Jump to content

HTPC κουτί με μικρό βάθος

costasckn

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Λόγω μετακόμισης θέλω αλλάξω κουτί για το htpc της υπογραφής μου. Το πρόβλημα που έχω είναι οι διαστάσεις.

- Θα ήθελα να κρατήσω το ίδιο hardware γιατί με καλύπτει πλήρως για την δουλειά που το θέλω με ανοιχτό το περιθώριο να πάρω μία μεταχείρο micro-atx ώστε να χωρέσει στο καινουριο κουτί.

- το σημαντικότερο είναι το βάθος του προτεινόμενου κουτιού να είναι γυρω στους 38 πόντους (το έπιπλο είναι 40αρι).

- Τιμή θα ήθελα έως 150Ε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια

Ύψος κ πλάτος; Μήπως έχει εκεί περιορισμούς;

Επίσης πια υλοποίηση της 4650. Μήκος κάρτας;

ΠΧ

http://www.skroutz.gr/s/88266/Lian-Li-PC-Q07.html

Ύψος 280mm

Πλάτος 193mm

Βάθος 208mm

http://www.skroutz.gr/s/277097/Silverstone-Sugo-SG07.html

Ύψος 19 mm

Πλάτος 22,2 mm

Βάθος35 mm

Ύψος κ πλάτος; Μήπως έχει εκεί περιορισμούς;

Επίσης πια υλοποίηση της 4650. Μήκος κάρτας;

ΠΧ

Lian Li PC-Q07 | Skroutz.gr

Ύψος 280mm

Πλάτος 193mm

Βάθος 208mm

Silverstone Sugo SG07 | Skroutz.gr

Ύψος 19 mm

Πλάτος 22,2 mm

Βάθος35 mm

όχι, περιορισμός στις υπολοιπες διαστάσεις δεν υπάρχει. ευχαριστώ για τις προτάσεις αλλά και τα δύο κουτιά είναι για mini itx. πρέπει να αλλάξω όλο το σύστημα για να πάρω κάποια από τα δύο.

Με αυτό πρέπει να είσαι οκ!

Με λίγα money ακόμα πας και σε αυτό ή αν μπορείς να το πάρεις και από έξω δες και [ame=http://www.amazon.de/Lian-Li-PC-V355B-mini-Tower-PC-Geh%C3%A4use/dp/B008BVU1JK/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1347868132&sr=1-1] αυτό[/ame]!

Με αυτό πρέπει να είσαι οκ!

Με λίγα money ακόμα πας και σε αυτό ή αν μπορείς να το πάρεις και από έξω δες και αυτό!

τα δύο πρώτα μου φαίνονται ότι πρέπει για αυτό που ψάχνω.

Το LIAN LI PC-V351B BLACK του κάνει γιατί είναι 3.75

Το LIAN PC-V352B BLACK έχει 40cm βάθος.

Ναι,αν δεν έχει όμως πρόβλημα με τα 2cm πιστεύω ότι το LIAN PC-V352B είναι πιο καλή επιλογή γιατί έχει USB 3.0,eSATA και μια θέση για δίσκο ακόμα!

Τα συγκρινα αυτές τις μέρες αυτά τα κουτιά γιατί θέλω να μεταφέρω και εγώ το σύστημα μου λόγο έλλειψης χώρου και κατέληξα στο V355B που πιστεύω τα έχει όλα!

Καλημέρα σε όλους. Λόγω μετακόμισης θέλω αλλάξω κουτί για το htpc της υπογραφής μου. Το πρόβλημα που έχω είναι οι διαστάσεις.

- Θα ήθελα να κρατήσω το ίδιο hardware γιατί με καλύπτει πλήρως για την δουλειά που το θέλω με ανοιχτό το περιθώριο να πάρω μία μεταχείρο micro-atx ώστε να χωρέσει στο καινουριο κουτί.

