Jump to content

fiberNET hellas νέα εταιρία;

xtrmsnpr

Recommended Posts

Τελείως τυχαία,από το Instagram είδα την εξής φωτογραφία που διαφήμιζε την εταιρία fibernet hellas.Που έλεγε download 100mb upload 100mb .Επειδή είμαι στην σχολή δεν έχω την φώτο να σας την δείξω,όμως googleαρα το site τους

FiberNet

mb1.jpg

Internet Service

ορίστε και τιμές που παίζουν.Την ξέρετε την εταιρία αυτή;Το 2011 την ύδρησαν.

από φρανκφούρτη στις σερες ;

Fiber Network

Μια χαρά εταιρία είναι ρε παιδιά. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο στο νούμερο που δίνουν στην ιστοσελίδα τους (000-00000) και ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Έχουν και fb profile, το οποίο για να προωθήσουν τους νέους επαγγελματίες, το έδωσαν να το φτιάξει το 12χρονο ανηψάκι του ιδιοκτήτη.

Τώρα και να υπάρχει αυτή η εταιρία, ποιος θα τους πάρει στα σοβαρά με τέτοια ιστοσελίδα/fb κτλ.

EDIT: Δεν πρόλαβα το ποστ του deninho. Οπότε είναι σοβαρή εταιρία, και μάλλον στα σκαριά. Χρειάζονται επειγόντως νέο PR προσωπικό.

Δεν ξέρω..το είδα τελείως τυχαία από μια φώτο στο instagram..

Θα τους πάρω τηλ το πρωί.

(αν θέλουν προσωπικό,πάντως ετοιμάζομαι για ccna,αλλά πιο πολύ με καίει η γραμμή)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.