Jump to content

7990

def

Recommended Posts

Προσωπικα αυτες τις αλλαγες καρτες γραφικων,και επεξεργαστων,τις βρισκω διχως ουσια και πεταμενα χρηματων στον καδο!Μετα απο χρονια,η μονη αλλαγη που εκανα ηταν απο gtx 470 σε gtx 680.Tωρα με το καλο σε gtx 880...:hehe:Eφοσον υπαρχουν ακομη ατομα,που με το καλημερα δινουν 1000+ για καρτα γραφικων,και επεξεργαστη,και η AMD,nvidia,intel,θα μας δουλευουν ψιλο γαζι.Ποτε δεν θα δουμε λογικες τιμες,και ποτε δεν θα παρουμε προιοντα στην τωρινη τεχνολογια!Η nvidia ΘΑ βγαλει καποια στιγμη την σειρα 7xxx,οταν εχει ΗΔΗ τεχνολογια για 9xxx!Απλα μας ρουφανε τα λεφτακια μας(με κοροιδια).Ας αλλαζαμε καρτες καθε 2 σειρες,και θα σου'λεγα ποσο θα τις ειχανε μετα...απλα λυπαμαι.Προτιμω να βαλω υδροψυξη,τροφοδοτικο,κουτι,παρα καρτα και επεξεργαστη,που φτασαμε στο σημειο να μην "αντεχουν" ουτε 2 μηνες!!!Ασε και το αλλο,που για να εκμετελευτεις δηθεν καποιες δυνατοηττες,πρεπει να αλλαξεις mobo,cpu,κτλ...καθε φορα τα ιδια και τα ιδια...αλλαγη μονο ΕΑΝ δεν περπαταει ΚΑΘΟΛΟΥ!Γνωμη μου...

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Θα ηθελα να ρωτησω??? Οποιος πραγματικα γνωριζει .....ας απαντησει.

1) Η Nvidia μπορει να κατασκευασει GPU ATI ? Εχει την γνωση της ATI ? Εχει τον κωδικα της και δεν μπορει να φτιαξει?

2) Η ΑΤΙ μπορει να κατασκευασει GPU Nvidia ? Εχει την γνωση της Nvidia ? Εχει τον κωδικα της και δεν μπορει να φτιαξει?

Μηπως καθε εταιρια εχει συγκεκριμενα στοχο την υλοποιηση της? Μηπως καθε εταιρια αναφερεται με προιοντα της σε συγκεκριμενη γκαμα γουστων απεικονισης ?

Εγω πιστευω πως ο "ανταγωνισμος" ειναι μια προφανη λεξη που κανουν την χρηση της στην "αγορα" για προφανεις λογους........ να ανταποκρινονται σε ενα μεγαλο μεριδιο πωλησεων και οι 2 εταιριες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ στους Gamers!!!!!!

Οι υπολοιποι απλα "ψωνιζουν" αναλογα το "ματι" τους και τον σκοπο εργασιας της καθε GPU........

Απλα τα πραγματα .....!!!!! Επιδοσης vs Αποδοσης ;) και μην το αναλυσουμε πολυ αυτο γιατι πλεον εχει γινει "Αρχαιο Μυστικο" ολων μας ;) !!!!!!!!

Και καλα θα κανεις...

Να τα νουμερα πιαστα αν μπορεις...

To Crysis δεν αποτελει το πρωτο και τελευταιο μετρο συγκρισης των οποιονδηποτε καρτων. Βαλε synthetic benchmarks αν θες να "μετρησεις" αντικειμενικα.

Και στην τελικη τί μετραμε; FPS; Το αγαπημενο του [MENTION=478]sebastian[/MENTION] perf/watt; Γιατι οχι το αγαπημενο των consumers (δηλαδη το 80% των υποψηφιων αγοραστων) perf/$-€;

Στην τελικη εσυ θες να βλεπεις την κ...τρυπιδα tesselated και ο Χ Joe Gamer το non 8xMSAA μαχαιρι στην καρωτιδα του αντιπαλου

Παιδιά ΑΛΗΘΕΙΑ τώρα, και δεν έχω διαβάσει και τα πάντα για Titan / 7990 κλπ, και δεν παίρνω θέση.

