφτά που λες δες και το corsair 550D αν και δεν ξέρω αν σε βολεύουν οι διαστάσεις του. Αν σου κάνουν οι διαστάσεις είναι από τις καλύτερες επιλογές Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Σεπτέμβριος 19, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 Στα λεφτά που λες δες και το corsair 550D αν και δεν ξέρω αν σε βολεύουν οι διαστάσεις του. Αν σου κάνουν οι διαστάσεις είναι από τις καλύτερες επιλογές Είναι ίδιο το Phantom χωρίς τα πλαστικά του Front panel και του Top. Fractal midi 230 x 460 x 515 mm 550D 220 x 495 x 530 mm Phantom 222 x 540 x 623 mm CM Storm 229 x 484.5 x 523.5 Χωρις τα πλαστικα έιναι 200 x 480 x 550 mm (Πάνω κάτο) Και είναι 10 ευρώ ακρυβότερο 160 Και όταν λες στα λεφτά που θες.. Υπάρχει ακρυβότερο? με όλα τα παραπάνω που θέλω? αμα ναι δώσε Link να δούμε τι μπορουμε να βρούμε εδώ πάνω.. Για την ώρα ψάχνω τι στο καλό Moda θέλει το Arc Midi μου είχε στείλει κάτι φωτό ο Alexopus6 από το Overclock.net αλλά είχε κάνει όλοκληρη πατέντα είχε κόψει φύλλα από αλουμίνιο εκτός άμα δεν είδα εγώ καλά και ήταν χαρτοπετσέτες. edit Το βρήκα http://www.overclock.net/t/838683/fractal-design-case-club/3820#post_17985524 τώρα να κάνω εγώ αυτό το πράγμα δεν το κάνω άσε που δεν μου αρέσει σαν οπτικό http://www.overclock.net/t/838683/fractal-design-case-club/3830#post_17986372 http://www.overclock.net/t/838683/fractal-design-case-club/3920#post_18021856 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 19, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 Στα λεφτά που είπες 150ευρώ το βρίσκω σαν την καλύτερη επιλογή. Τώρα αν είναι ίδιο με το phantom που λες,,,,,,,,,,,,, δε νομίζω. Δε βρίσκω ομοιότητες.Το συγκεκριμένο έχει μαγνητικά φίλτρα που τα παίρνεις εύκολα στο χέρι.Χωράει την Η80 σουΕχει πολλές θέσεις για ανεμιστήρεςΕίναι ηχομονωμένοΕχει πολύ καλές κριτικές στα διάφορα reviews και η κατασκευή του είναι σοβαρότατη απο το λίγο που το είδα απο κοντά.Για τη μόντα που λες. Δεν είναι τίποτα το τρομερό. Ενα template 2x120mm ψυγείου θα κολλήσεις πάνω σε ένα φύλλο αλουμινίου και με ένα ποτηροτρύπανο ή απλά με dremel το φτιάχνεις.Τώρα γιατί να κάνεις αυτή τη μόντα δεν έχω καταλάβει; Θα πας σε νερά και θες θέση για διπλό και μπροστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Σεπτέμβριος 19, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 Για τη μόντα που λες. Δεν είναι τίποτα το τρομερό. Ενα template 2x120mm ψυγείου θα κολλήσεις πάνω σε ένα φύλλο αλουμινίου και με ένα ποτηροτρύπανο ή απλά με dremel το φτιάχνεις.Τώρα γιατί να κάνεις αυτή τη μόντα δεν έχω καταλάβει; Θα πας σε νερά και θες θέση για διπλό και μπροστά;Γιατί θέλω να βάλω 2χ120 ανεμηστίρεςκαι όχι 2χ140 που είναι το κανονικόγιατί υποδοχές για 2χ120 δεν έχει μόνο 2χ140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 19, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 Ωραία αν σου αρέσει το κουτί χτύπα το εξάλλου είναι ποιοτικό.Η μόντα όπως σου είπα και πιο πάνω δεν είναι τίποτα αν έχεις έστω ένα dremel.Αν δεν μπορείς να το κάνεις ή δεν έχεις τα εργαλεία κοιτάς κάτι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Σεπτέμβριος 19, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 Παράγγειλα το Fractal Για την ώρα θα βάλω μπροστά τους 2 140 άριδες με τους οποίους έρχετε, πάνω θα βάλω του Scythe και βλέπουμε τι θα κάνουμε. Πήρα επίσης και https://www.pcgarage.ro/fan-controllere/akasa/ak-fc-08bkv2/ Fan troller! Λέει ότι σταματάει και τα FANS στο 0 λόγου του ότι έχει 20W σε καθε ένα κανάλι και βλέπουμε Σε ευχαριστώ [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 19, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 αν ήσουνα Ελλάδα (Αθήνα) θα μπορούσα να σε βοηθήσω . εχω ποτηροτρύπανο για 120αρη , dremel ,λίμες τα πάντα όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Σεπτέμβριος 19, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2012 Άμα ήμουν ελλάδα!Το πήγαινα και στον κοπριτη να μου το κάνει! αλλά οκ.Μαζί με Side panel plexi glass..Τώρα κοιτάω από που θα πάρω αυτό το πράγμαWindow Side Panel Arc Midi - Fractal Designκαι δεν το βρίσκω πουθενά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 26, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Άμα ήμουν ελλάδα!Το πήγαινα και στον κοπριτη να μου το κάνει! αλλά οκ.Μαζί με Side panel plexi glass..Τώρα κοιτάω από που θα πάρω αυτό το πράγμαWindow Side Panel Arc Midi - Fractal Designκαι δεν το βρίσκω πουθενά!απο οκτωμβριο και μετα στα καταστηματα...ενα αλλο παιδι με το ιδιο κουτι εστειλε μαιλ και του απαντησαν αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 26, 2012 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 To ίδιο παιδί είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 26, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 πρεπει λοιπον να ξερεις οτι δεν ειμαι και πολυ παρατηριτικος χεχεχεχε να βοηθησω ηθελα!!!!:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.