uNick Σεπτέμβριος 22, 2012 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 Πειτε μου ποιος στα 16 του δεν εκανε βλακειες με μηχανακια αυτοκινητα κλπΕγω... γιατι ειναι φυσιολογικο να κανουν βλακειες στα 16 με αυτα? ειμαι 19 και δεν θα πω οτι δεν εκανα βλακειες με αμαξι.. αλλα οταν εκανα ποτε δεν εβαζα σε κινδυνο αλλους και οτι εκανα το εκανα μετα τα 18 και ημουν νομιμος.η πιο καλη λυση ειναι να βρει καποιο δικηγορο και να βαλει μυαλο να μην ξανακανει βλακειες. Αν και με αυτα και εσυ να μην φταις μπορει να την πληρωσεις... ποτε δεν ξερεις τι θα συμβει.. οποτε καλητερα να εισαι καλλυμενος και χτυπα ξυλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 22, 2012 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 Ελατε ρε παδια κραξιμο μονο επειδη δεν σταματησε αξιζει.... Πειτε μου ποιος στα 16 του δεν εκανε βλακειες με μηχανακια αυτοκινητα κλπ... Το ερωτημα ειναι ενα και βασικο... Οι γονεις το ξερουν ολο αυτο? βλακείες με μηχανάκια αυτοκίνητα κλπ, ούτε στα 16 ούτε στα 25. Οδήγηση, στα 16, μόνο σε αλάνα, κι αν δεν είχε άλλο κόσμο. Οδήγηση στο δρόμο, μόνο όταν πήρα δίπλωμα, και χωρίς βλακείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 22, 2012 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2012 Ελατε ρε παδια κραξιμο μονο επειδη δεν σταματησε αξιζει.... Πειτε μου ποιος στα 16 του δεν εκανε βλακειες με μηχανακια αυτοκινητα κλπ... Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ένα καλό ποσοστό των εφήβων διαθέτει μυαλό να κατανοήσει πολλά πράγματα ασχέτως αν κάποιοι ώριμοι τους συμπεριφερονται αδίκως υποτιμητικά, σαν να μην έχουν καθόλου τη δυνατότητα να σκεφτούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Σεπτέμβριος 23, 2012 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Δε νομιζω να ειχε ο πατερας του ανασφαλιστο μηχανακι... δεν εχει 50€ το εξαμηνο; πιο πολυ μου κανει το δεν μου περισευουν 50€ απο το χαρτζιλικι μου να ασφαλισω το μηχανακι μου....Sent from my HTC HD2 using Tapatalk ναι φιλε μου ειναι δυνατον.ο πατερας του μπορει να μην ειχε 50 ευρω για 6μηνη ασφαλεια...ξερεις ποσα ανασφαλιστα κυκλοφορουν γτ ο κοσμος πειναει, δεν περισσυεουν ταλαντα για ασφαλειες...που ζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 23, 2012 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 ο κόσμος πεινάει, αλλά για να κόβει βόλτες με το παπί ο 16χρονος υιός, βρίσκονται λεφτά... λογικόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 23, 2012 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Ετσι ... απλα παιρνουμε το αυτοκίνητο και σκοτώνουμε κόσμο...Αν ειναι δυνατον... μηχανάκι είναι και μην μου πεις ότι δεν έχεις ακούσει τέτοιες περιπτώσεις Let me google that for you Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 23, 2012 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 ναι φιλε μου ειναι δυνατον.ο πατερας του μπορει να μην ειχε 50 ευρω για 6μηνη ασφαλεια...ξερεις ποσα ανασφαλιστα κυκλοφορουν γτ ο κοσμος πειναει, δεν περισσυεουν ταλαντα για ασφαλειες...που ζεις? Αλλο ανασφαλιστο αμαξι που μπορει να θελει 150-200€ το εξαμηνο και αλλο μηχανακι που θελει 50€. Αν δεν εχεις 12€ το μηνα για ασφαλεια, δεν θα εχεις ουτε για αγορα κρανους, ουτε για βενζινη να την σπαταλαει ο κανακαρης σου σε μαγκιες, οποτε πολυ πιθανον να μην εχεις μηχανακι. Οσο για το που ζω, ζω στη χωρα που ψαχνω δουλεια 1.5 χρονο εχοντας τελειωσει πανεπιστημιο και μου δινουν λεφτα οι γονεις μου. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 23, 2012 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Δεν ανοίγετε άλλο θέμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton1416003627 Σεπτέμβριος 23, 2012 Author #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 ευχαριστω οσους προσφερθηκαν να βοηθησουν ως εδω..