Aλλά πραγματικά απορώ.

ΠΟΙΟΝ που σκάει 2-3κ σε παιχνιδομηχανή τον ΑΠΑΣΧΟΛΕΊ αν καίνε οι κάρτες γραφικών +75W?

Δηλαδή πλακωθείτε για την τιμή, για τα καρέ, για το αν βαράει 120 βαθμούς, αλλά σοβαρά επιχειρήματα για κατανάλωση πιο ανούσια πεθαίνεις.*

*Σε τέτοια συστήματα.

To Crysis δεν αποτελει το πρωτο και τελευταιο μετρο συγκρισης των οποιονδηποτε καρτων. Βαλε synthetic benchmarks αν θες να "μετρησεις" αντικειμενικα.

Και στην τελικη τί μετραμε; FPS; Το αγαπημενο του [MENTION=478]sebastian[/MENTION] perf/watt; Γιατι οχι το αγαπημενο των consumers (δηλαδη το 80% των υποψηφιων αγοραστων) perf/$-€;

Στην τελικη εσυ θες να βλεπεις την κ...τρυπιδα tesselated και ο Χ Joe Gamer το non 8xMSAA μαχαιρι στην καρωτιδα του αντιπαλου

Νarta μου ειχα 3χ680, 2χ7970 και τωρα 2χtitan... Ξερω πααααρα πολυ καλα ποσο ειναι μπροστα ο Τιτανας απο τις σημερινες μονοπυρηνες. Δεν κανω πενηνταρακια το καθε site για να ποσταρω ενα διαγραμμα που με συμφερει οπως κανουν εδω πολλοι...

Τα νουμερακια αυτα ειναι και αν χαλανε πολλους που δεν μπορουν να αγορασουν Τιτανα αυτο δεν ειναι δικο μου προβλημα αλλα δικο τους...

Δεν ασχολουμε με perf/watt.

nuff said.

ΠΟΙΟΝ που σκάει 2-3κ σε παιχνιδομηχανή τον ΑΠΑΣΧΟΛΕΊ αν καίνε οι κάρτες γραφικών +75W?

Toν [MENTION=478]sebastian[/MENTION] γιατι ξεμεινε απο επιχειρηματα και το παιζει οικολογος. Μαλλον μπερδεψε το πρασινο της NVidia με την πρασινη αναπτυξη του Γιωργάκη και νομιζει οτι θα παρει εκπτωση φορου αμα καψει λιγοτερα :hehe:

Toν [MENTION=478]sebastian[/MENTION] γιατι ξεμεινε απο επιχειρηματα και το παιζει οικολογος. Μαλλον μπερδεψε το πρασινο της NVidia με την πρασινη αναπτυξη του Γιωργάκη και νομιζει οτι θα παρει εκπτωση φορου αμα καψει λιγοτερα :hehe:

Καλα ρε για τα λεφτα για το ρευμα ασχολείστε? Ειδικα σε μενα να το λετε αυτο ειναι απλα αστειο (καποιοι θα καταλαβουν) ...Απο ρευμα στο σπιτι μου αφθονο!

Narta δεν αλλαζω αποψεις, απο την εποχη της ΑΤΙ με την σειρα 5800 τα ελεγα. Το perf/watt δειχνει που πραγματικα βρίσκεται η εταιρεία! Κοιτάτε το δεντρό στα λεγόμενα μου και χάνετε το δάσος!

Βαλτε το μυαλό σας να δουλεψει γι αυτο το εδωσε ο θεος!

Πριν 3 χρονια η ATI ειχε βγαλει την 5970 στα 300 watt με 30-35% μπροστα απο την 480gtx που ειχαν την ιδια καταναλωση....

