Jump to content

Προβλημα με οθονη του laptop(δεν ανοιγει)

nickolis90

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα..

Μου παρουσιαστηκε προβλημα με την οθονη του laptop.

Συγκεκριμενα

Το ανοιγω και ενω ακουγεται ο ηχος του τροφοδοτικου και το ανεμιστηρακι η οθονη παραμενει μαυρη,σαν να μην ανοιξε καθολου και τα windows δεν ανοιγουν.Δοκιμασα να το συνδεσω με εξωτερικη οθονη πατωντας το f3.το αποτελεσμα ηταν να ανοιξουν τα windows(ακουγονται κανονικα οι ηχοι) αλλα ουτε η εξτερικη ουτε η οθονη του laptop εμφανιζει κατι.Θα ηθελα να μου πειτε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?π.χ. καρτα γραφικων ή απλα καποιο καλωδιο εχει αποσυνδεθει? ευχαριστω προκαταβολικα!

αφου το δοκιμασες σε 2 οθονες,ή θα ειναι η καρτα γραφικων ,ειτε τα windows.Δνε δειχνει καθολου εικονα?Ουτε στα bios δηλαδη δεν βλεπεις να μπεις?Ανδεν βλεπεις ουτε στην αρχη τιποτα ,λογικα ειναι η καρτα γραφικων.

και εγω αυτο σκεφτηκα στην αρχη,αλλα με τιν δευτερη οθονη ανοιγει το laptop.ενω οταν δεν την συνδεσω δεν ανοιγει καθολου αυτο δεν σημαινει κατι?

και εγω αυτο σκεφτηκα στην αρχη,αλλα με τιν δευτερη οθονη ανοιγει το laptop.ενω οταν δεν την συνδεσω δεν ανοιγει καθολου αυτο δεν σημαινει κατι?

Καλησπέρα. Εφόσον δουλεύει η εξωτερική οθονούλα σύμφωνα με ότι λές, κάντην πέρα αυτήν και ασχολήσου αποκλειστικά με την οθόνη του Laptop μιάς και αυτή έχει το θέμα.

Αρχικά, πάρε ένα δυνατό φακό και φώτισε πάνω στην οθόνη αφού τον ανοίξεις τον φορητό (power on). Πές μας άν βλέπεις το οποιοδήποτε ίχνος εικόνας από το laptop από γράμματα, windows το οτιδήποτε. Άν είναι να φανεί κάτι θα φανεί ελάχιστα οπότε δές προσεκτικά.

Καλησπέρα και ευχαριστω για την απάντηση.

Το δοκιμασα αυτο που μου ειπες αλλα δεν φαινρται κατι.μαλλον δεν διευκρινησα σωστα στο

Προηγουμενο μηνημα.με εξωτερικη οθονη ανοιγουν τα windows.ακουω τους ηχους δηλαδη,αλλα εικονα δεν εχω(σε καμια απ τις 2οθονες).ενω οταν δεν συνδεσω οθόνη το laptop δεν ανοιγει τα windows.ευχαριστώ..

να υποθέσω εγγύηση δεν εχει πλεον, ε?

αφου δε δουλεύει ούτε με εξωτερική οθόνη πιθανότατα ειναι προβλημα καρτας γραφικών

οχι δεν ειναι hp.ειναι multirama laptop.αλλα 4 χρονια μου τα βγαλε πολυ comple χωρις προβληματα.και τωρα απλα εκλεισα την οθωνη βαζωντασ το σε αναμονη και δεν ξαναανοιξε ποτε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.