Jump to content

Με σταματησανε χωρις διπλωμα,ζηταω πληροφοριες για οσους γνωριζουν!

Anton1416003627

Recommended Posts

Κατι μεταφερεις λαθος.

Αυτα που λες ειναι γενικες διαταξεις και διαταξεις για ανηλικους εγκληματιες

Καπου αλλου γραφει τον νομο που παραβιασες

Αν δεν γραφει κοκ η 2696/1999δεν κατηγορεισσι για το διπλωμα αλλα για κατι αλλο.

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply
θα ζητησω συγνωμη δημοσια..παραπλανηση τελικα δεν υπαρχει κατηγορια σχετικα με αντισταση!Παραβαση αρθρων 1,12,14,26,27,51,53,61,63,79,94παρ.1,121,122,124,125,126,127,130..λοιπον?καποιος που να γνωριζει?

Αν έχεις παραβιάσει όλα αυτά σε βλέπω στο Γκουαντάναμο.

ναι αυτο γραφει...γνωριζεται μηπως κατι σχετικα με τα αρθρα που ανεφερα?

Scoffield, σκαναρε το χαρτι που σου ηρθε και στειλτο μου με μεηλ.

Καλησπερα σας,ειμαι ανηλικος στο 16ο ετος της ηλικιας μου..Πριν 4 μηνες με πιασανε με δικυκλο χωρις διπλωμα και ασφαλεια!Η αληθεια ειναι οτι ειχα δει ενα περιπολικο κ προσπαθησα να φυγω γρηγορα με αποτελεσμα να προκαλεσω ενα ατυχημα με ενα αυτοκινητο,θεμα το οποιο ειναι ληξαν!Παρ'ολο που το περιπολικο δε μ εδωσε καν σημασια απο οτι ειδα στο χαρτι που εχει ερθει καποιο αρθρο μιλαει για αντισταση κατα της αρχης κατι τετοιο...Εχει ερθει χαρτι το οποιο αναφερει τα αρθρα,πρεπει να παρουσιαστω στο δικαστηριο στις 2 Νοεμβριου!Ως τοτε θα εχω βγαλει ασφαλεια και διπλωμα για 50κυβικα ενω το μηχανακι ηταν 125!Υπαρχει κατι που θα με συμβουλευε καποιος γνωστης να πραξω ή κάποιος που να ξερει περιπου το κοστος σχετικα με τα προστιμα?:/

O Τσάκωνας σου είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα από πρώτο χέρι. Από τη δική μου εμπειρία. Βασικά για την ασφάλεια θα έπρεπε να σου κόψουν κλήση. Αυτό έκαναν σε εμένα. Εγώ δεν είχα επάνω μου την ασφάλεια και εκείνοι θεώρησαν πως δεν έχω ασφάλεια. Μου έδωσαν μία κλήση των 500 ευρώ και μου είπαν να πάω την επόμενη ημέρα να δείξω την ασφάλεια. Πήγα την έδειξα μου έσβησαν τα 500 ευρώ και μου κόψανε νέα κλήση 20 ευρώ κοντά γιατί δεν την είχα μαζί μου.

Σχετικά με το ατύχημα που προκάλεσες ανασφάλιστος. Πας στο δικαστήριο αν σε πάει ο οδηγός του αυτοκινήτου που έκανες ζημία και πληρώνεις τις υλικές ζημίες. Μπορεί ο οδηγός να ζητήσει ψυχική οδύνη, να ζητήσει χρήματα που πλήρωσε σε ταξί επειδή δεν είχε το αυτοκίνητό του. Ότι ποσό ορίσει το δικαστήριο το πληρώνεις από την τσέπη σου.

Σχετικά με το δίπλωμα. Πρόσφατα φίλος μου που τον στείλανε στο δικαστήριο επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. Πλήρωσε 1500 ευρώ αυτός (εξαγόρασε ημέρες φυλάκισης) και πλήρωσε άλλα 1500 ευρώ αυτός στου οποίου το όνομα ήτανε η άδεια της μηχανής.

Για την αντίσταση κατά της αρχής που με έχουν γράψει γιατί για αυτούς δε σταμάτησα στο μπλόκο και με σταμάτησαν αυτοί πιο κάτω στο φανάρι. Αυτό σε εμένα ήτανε αυτόφωρο. Την επόμενη μέρα πήγαμε εγώ και οι αστυνομικοί στο δικαστήριο. Εκεί εξαρτάται πως θα το παρουσιάσουν οι αστυνομικοί. Ευτυχώς είπανε πως δεν πρόσεξε το μπλόκο αλλά μετά που τον ακολουθήσαμε σταμάτησε και ήταν συνεργάσιμος (δλδ όταν μου είπαν πως θα με χώσουν μέσα δεν έφερα αντίσταση). Αθωώθηκα.

