Jump to content

Με σταματησανε χωρις διπλωμα,ζηταω πληροφοριες για οσους γνωριζουν!

Anton1416003627

Recommended Posts

Καλησπερα σας,ειμαι ανηλικος στο 16ο ετος της ηλικιας μου..Πριν 4 μηνες με πιασανε με δικυκλο χωρις διπλωμα και ασφαλεια!Η αληθεια ειναι οτι ειχα δει ενα περιπολικο κ προσπαθησα να φυγω γρηγορα

Κάποτε έκανα ακριβώς το ίδιο....τρίτη λυκείου και η κλασική κοπάνα απ το σχολείο για καφέ.

Στο Κολωνάκι έκανα πως δεν είδα τους Ζητάδες και με σταμάτησαν στο Metropolis, όπου εγώ άλλαξα υπηκοότητα και έκανα τον Κινέζο.:p

Πίσω στο μπλόκο στο Κολωνάκι όπου τη γλύτωσα μόνο με δικάσιμο για δίπλωμα. (μου χάρισαν την ασφάλεια και μερικά κόκκινα)

Η ιστορία έληξε καλά στο δικαστήριο ένα χρόνο όπου έδειξα το δίπλωμα και αθωώθηκα.

Δεν έχω σκοπό να σε κράξω ούτε να ρωτήσω γιατί οδηγάς χωρίς δίπλωμα κτλ, όμως εντελώς συμβουλευτικά θέλω να σου πω το εξής:

Κάνε τα αδύνατα δυνατά να βγάλεις δίπλωμα για να έχεις ασφάλεια...μην οδηγάς ποτέ χωρίς ασφάλεια! (κόψε το χαρτζηλίκι σου για να έχεις ασφαλισμένο όχημα!)

Το όχημα είναι ένα μέσο μεταφοράς/μεροκάματου αλλά την κακιά την ώρα γίνεται φονικό!

Καλά χιλιόμετρα, πάντα όρθιος και νομοταγής!:) (για να μην έχεις μπλεξίματα)

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply
Σιγά ρε 22 χρονών είσαι.

Άσε που άμα δεν υπήρχε κανονισμός για να γράφεις στα Ελληνικά θα έγραφες 1000% με λατινικούς χαρακτήρες.

Επίσης αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!

Για να κοιτάμε και την καμπούρα μας λίγο όμως...

Εντελώς συμβουλευτικά στα λέω..

Μην εισαι τοσο σιγουρος.εγω απο οταν πρωτογραφτηκα σε φορουμ παντα ελληνικα εγραφα και πριν μπουν κανονισμοι για τα greeklish.το μονο λαθος που κανω ειναι να μην βαζω τονους αλλα δεν νομιζω να ειναι το ιδιο ενοχλητικο οσο τα greeklish.μιλα λοιπον για την δικια σου (μαυρη) καμπουρα!

Και εχει ιδιαιτερο νοημα το ολο thread και σε πειραξε το μεγα οφ τοπικ μου ε?

Μην εισαι τοσο σιγουρος.εγω απο οταν πρωτογραφτηκα σε φορουμ παντα ελληνικα εγραφα και πριν μπουν κανονισμοι για τα greeklish.το μονο λαθος που κανω ειναι να μην βαζω τονους αλλα δεν νομιζω να ειναι το ιδιο ενοχλητικο οσο τα greeklish.μιλα λοιπον για την δικια σου (μαυρη) καμπουρα!

Και εχει ιδιαιτερο νοημα το ολο thread και σε πειραξε το μεγα οφ τοπικ μου ε?

tumblr_m3fhg3cbGI1qkxjf4.jpg

Anton δε ξερω τι ζωη εχεις κανει ουτε τι ζωη βιωνεις αλλα δε χρειαζεσαι να απολογεισαι για αυτο που εκανες.Ουτε για πιο λογο χρησιμοποιεις ανασφαλιστο και χωρις διπλωμα μηχανακι.

Πεσαμε να σε φαμε (αν θες να το πεις ετσι) γτ σαν μεγαλυτεροι και πιο εμπειροι (και οχι δε το λεω για να φανω καποιος ουτε να μειωσω τον αλλον οπως ειπωθηκε παραπανω)σου εξηγουμε ποσο σημαντικο και επικινδυνο ηταν αυτο που εκανες.

Την βοηθεια νομιζω οτι την πηρες απο την πρωτη σελιδα.

γτ λοιπον εφοσων διεπραξες κατι παρανομο η κατι τοσο επικινδυνο σε εκανε σιγουρο πως θα σε βοηθουσαμε μονο και δεν θα ασκουσαμε κριτικη εναντιον σου ;

Ειναι απολυτα φυσιολογικο και οχι κομπλεξικο

Εγω [MENTION=25859]Anton[/MENTION] ειμαι μαζι σου.

Μια ερωτηση εκανες και το θεμα κατεληξε σε διαφορες εικασιες,βγαζανε συμπερασματα με δικες τους υποθεσεις ε και κλασικα για αλλη μια φορα βγηκε οφτοπικ..Μεχρι και αν εχει η δεν εχει ο πατερας σου 50 ευρω για την ασφαλεια ακουστηκε δλδ!Ελεος ρε μαγκες καλες οι συμβουλες αλλα μην το παραξηλωνουμε καθε λιγο και λιγακι.

Ολοι μας οταν ημασταν στην ηλικια του φιλου και παθαιναμε κατι τετοιο(θελοντας η μη)το μονο που δεν θα θελαμε ειναι μια τετοια αντιμετωπιση.

