haris013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2012 καλησπερα στην παρεα! εχω παραγγειλει και περιμενω να ερθει το λαπτοπ μου και χρειαζομαι ενα headset με κυρια χρηση games,skype,ταινιες και πολυ μουσικη. το budget ειναι πολυ χαμηλο και θα προτιμουσα να βρω κατι μεχρι τα 40? ευρω αλλα να τα αξιζει.. δε με ενδιαφερει το ψευτο suround απλα να κανουν τι δουλεια τους και να προσφερουν μια ποιοτιτα(μην χαλασουν αμεσως) εγω μπορω να αγωρασω απο παντου και με λιγο ψαξιμο βρηκα τα creative fatal1ty hs 800 καθως και τα siberia v2 στο ebay σε πολυ χαμηλη τιμη που μαλλον θα ειναι μαιμου.. τι αλλες επιλογες εχω? πως μπορω να δω αν τα προιοντα που πουλανε πολυ φθηνα high rated sellers στο ebay δεν ειναι μουφα? για ποντικι δινω μεχρι 30 ευρω και ειμαι μεταξυ του logi g400 και sharkoon drakonia. υπαρχει κατι αλλο? οπως βλεπετε δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα γιατι δεν πειρα κανα φοβερο λαπτοπ με high end καρτα γραφικων, αλλα τα παιχνιδια που θελω τα παιζει σε ικανοποιητηκα fps. ευχαριστω εκ των προτερων! :P
GruntGR Σεπτέμβριος 19, 2012 #2 Σεπτέμβριος 19, 2012 Αφου εισαι Χανια τσιμπα τα koss Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,Στα 30 ευρω δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη απτο G400
DwS Σεπτέμβριος 19, 2012 #3 Σεπτέμβριος 19, 2012 Ο καλύτερος συνδυασμός ποιότητας-τιμής σε αυτά τα λεφτά(40€) είναι αυτός κατ' εμέ:[ame]http://www.amazon.co.uk/JVC-HA-RX700-Deep-Bass-Headphones/dp/B0019H7S44/[/ame]Όσο για mouse, με τα μπούνια για g400 που είναι η σίγουρη και δοκιμασμένη λύση !
haris013 Σεπτέμβριος 19, 2012 Author #4 Σεπτέμβριος 19, 2012 εγινε! να στε καλα ρε μαγκες! αα κατι τελευταιο καμια βαση για λαπτοπ ωστε να μην περνει φωτια? οσο το δυνατον φθηνοτερη και αυτη..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.