Οταν οδηγουμε ανασφαλιστοι και χωρις διπλωμα ειναι μαγκια και καγκουρια.

οταν ομως μας πιανουν και μας λουζει κρυος ιδρωτας , τοτε το αποκαλουμε ανοησια

Ηθελα να ξερα.Θα ξαναπιασεις μηχανακι η οχημα χωρις ασφαλεια και διπλωμα ;

Δε πιστευω να περιμενες οτι δε θα ακουσεις κραξιμο δημοσιως...

Είναι υποχρεωτικό; Έχει και άλλους να τον κράξουν. Εδώ μπήκε για βοήθεια.

16 χρονων και οδηγει χωρις διπλωμα...Και προκαλεσε ατυχημα...

Φυσικα και θα τα 'ακουσει' !

Φυσικα και όχι.

Μια δυο φορές αρκεί το lecturing. Παραπάνω φορές και ενδέχεται να μην εχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οταν οδηγουμε ανασφαλιστοι και χωρις διπλωμα ειναι μαγκια και καγκουρια.

οταν ομως μας πιανουν και μας λουζει κρυος ιδρωτας , τοτε το αποκαλουμε ανοησια

Ηθελα να ξερα.Θα ξαναπιασεις μηχανακι η οχημα χωρις ασφαλεια και διπλωμα ;

Δεν συμφωνώ 100% με το κράξιμο.

Το κράξιμο για αρχή πρέπει να το ακούσει αυτός που του έδωσε/αγόρασε whateva το μηχανάκι και μετά ο ίδιος.

Περιμένουμε από ένα παιδί 16 χρόνων να είναι ώριμο ώστε να ξέρει πως δεν πρέπει να οδηγήσει χωρίς δίπλωμα/ασφάλεια.

Δεν έχει το μυαλό να σκεφτεί που μπορεί να φτάσει όλο το παραπάνω... Δυστυχώς η κακιά στιγμή συμβαίνει σε κάποιους και ακόμα και αν δεν το αξίζουν, το πληρώνουν πολύ ακριβά, γιατί κάποιος δεν ήξερε/ήθελε/βαριόταν να τους προστατέψει.

με δουλευεις ετσι; πως να βοηθησεις ενα 16χρονο οταν δε ξερει τι σημαινει δικηγορος; ασε να τα βγαλουν περ

α οι δικοι του και το παιδι να τα ακουσει και απο μας μπας και καταλαβει ποσο σημαντικο ηταν αυτο που εκανε..το ατυχημα δεν εχει γυρισμο..το προστιμο ομως αργα η γρηγορα θα το πληρωσεις..

Εδω παιρνεις και τα 2...

με δουλευεις ετσι; πως να βοηθησεις ενα 16χρονο οταν δε ξερει τι σημαινει δικηγορος;

Και αφού είδες και απόειδες από την προσπάθεια είπες να τον κράξεις;

Και αφού είδες και απόειδες από την προσπάθεια είπες να τον κράξεις;

λαθος ανθρωπο κραζεις dude

Δε νομιζω να ειχε ο πατερας του ανασφαλιστο μηχανακι... δεν εχει 50€ το εξαμηνο; πιο πολυ μου κανει το δεν μου περισευουν 50€ απο το χαρτζιλικι μου να ασφαλισω το μηχανακι μου....

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

απλά να βούτηξε τα κλειδιά

Ετσι ... απλα παιρνουμε το αυτοκίνητο και σκοτώνουμε κόσμο...:upside:

Αν ειναι δυνατον...:whip:

Ελατε ρε παδια κραξιμο μονο επειδη δεν σταματησε αξιζει.... Πειτε μου ποιος στα 16 του δεν εκανε βλακειες με μηχανακια αυτοκινητα κλπ... Το ερωτημα ειναι ενα και βασικο... Οι γονεις το ξερουν ολο αυτο? Γιατι ρωταει εδω μεσα στο φορουμ για πληροφοριες?

Εμενα μου ειχε ερθει δικαστηριο για το διπλωμα και το πρωτο πραγμα που εκανε ο πατερας μου ηταν να παμε στον δικηγορο...

Ο νεαρος παει να την βγαλει λαδι μονος του γι αυτο θελει να παει μονος του χωρις δικηγορο και αυτο ειναι το πιο επικίνδυνο απ ολα γιατι μια μαμακια να πει θα τον θαψει ο δικαστης και δικιο θα εχει....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.