Εστρωσε τον κωλο της η ΝVIDIA και με αρχη την 580gtx εκανε το come back! Απο τοτε τους παει αιμα... και το maxwell θα τους πεταξει στο πηγάδι!

Νarta μου ειχα 3χ680, 2χ7970 και τωρα 2χtitan... Ξερω πααααρα πολυ καλα ποσο ειναι μπροστα ο Τιτανας απο τις σημερινες μονοπυρηνες. Δεν κανω πενηνταρακια το καθε site για να ποσταρω ενα διαγραμμα που με συμφερει οπως κανουν εδω πολλοι...

Τα νουμερακια αυτα ειναι και αν χαλανε πολλους που δεν μπορουν να αγορασουν Τιτανα αυτο δεν ειναι δικο μου προβλημα αλλα δικο τους...

A, και το perf/watt γραμμενο το εχω.

nuff said.

Ξερω τι ειχες και εχεις. Επισης ξερω οτι προσπαθεις να εισαι αντικειμενικος. Το αν ομως εχει εμφανεστατη διαφορα στο gameplay μεταξυ Titan/680SLI/7970CF/7990, Πολυ αμφιβαλω.

Και μην ξεχνας, εισαι στο 2% των gamers με 3 οθονες. Το υπολοιπο 98% εχει 1 και μοναδικη οθονη. Αν θες να μιλησουμε στοχευμενα για το καθε segment, η Τατιανες ειναι οτι καλυτερο για gaming σε 5760x1080 ανεξαρτητως χρηματων. Για μια οθονη και μεχρι 4K αναλυσεις τον πινουν απο gtx690/7990/7970tri-fire με λιγοτερα λεφτα κοκ.

Υ.Γ. Δεν σου περασε ποτε απο το μυαλο οτι καποιος δεν ενθουσιαζεται τοσο ευκολα για να παει να ριξει τα λεφτα του σε οτι του βγαλουν για πωληση ε; Μονο οτι δεν μπορει :rolleyes:

Εστρωσε τον κωλο της η ΝVIDIA και με αρχη την 580gtx εκανε το come back! Απο τοτε τους παει αιμα... και το maxwell θα τους πεταξει στο πηγάδι!

Επειδη παλι εχεις inside information τι θα ειναι το GCN 2.0 της AMD σε σχέση με το GM100/104. :rolleyes:

Δεν κανω πενηνταρακια το καθε site για να ποσταρω ενα διαγραμμα που με συμφερει οπως κανουν εδω πολλοι...

Έβαλες μια δική σου μέτρηση, με δικό σου σχόλιο, χωρίς κανένα εμπεριστατωμένο συγκριτικό. Άλλη εποχή, άλλοι drivers, ίσως και άλλο μηχάνημα. Αυτό που μου δείχνεις είναι για κλάμματα όσον αφορά συγκριτικό. Δεν έκανα 50άρακια κανένα site. Έβαλε κάποιος μια εικόνα με overall μετρήσεις (ξέρεις τι σημαίνει overall αλήθεια...; ) και εκεί φαίνεται ΚΑΘΑΡΑ ότι η Τατιάνα είναι μόλις 20% πάνω από την 680. Ίδιο σύστημα, ίδιοι drivers, ίδια μέρα, ίδια όργανα, ίδια προγράμματα. ΙΔΙΑ. Βάσει αυτού λοιπόν, για 20% OVERALL καλύτερες επιδόσεις, πρέπει να δώσεις 200% των χρημάτων μιας 680. Do the math.

Ακόμα κι αν δεχόμουν τις δικές σου απόψεις, του 50%, πάλι πανάκριβη είναι σε σχέση με την απόδοσή της.

Ξερω τι ειχες και εχεις. Επισης ξερω οτι προσπαθεις να εισαι αντικειμενικος. Το αν ομως εχει εμφανεστατη διαφορα στο gameplay μεταξυ Titan/680SLI/7970CF/7990, Πολυ αμφιβαλω.

