Jump to content

Φθηνη καρτα γραφικων για Windows 7

Γιωργος_Μ

Recommended Posts

Παιδες καλησπερα , φτιαχνω ενα pc για εναν ξαδερφο απο κομματια που εχω και δεν τα χρειαζομαι.

Το μονο που πρεπει να αγορασω ειναι την πιο φτηνη καρτα γραφικων που μπορω αλλα να στηριζει windows 7.

Ο ξαδερφος δεν προκειται να παιξει games και η μητρικη δεν εχει onboard καρτα.

Τα φωτα σας !

Σε δευτερο μου πισι εχω μια 8400gs 256mb(την ειχα παρει απο μελος εδω μεσα με 15 γιουρα) οπου παιζει και απλες ταινιουλες μια χαρα.Στα hd τα βρισκει σκουρα και κολλαει αλλα λογικα ειναι λογω μικρης vram. Πιστευω μια παλια καρτα με 512mb θα ναι μια χαρα.

Στάλθηκε από το LG-E610v μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Σε δευτερο μου πισι εχω μια 8400gs 256mb(την ειχα παρει απο μελος εδω μεσα με 15 γιουρα) οπου παιζει και απλες ταινιουλες μια χαρα.Στα hd τα βρισκει σκουρα και κολλαει αλλα λογικα ειναι λογω μικρης vram. Πιστευω μια παλια καρτα με 512mb θα ναι μια χαρα.

Στάλθηκε από το LG-E610v μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

είναι 64bit;

Η 8400GS είναι ψοφίμι. G210 ή 5450 με γρήγορη DDR3 ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μνήμη (η ποσότητα δεν παίζει κανένα ρόλο - ας είναι και 512ΜΒ που είναι ήδη υπέρ αρκετή ποσότητα για τέτοια κάρτα) ή η 6450(160 shaders έναντι 80 που έχει η 5450) που αναφέρθηκε, πολύ περισσότερο αν βρεθεί κάτω από τα 40€. Αλλιώς μεταχειρισμένη.

αφου δεν έχει σκοπό να παίξει τίποτα...μόνο το λειτουργικο θα τρέχει, γιατί να ψάχνεται?

HD movies, Aero,gpu accelerated browsers, flash (games). Καλό είναι να έχει μια κάποια ελάχιστη υπολογιστική ισχύ ο πυρήνας την κάρτας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.