Οσο για το θεμα σου φιλαρακο,ειχα φαει 2 κλησεις στο μακρινο παρελθον για διπλωμα και τη μια φορα πηρα αναβολη,ουτως ωστε να το εχω την επομενη φορα κοντα,και μου βγηκε σε καλο,και την αλλη απλα δεν μου εχει ερθει ακομα χαρτι μετα απο 9 χρονια.Συμβουλεψου οποτε και ενα δικηγορο και εξετασε και αυτο το ενδεχομενο της αναβολης.Εμενα τοτε αυτο μου ειχαν προτεινει και ολα πηγαν καλα.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=dOibtqWo6z4&feature=related]Metallica - Turn The Page - YouTube[/ame]

:banging: Turn the page boy... μπάρμαν, σερβιτόρος, τρεχαλατζής δεν είναι δουλειές με μέλλον για να βασιστείς. Αρκούν μόνο για χαρτζιλικι. Διάβασε, σπούδασε και φύγε μακρυά. Ζεις σε μία χώρα τριμπουρδελο, μην γινεις και εσυ σαν κ αυτη. Η νύχτα είναι δύσκολη...

Καλή τύχη με την υποθεση σου by the way και καλά ξεμπερδέματα

[MENTION=25859]Anton[/MENTION]

Παρομοια κατασταση περασα κ γω στα 17 κ κατι μου. Βεβαια εγω σταματησα κανονικα κ του εδωσα το διπλωμα απο το 50αρη, εφαγα την καμπανα κ δικασιμο.

Μεχρι το δικαστηριο εβγαλα το διπλωμα για 125, το παρουσιασα στο δικαστηριο μονος κ εφυγα σε 5 λεπτα χωρις πολλα πολλα.

Το μονο που εκανα ηταν να εχω μαζι μου λεφτα μηπως κ ζητησουν εγγυηση για να μη παω κρατητηρια.

Συμβουλεψου δικηγορο καλου κακου κ δες αν μπορεις να παρεις κανα δυο αναβολες μεχρι να βγαλεις το διπλωμα.

ε ναι δλδ αν εχει καποιος ανασφαλιστο αυτοκινητο δε πειραζει.ναι πολυ σωστο.που ξερεις εσυ αν κανω μαγκιες με το μηχανακι και για ποιο λογο το εχω.το εχω λοιπον για να πηγαινω στη δουλεια,για να μπορω να εχω καποια πραγματα παραπανω τα οποια με κανουν να ζω μια αξιοπρεπεστατη ζωη και να νιωθω καλα με τον εαυτο μου,γιατι παρ'ολο που δεν εχω καποιον απο τους γονεις μου δεν υποκυπτω σε τιποτα και προσπαθω για το καλυτερο διχως να μου μενει ουτε μισο λεπτο για χασιμο απο διαβασμα κ.τ.λ...εσυ συνεχισε να παιρνεις λεφτα απο τους γονεις σου,αυτο σε κανει πιο υπερηφανο και εμενα με κανει ενα μηδενικο το οτι δεν ειχα ασφαλεια!:sick:

Αν συνεχίσεις να ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι και οι γονείς τους, θα καταλήξεις πολύ μίζερος.

Πολλοί είναι ευγνώμων που έχουν να τους δώσουν οι δικοί τους, ενώ άλλοι τα γ...μανε όλα στη κακοδιαχείριση (κάτι που μπορεί να μην φανεί εύκολα). Άκρη δεν βγάζεις και δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι με τα χρήματα άλλων.

Το δίπλωμα και η ασφάλεια δεν είναι βουνό για να μην τα έχεις. Ίσως στο πρώτο να έχεις λίγο θέμα με την ηλικία αλλά η ασφάλεια έχει αρκετά μικρό κόστος (~50€/εξάμηνο, ~9€/μήνα) για να μην την έχεις. Μαλ.κία δεν είναι, όταν μπορείς να είσαι νόμιμος με πολύ λίγα, να μην το κάνεις?

Εγώ δεν θα κράξω γιατί δεν είμαι καλύτερος με αρκετά δικαστήρια στην πλάτη μου απο πιτσιρικάς.

Εγώ δύο θα πράγματα θα συμβουλέψω...

1) Καλύτερα οδήγα κάτι που είσαι καλυμένος νομικά, σκέψου μαζί με το αμάξι να έκανες και ζημιά σε άνθρωπο. Δε σε σώζει τίποτα, ειδικά αν πάμε στο χειρότερο και πάρεις μαζί σου κανέναν (πόσες γιαγιάδες και παππούδες έχουν φυτρώσει απο το πουθενά).

2) Καλύτερα σταμάτα σε μπλόκο παρά μην σταματάς. Θα πας δικαστήριο κλπ αναβολή στην αναβολή μέχρι να βγάλεις το δίπλωμα ενώ αν δε σταματήσεις μπορείς πολύ εύκολα να πας αυτόφωρο και δεν θα ξεμπλέξεις ποτέ. Με έχουν σταματήσει με καθαρό και μου την έχουν χαρίσει. Ούτε μαγκιά, κλανιά κλπ.

Σοβαρά την επόμενη φορά σκέψου ότι πατάς κάποιον άνθρωπο. Εκτός οτι θα πας φυλακή θα τον πληρώνεις ολόκληρη σου την ζωή και δε θα φτάνει κιόλλας μια ζωή. Πίστεψέ με έχω δεί αρκετούς φίλους σε νοσοκομεία είτε και σε χειρότερα ακόμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.