ας κλεισει το θεμα,δε βγαινει τιποτα κ απορω που βρισκουν καποιοι την ορεξη να κραζουν κ να συζηταν πραγματα διχως ουσια κ ορισμο.Οσοι εχουν κραξει λοιπον ας ποσταρουν συμβαντα για τα οποια ηταν ακρως υπευθηνοι ,φυσικα κ δε το κανουν ομως γιατι κρυβονται απο το δαχτυλο τους.πληροφοριες ζητησα απλα και τιποτα παραπανω.δε σημαινει οτι δε θα συμβουλευτω δικηγορο η οτιδηποτε,ελεος δλδ.ο λογος π οδηγαω χωρις διπλωμα ας τον ξερω εγω,μου ειναι αρκετο αυτο κ δε θα ηθελα να το μοιραστω μ κανεναν!συνεχιστε να κραζετε τρα να δουμε τι ευχαριστηση θα σας παρεχει!εγω κυριοι δεν το εχω το μηχανακι με κανενος μπαμπακα τα λεφτα και ουτε ο μπαμπακας πληρωσε κ εγω βγαζω 100 ευρω το σαββατοκυριακο κ μ ειναι αρκετα για ν μην ζηταω απο το μπαμπακα για ν βγω εξω,δεν υπαρχει ανεργια,ανθρωποι π βαριουνται να κανουν διαφορετικα πραγματα απο οσα θελουν υπαρχουν.δε θα μπω στον κοπο καν να ξαναμπω εδω μεσα κ οποιος θελει ας με χαρακτηρισει ανεδη απο τα λογια μ και οτι αλλο θελει!δε μ απασχολει και δε θα κατακρινω αλλο κανεναν γτ δεν ξερω κανεναν,σε αντιθεση με αλλους!ευχαριστω ειλικρινα για οσους προσφερθηκαν να βοηθησουν κ ιδιαιτερα τν κ.τσακονα!Καλο σας απογευμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Σεπτέμβριος 23, 2012 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Ήμουν τυφλός αλλά τώρα το έμαθα πια: Δεν υπάρχει ανεργία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 23, 2012 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 16 χρονων και δεν ξερουν ουτε ορθογραφια...μην μιλησω για την ταση να τρωνε και τις λεξεις.σα να γερασα ρε γαμωτο και θα με λενε και παραλογο που θελω να γραφω σωστα(ενταξει δεν βαζω τονους,βαριεμαι :tongue: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 23, 2012 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 4 κατοστάρικα το μήνα, δουλεύοντας μόνο 8 μέρες; θέλω κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 23, 2012 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Πάντα έτσι ήταν το lab? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 23, 2012 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 16 χρονων και δεν ξερουν ουτε ορθογραφια...μην μιλησω για την ταση να τρωνε και τις λεξεις.σα να γερασα ρε γαμωτο και θα με λενε και παραλογο που θελω να γραφω σωστα(ενταξει δεν βαζω τονους,βαριεμαι :tongue: )Σιγά ρε 22 χρονών είσαι.Άσε που άμα δεν υπήρχε κανονισμός για να γράφεις στα Ελληνικά θα έγραφες 1000% με λατινικούς χαρακτήρες.Επίσης αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!Για να κοιτάμε και την καμπούρα μας λίγο όμως... Εντελώς συμβουλευτικά στα λέω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Σεπτέμβριος 23, 2012 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δε καταλαβαίνω γιατί την πέσατε στο παιδί με τέτοιο τρόπο. Αλλά ας προσπαθήσω να καταλάβω:1) Ορισμένοι έχετε μια διεστραμμένη αίσθηση της διαπαιδαγώγησης. Μάλλον απωθημένο γιατί κάποιος σας φώναζε και σας μείωνε όταν ήσαστε μικροί.2) Δεν καταλαβαίνεται ότι έχετε έναν έφηβο μπροστά σας, πάνω στην ανάπτυξη, με ορμόνες να βαράνε κόκκινο, μπερδεμένο και χαμένο ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ.