zissismaroudas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 θελω να σας ρωτησω κατι στο κουτι που εχω θελω να βαλω ενα ανεμιστηρακι για να κανει ψυξει στην καρτα γραφικων το κουτι που εχω ειναι τo:ECA3175-S | Staray Silence | 2x T.B.Silence 12cm fan | 2x USB 3.0 | Black Interior |new αλλα φοβαμαι μην ακουμπαει στην καρτα γραφικων
Volrath Σεπτέμβριος 16, 2012 #2 Σεπτέμβριος 16, 2012 Στο πλάινο του κουτιού λες για ανεμιστήρα; Δε θα έχεις πρόβλημα. Έτσι όπως βλέπω το κουτί σου, έχει περίπου 5 πόντους περιθώριο από το τέλος του pci slot εώς την άκρη του κουτιού. Οι τυπικοί ανεμιστήρες έιναι 25mm και οι τυπικές κάρτες άντε να ανεβαίνουν κάνα πόντο παραπάνω από τη μεταλική βλακεία που βγαίνει στο I/O. Εκτός άμα έχεις καμιά περίεργη κάρτα γραφικών που έχει τπτ ψύκτρες και στο "πάνω" μέρος της βέβαια...
sobi Σεπτέμβριος 17, 2012 #3 Σεπτέμβριος 17, 2012 θελω να σας ρωτησω κατι στο κουτι που εχω θελω να βαλω ενα ανεμιστηρακι για να κανει ψυξει στην καρτα γραφικων το κουτι που εχω ειναι τo:ECA3175-S | Staray Silence | 2x T.B.Silence 12cm fan | 2x USB 3.0 | Black Interior |new αλλα φοβαμαι μην ακουμπαει στην καρτα γραφικων τι θερμοκρασιες εχεις στην καρτα on full load/idle ? απο κει και περα ουτε εγω πιστευω πως θα εχεις καποιο προβλημα ..μια χαρα θα μπαινει ο ανεμιστηρας...γενικα το μονο δυσκολο στους ανεμιστηρες στο πλαινο καπακι ειναι οταν θες να ανοιξεις το κουτι και τραβας το καλωδιο οποτε θελει λιγο προσοχη..προσωπικα εμενα μου σπαει τα νευρα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.