Και μην ξεχνας, εισαι στο 2% των gamers με 3 οθονες. Το υπολοιπο 98% εχει 1 και μοναδικη οθονη. Αν θες να μιλησουμε στοχευμενα για το καθε segment, η Τατιανες ειναι οτι καλυτερο για gaming σε 5760x1080 ανεξαρτητως χρηματων. Για μια οθονη και μεχρι 4K αναλυσεις τον πινουν απο gtx690/7990/7970tri-fire με λιγοτερα λεφτα κοκ.

Υ.Γ. Δεν σου περασε ποτε απο το μυαλο οτι καποιος δεν ενθουσιαζεται τοσο ευκολα για να παει να ριξει τα λεφτα του σε οτι του βγαλουν για πωληση ε; Μονο οτι δεν μπορει :rolleyes:

Με το μονο που ασχοληθηκα ειναι το 20% που ειπωθηκε πιο πανω το οποιο απλα ειναι αστειο. Και ξαναλεω ας βαλει ενας μια 7970/680 να δουμε ποσο κοντα ειναι σε αυτα τα νουμερα.

Δεν αλλαζει κατι ουτε στο ενα μονιτορ ουτε στα τρια...

Υ.Γ. Ελευθερη αγορα ειναι ας αγοραζει ο καθενας οτι γουσταρει... Πως γινεται ομως παντα να εχουν αποψη αυτοι που βλεπουν τιτανα απο φωτογραφιες, ειναι για να γελας! Δεν θα κλοκαρει κτλ...:hehe:

Έβαλες μια δική σου μέτρηση, με δικό σου σχόλιο, χωρίς κανένα εμπεριστατωμένο συγκριτικό. Άλλη εποχή, άλλοι drivers, ίσως και άλλο μηχάνημα. Αυτό που μου δείχνεις είναι για κλάμματα όσον αφορά συγκριτικό. Δεν έκανα 50άρακια κανένα site. Έβαλε κάποιος μια εικόνα με overall μετρήσεις (ξέρεις τι σημαίνει overall αλήθεια...; ) και εκεί φαίνεται ΚΑΘΑΡΑ ότι η Τατιάνα είναι μόλις 20% πάνω από την 680. Ίδιο σύστημα, ίδιοι drivers, ίδια μέρα, ίδια όργανα, ίδια προγράμματα. ΙΔΙΑ. Βάσει αυτού λοιπόν, για 20% OVERALL καλύτερες επιδόσεις, πρέπει να δώσεις 200% των χρημάτων μιας 680. Do the math.

Ακόμα κι αν δεχόμουν τις δικές σου απόψεις, του 50%, πάλι πανάκριβη είναι σε σχέση με την απόδοσή της.

Δυστυχως δεν παρακολουθεις τις μετρησεις και δεν ειναι δικο μου προβλημα αυτο. Το εχεις ριξει πολυ στο μπριζολοκρεπο thread.

Ριξε μια ματια στα αναλογα threads εδω lab και αν βγαδεις εστω και σε ενα game το 20% που ονειρευεσαι ελα να σου δωσω την Τατιανα δωρο.

Δεν ασχολουμε με perf/watt.

nuff said.

Φιλε csaris,συγνωμη ειλικρινα σου ζητω(δεν προσπαθω να μπω μεταξυ κανενος),αλλα αυτο που ειπες δεν εχει καμια λογικη...πηρα 680 με 560 ευρω,παρηγγεια κουτι (cosmos ii 350 ευρω),θα αλλαξω συντομα τροφοδοτικο κανα 200 ευρω,και μετα το καλοκαιρι υδροψυξη κτλ...εαν βαλεις τα λεφτα 2 ΤΙΤΑΝΕΣ η' 690 επαιρνα!!!Ξερεις γιατι δεν το εκανα?Λεφτα εχω και τωρα να παρω 2 τιτανες,ΑΛΛΑ δεν ανεχομαι την κοροιδια!(οι περισσοτεροι θα ξερουν για ποια κοροιδια μιαλω, εκτος απο τους ηδη "εθισμενους".)Θα αγοραζω παντα προιοντα λιγο πιο πισω...μου αρκει να περπαταει το συστημα μου,και οχι αρχοντας των Benchmarks...Mε την 680,επαιξα 4 games,full ΟΛΑ!...Οταν δω λογικες τιμες,και προιοντα σημερινης τεχνολογιας θα τα δωσω...μεχρι τοτε...Αντε γεια,που λεει και ο ποιητης...:hehe:

