argy1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2012 Στο κεντρο της οθονης απο πανω μεχρι κατω ειναι ενα σημειο στο οποιο τα γραμματα φαινoνται λιγο πιο θολα.Το κανει καιρο τωρα και νομιζα οτι εφταιγε η οθονη.Αλλαξα ομως οθονη προσφατα (για αλλο λογο) και το προβλημμα εξακολουθει.Ειναι πολυ μικρη η διαφορα βεβαια αλλα οταν διαβαζω κατι με ενοχλει.Εφοσον αλλαξα οθονη και εξακολουθει τι μπορει να φταιει?Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει με καποια ρυθμιση ή παω για καρτα γραφικων?οθονη LG E1942C-BN18,5" LED HD READYκαρτα γραφικων 9800GTαναλυση 1366x768
Predator_Crack Σεπτέμβριος 19, 2012 #2 Σεπτέμβριος 19, 2012 Άν δέν κάνω λάθος η οθόνη σου έχει μόνο vga κονέκτορα και εσύ φαντάζομαι χρησιμοποιείς dvi to vga αντάπτορα.Αρχικά δές άν βλέπεις διαφορές με άλλες αναλύσεις/refresh rate. Μετά δοκίμασε άν είναι δυνατόν κάποιον άλλον dvi-vga αντάπτορα.Τέλος τσέκαρε για drivers. Άν χρησιμοποιείς τελευταίους δές άν με κάποιον προηγούμενης έκδοσης εχεις το ίδιο θέμα.
argy1 Σεπτέμβριος 19, 2012 Author #3 Σεπτέμβριος 19, 2012 Δοκιμασα να βγαλω τον ανταπτορα dvi και να συνδεσω κατεφθειαν στην εξοδο vga της καρτας (δεν εχω αλλο dvi)Δοκιμασα με αλλη αναλυση,ρυθμος ανανεωσης ειναι 60 και δεν αλλαζει.Επισης δοκιμασα και με τον προηγουμενο driver,ολα αυτα χωρις αποτελεσμα..
argy1 Σεπτέμβριος 21, 2012 Author #4 Σεπτέμβριος 21, 2012 Πειτε καμια ιδεα ρε παιδια,τι μπορει να ειναι?Μηπως εχει προβλημμα η καρτα γραφικων?
Makam Σεπτέμβριος 21, 2012 #5 Σεπτέμβριος 21, 2012 Ένας φίλος μου που είχε το ίδιο πρόβλημα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι έφταιγε το δίκτυο της ΔΕΗ!Είχε δοκιμάσει διάφορες οθόνες με το ίδιο αποτέλεσμα και μάλιστα σε στιγμές μεγάλης κατανάλωσης ρεύματος, όπως σε περιόδους καύσωνα με χρήση κλιματιστικών, το πρόβλημα χειροτέρευε και μετά επανερχόταν.Τώρα αν η κατάσταση που περιγράφω έχει σχέση με τη δική σου, δεν μπορώ να ξέρω.Μόνο με δοκιμές θα σιγουρευτείς.
argy1 Σεπτέμβριος 21, 2012 Author #6 Σεπτέμβριος 21, 2012 Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να συμβαινει επειδη το καλωδιο του ρευματος και το καλωδιο της οθονης ειναι διπλα-διπλα?
Makam Σεπτέμβριος 21, 2012 #7 Σεπτέμβριος 21, 2012 Δεν ξέρω αν αυτό ήταν το πρόβλημα ή το ίδιο το δίκτυο της ΔΕΗ, αλλά όπως σου είπα, μόνο με δοκιμές θα καταλήξεις σε κάποιο συμπέρασμα.Καλό ψάξιμο.
argy1 Οκτώβριος 10, 2012 Author #8 Οκτώβριος 10, 2012 Δοκιμασα και με αλλη καρτα γραφικων,το προβλημμα παραμενει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.