nickgrserifos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Καλησπερα. Ειπα σημερα να κανω ενα γενικο καθαρισμο στο μηχανημα μου και αποσυνδεσα τα παντα πανω απο το κουτι. Οταν τελειωσα με τον καθαρισμο του κουτιου, αρχισα να συνδεω motherboars και τα λοιπα. Οταν τελειωσα με τις συνδεσεις παω να bootαρω το pc, κανει πως ξεκιναει για 2 δευτερολεπτα αλλα μετα σταματαει. Προσπαθησα λιγο να δω τι φταιει και παρατηρησα πως οταν βγαζω το καλωδιο της motherboard που συνδεεται με το τροφοδοτικο και bootαρω παλι, το μηχανημα τρεχει κανονικα χωρις να σβηνει, αλλα και χωρις να κατι αλλο. Μηπως γνωριζετε τι γινεται; Ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2012 Βεβαιώσου ότι δεν βραχυκυκλώνει πουθενά η μητρική. Μην πατάει απευθείας πουθενά στο κουτί δηλαδή.Δε κατάλαβα τι εννοείς ότι έβγαλες το καλώδιο και bootαρες. Πώς bootαρες χωρίς να έχει ρεύμα η μητρική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickgrserifos Σεπτέμβριος 16, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2012 Ειναι μια καλη ερωτηση. Ουτε εγω μπορω να καταλαβω. Δεν ακουμπαει πουθενα η motherboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Σεπτέμβριος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2012 φιλε μου σχεδον το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω πριν 2 μερες!! με μια asus maximus ΙΙΙ [socket1156]ενω το βραδακι εκλεισε κανονικα ο υπολογιστης το πρωι δεν ανοιγε με τιποτα ανοιγε και εσβηνε!! τα ελυσα λοιπον ολα προσεκτικα τα εβγαλα απο το κουτι και τιποτα παλι δεν ανοιγε με τιποτα!! επισης σε δοκιμες μου παρατηρησα το εξης οτι με τα τα ρευματα του τροφοδοτικου επανω + το 8απινο[12v] ανοιγε και εσβηνε κατευθειαν ενω αν εβγαζα μονο το 8πινο[12v] ναι μεν ανοιγε αλλα δεν εκανε τιποτα επισης με το μεγαφωνακι πανω δεν ειχε κανενα ειδους μπιμπ !! μαλλον η μητρικη τα παιξε μετα 2 χρονια τι να πω!!την εστειλα μεσω πλαισιου για rma με χρεωση στην asus γιατι δυστηχως για κακη μου τυχη ενω εχει 1 χρονο ακομα εγγυηση εχασα την αποδειξη και λογικα θα υπαρξει χρεωση μακαρι να μου βγει φθηνα ολη η υποθεση!! και δεν ξερω αμα υπαρχει σοβαρο προβλημα και αν επισκευαζεται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.