- το σημαντικότερο είναι το βάθος του προτεινόμενου κουτιού να είναι γυρω στους 38 πόντους (το έπιπλο είναι 40αρι).

- Τιμή θα ήθελα έως 150Ε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια

Εάν δεν έχεις καταλήξει ακόμη σε κάποιο από τα πολύ αξιόλογα κουτιά που αναφέρθηκαν, θα μπορούσες να κοιτάξεις και το ms-tech mc-380 το οποίο έχει μόλις 360 mm βάθος και μάλιστα χωράει και ΑΤΧ μητρικές όπως και ΑΤΧ τροφοδοτικά. Επίσης εάν θυμάμαι καλά είναι αρκετά οικονομικό (κοντά στα ~100 €), οπότε αξίζει να του ρίξεις μια ματιά.

Στο ίδιο στύλ είναι και το Nox Live 2 το οποίο έχει το βάθος που θέλεις, έχει επιπλέον οθόνη στην πρόσοψη και βρίσκεται ακριβώς στο όριο των χρημάτων που διαθέτεις.

Εάν δεν έχεις καταλήξει ακόμη σε κάποιο από τα πολύ αξιόλογα κουτιά που αναφέρθηκαν, θα μπορούσες να κοιτάξεις και το ms-tech mc-380 το οποίο έχει μόλις 360 mm βάθος και μάλιστα χωράει και ΑΤΧ μητρικές όπως και ΑΤΧ τροφοδοτικά. Επίσης εάν θυμάμαι καλά είναι αρκετά οικονομικό (κοντά στα ~100 ), οπότε αξίζει να του ρίξεις μια ματιά.

Στο ίδιο στύλ είναι και το Nox Live 2 το οποίο έχει το βάθος που θέλεις, έχει επιπλέον οθόνη στην πρόσοψη και βρίσκεται ακριβώς στο όριο των χρημάτων που διαθέτεις.

Για αρχή να σας ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές σας. Το Nox Live 2 το είχα ψάξει και φαίνεται ότι έχει βάθος 47 εκ, οπότε είναι εκτός προδιαγραφών για μένα. Το ms- tech mc 380 θα το ψάξω καλύτερα, γιατί και πιο οικονομικό είναι και δεν χρειάζεται να πάω σε άλλο mobo..!

edit: από το επίσημο site του κατασκευαστή

Size: 440x360x140mm (LxWxH)

εγω καταλαβαίνω (Length x Width x Height)

μάλλον για αυτούς το L είναι το βάθος....

Το ms- tech mc 380 θα το ψάξω καλύτερα, γιατί και πιο οικονομικό είναι και δεν χρειάζεται να πάω σε άλλο mobo..!

Παντως αν τελικα καταληξεις στο ms-tech ψαξ' το απο το [ame=http://www.amazon.de/MS-Tech-MC-380-PC-Geh%C3%A4use-ATX/dp/B002SVL33W]amazon οπου το εχει στα 61€[/ame], αν και δεν ξερω με τα μεταφορικα τι γινεται...

Για αρχή να σας ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές σας. Το Nox Live 2 το είχα ψάξει και φαίνεται ότι έχει βάθος 47 εκ, οπότε είναι εκτός προδιαγραφών για μένα. Το ms- tech mc 380 θα το ψάξω καλύτερα, γιατί και πιο οικονομικό είναι και δεν χρειάζεται να πάω σε άλλο mobo..!

Ναί, έχεις δίκιο...

Παρασύρθηκα από τα specs που ανέφεραν στη σελίδα τους χωρίς να δω κάποια φωτογραφία.

Πάντως το ms tech είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις (ειδικά σε μια τιμή ~70 €), ειδάλλως η Silverstone έχει πολλά και αξιόλογα κουτιά σε όλες τις κατηγορίες τιμής.

Ενδεικτικά θα μπορούσες να δείς το SG-02 (με περιορισμό όμως σε m-ATX) και κοντά στο όριο των χρημάτων που έθεσες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.