Απαιτείτε να γίνει εξ ίσου συζήτηση; Μήπως προσπαθείτε να αναδείξετε το εγώ σας μειώνοντας τον άλλον;3) Οκ δεν τον γουστάρετε. Γιατί τον κοροϊδευετε τότε; Τι νηπιακή συμπεριφορά είναι αυτή; Θα κάνει λάθη, θα εκνευριστεί, θα πει μια κουβέντα παραπάνω. Ε ΚΑΙ; Που είναι τώρα το ήθος σας; ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τον βοηθήσουμε, όχι να του σπάσουμε τελείως τα νεύρα όπως έγινε. Έχει ήδη το ξυλάγγουρο να πλησιάζει τον κώλο του. Όταν κάποιος σου ζητάει βοήθεια και εσύ του παίζεις την τελειωτική και τον γκρεμίζεις, ε τότε μιλάμε απλώς για ΚΑΚΙΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton1416003627 Σεπτέμβριος 23, 2012 Author #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 16 χρονων και δεν ξερουν ουτε ορθογραφια...μην μιλησω για την ταση να τρωνε και τις λεξεις.σα να γερασα ρε γαμωτο και θα με λενε και παραλογο που θελω να γραφω σωστα(ενταξει δεν βαζω τονους,βαριεμαι :tongue: ) :agree: πες μου εσυ που ειδες το ορθογραφικο που να υπαρχει θα ειναι εξ'αιτιας της κεκτημενης ταχυτητας.εσυ στο παιδι σου να μαθεις να γραφει παντα και με τονους λοιπον...ολα τα'χες αυτο σου ελειπε εσενα.μπηκα σε ενα φορουμ οπου καποιοι ενηλικες με εχουν αναγκασει να ανεβασω τους τονους και να ριξω το επιπεδο.γι αυτο ποτε δε θα παμε μπροστα.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton1416003627 Σεπτέμβριος 23, 2012 Author #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Εχω πολυ πιο σημαντικα πραγματα λοιπον να κανω απο το να απανταω σε κακοπροαιρετα σχολια,τα οποια γενικα θα επρεπε να μεινουν ασχολιαστα.οταν λοιπον καποιοι βγαλετε την αποφαση πειτε μου να ξερω πως θα γινω καλυτερος ανθρωπος!Πραγματικα ελεος λοιπον...και ναι 400 ευρω το μηνα,ειμαι 16 και δουλευω 5 χρονια σερβιτορος ετσι ωστε να καταληξω να δουλευω με τοσα λεφτα!δε θα πω κατι αλλο,προτιμω να ασχολουμαι λιγο παραπανω διαβαζοντας κατι επιπλεον για το σχολειο παρα να απανταω σε σχολια που δεν εχουν κανεναν σκοπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 23, 2012 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Βασικά έχουν έναν σκοπό. Να σου δείξουν ότι όταν κάνεις λάθος δεν θα πρέπει να περιμένεις μόνο παρηγοριά και κατανόηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton1416003627 Σεπτέμβριος 23, 2012 Author #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Αλλο ανασφαλιστο αμαξι που μπορει να θελει 150-200€ το εξαμηνο και αλλο μηχανακι που θελει 50€. Αν δεν εχεις 12€ το μηνα για ασφαλεια, δεν θα εχεις ουτε για αγορα κρανους, ουτε για βενζινη να την σπαταλαει ο κανακαρης σου σε μαγκιες, οποτε πολυ πιθανον να μην εχεις μηχανακι. Οσο για το που ζω, ζω στη χωρα που ψαχνω δουλεια 1.5 χρονο εχοντας τελειωσει πανεπιστημιο και μου δινουν λεφτα οι γονεις μου. Sent from my HTC HD2 using Tapatalkε ναι δλδ αν εχει καποιος ανασφαλιστο αυτοκινητο δε πειραζει.ναι πολυ σωστο.που ξερεις εσυ αν κανω μαγκιες με το μηχανακι και για ποιο λογο το εχω.το εχω λοιπον για να πηγαινω στη δουλεια,για να μπορω να εχω καποια πραγματα παραπανω τα οποια με κανουν να ζω μια αξιοπρεπεστατη ζωη και να νιωθω καλα με τον εαυτο μου,γιατι παρ'ολο που δεν εχω καποιον απο τους γονεις μου δεν υποκυπτω σε τιποτα και προσπαθω για το καλυτερο διχως να μου μενει ουτε μισο λεπτο για χασιμο απο διαβασμα κ.τ.λ...εσυ συνεχισε να παιρνεις λεφτα απο τους γονεις σου,αυτο σε κανει πιο υπερηφανο και εμενα με κανει ενα μηδενικο το οτι δεν ειχα ασφαλεια!:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton1416003627 Σεπτέμβριος 23, 2012 Author #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Βασικά έχουν έναν σκοπό. Να σου δείξουν ότι όταν κάνεις λάθος δεν θα πρέπει να περιμένεις μόνο παρηγοριά και κατανόηση.Ως εδω που εχω φτασει στη ζωη μου το να μην περιμενω μονο παρηγορια και κατανοηση ειναι δυο απο τα πραγματα που εχω μαθει περισσοτερο!και δε θυμαμαι να ζητησα τιποτα απο τα δυο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.