ZAKKARI BILL Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2004 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΕΒΑΛΑ ΥΔΡΟΨΥΞΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ .ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ.ΓΙΑΤΙ?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 α)σου σβήνει ή οθονη αλλά το μηχάνημα εξακολουθεί να δουλεύει ή απλώς κολλάει;β)σβήνει ή οθόνη και το pc σου μαζί καί κάνει restart ;Αν το α) τότε μάλλον ή cpu ανεβάζει θερμοκρασία,κοίτα την ψύκτρα ξανά μήπως τυχόν δεν "πατάει" καλά.Το β) μπορεί να είναι οτιδήποτε: από λάθος driver στη vga,cd drive,μέχρι καί ή soundblaster μου έβγαλε πρόβλημα μιά φορά.Κοίταξε το start/all programs/administrative tools/event viewer.Τι λάθος σου βγάζει; βλέπεις πουθενά bad pool caller xxxstop oxoooc2,xxxx,xxx (κτλπ); Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAKKARI BILL Αύγουστος 17, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ Η ΟΘΟΝΗ.ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΣΤΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Αύγουστος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Μηπως δεν εβαλες καλα το βυσμα στην καρτα γραφικων ή στραβωσες κανενα απο τα πινακια του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Πρώτα απ'όλα καλωσόρισες στην παρέα μας..... Όταν λες ότι σβήνει η οθόνη σου έχεις κανονικό ήχο και η οθόνη σου γίνεται απλά ΜΑΥΡΗ ή πέφτει σε Stand BY mode όπως όταν κλείνεις τον υπολογιστή ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 18, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Εχεις βαλει και στην vga νερο???Mηπως παιζει κατι με την οθονη?? Καποιο βυσμα ισως??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAKKARI BILL Αύγουστος 20, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΝΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ .ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΞΑΝΑ ΑΥΡΙΟ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ .ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Αύγουστος 20, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 ’σχετο αλλά μήπως έβαλες και το Service Pack 2 των WinXP;Το πάθαινε ένας φίλος μου και μόλις το απεγκατέστησε όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 21, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 επειδή το πρόβλημα δεν περιγράφεται σωστά.δεν καταλαβαίνουμε αν το Pc κολλάει η αν μαυρίζει η οθόνη μιας και τα φανς παίρνουν ρευμα απο τη μητρική αλλα ήχος απο παιχνίδι δεν έρχεται...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAKKARI BILL Αύγουστος 29, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΠΟΒΛΗΜΑ ΒΡΗΚΕ ΛΥΣΗ.ΕΒΑΛΑ 4 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.