jamiroquai Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Καλησπερες!! Θα ηθελα να αγορασω καποιο φθηνο Laptop η Netbook για να το χρησιμοποιω αποκλειστικα και μονο για προσβαση στο Διαδικτυο....Εχω στο νου να αγορασω το Netbook στο παρακατω λινκ... [ame=http://www.amazon.co.uk/Asus-X101CH-10-1-inch-Netbook/dp/B007HZE9RG/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1347802090&sr=1-1]Asus Eee PC X101CH 10.1 inch Netbook - Black (Intel Atom N2600 1.6GHz, 1GB RAM, 320GB HDD, LAN, WLAN, Webcam, Windows 7 Starter): Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]Αν μπορουσε καποιος που ξερει, ας με ενημερωσει για το συγκεκριμενο Netbook... Το χρειαζομαι αποκλειστικα και μονο για προσβαση στο Internet!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Σεπτέμβριος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2012 Για την δουλειά που το θέλεις δεν είναι κακό μα, δεδομένου ότι βρίσκεις άνετα μεταχειρισμένα laptop φτηνότερα ή και καινούργια στην τιμή που θα σου έρθει αυτό με τα μεταφορικά από Αγγλία, δεν έχει και πολύ νόημα να το πάρεις από το εξωτερικό, έστω μόνο και μόνο για την εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamiroquai Σεπτέμβριος 16, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2012 Επειδη δεν ειμαι και πολυ ψαγμενος με τα μεταχειρισμενα αν μπορεις δωσε κανα site ξερω γω η γενικα που μπορω να βρω!! Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2012 Οτι και αν πάρεις, καλύτερα καινούριο λόγω εγγύησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Σεπτέμβριος 17, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2012 Επειδη δεν ειμαι και πολυ ψαγμενος με τα μεταχειρισμενα αν μπορεις δωσε κανα site ξερω γω η γενικα που μπορω να βρω!! Ευχαριστω...εδώ; Έχει τεράστιο μέρος με αγγελίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.