Εταιρειες παιχνιδιων,επεξεργαστων,καρτων γραφικων κτλ...ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!Mας θελουν δεμενους στην τσεπη τους.Αυτοι εχουν τρις και κοτερα(παμε μια βολτα?),γυναικες,ακριβα σαλονια κτλ..και'μεις σκοτωνομαστε για τα ρευματα...!Εγω βλεπω οτι η ανθρωποτητα θα ζησει ασχημες στιγμες,και αυτα που ειχαμε μεχρι σημερα δεδομενα,δεν θα τα ξαναδουμε.(ασχετο,αλλα να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες...)...

Να με συμπαθας,αλλα οτι ειπα,το λεω για το καλο ολων μας.Μια παρεα ειμαστε,και ομορφα να παιρναμε...

Πολυ καλη και η 7990 και σε επιδοσεις και καταναλωση αλλα θελουν λιγο βελτιωση ακομα οι οδηγοι.Το θεμα μου ομως ειναι αλλο..ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ?..Οπως παμε βλεπω τα επομενα χρονια ολες τις μονοπυρηνες στο 1χιλιαρικο και τις δυπηρες στα 2χιλιαρικα

Φιλε csaris,συγνωμη ειλικρινα σου ζητω(δεν προσπαθω να μπω μεταξυ κανενος),αλλα αυτο που ειπες δεν εχει καμια λογικη...πηρα 680 με 560 ευρω,παρηγγεια κουτι (cosmos ii 350 ευρω),θα αλλαξω συντομα τροφοδοτικο κανα 200 ευρω,και μετα το καλοκαιρι υδροψυξη κτλ...εαν βαλεις τα λεφτα 2 ΤΙΤΑΝΕΣ η' 690 επαιρνα!!!Ξερεις γιατι δεν το εκανα?Λεφτα εχω και τωρα να παρω 2 τιτανες,ΑΛΛΑ δεν ανεχομαι την κοροιδια!(οι περισσοτεροι θα ξερουν για ποια κοροιδια μιαλω, εκτος απο τους ηδη "εθισμενους".)Θα αγοραζω παντα προιοντα λιγο πιο πισω...μου αρκει να περπαταει το συστημα μου,και οχι αρχοντας των Benchmarks...Mε την 680,επαιξα 4 games,full ΟΛΑ!...Οταν δω λογικες τιμες,και προιοντα σημερινης τεχνολογιας θα τα δωσω...μεχρι τοτε...Αντε γεια,που λεει και ο ποιητης...:hehe:

Εταιρειες παιχνιδιων,επεξεργαστων,καρτων γραφικων κτλ...ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!Mας θελουν δεμενους στην τσεπη τους.Αυτοι εχουν τρις και κοτερα(παμε μια βολτα?),γυναικες,ακριβα σαλονια κτλ..και'μεις σκοτωνομαστε για τα ρευματα...!Εγω βλεπω οτι η ανθρωποτητα θα ζησει ασχημες στιγμες,και αυτα που ειχαμε μεχρι σημερα δεδομενα,δεν θα τα ξαναδουμε.(ασχετο,αλλα να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες...)...

Να με συμπαθας,αλλα οτι ειπα,το λεω για το καλο ολων μας.Μια παρεα ειμαστε,και ομορφα να παιρναμε...

Φιλε μου ο καθενας καλα κανει και αγοραζει αυτο που θελει... Εμενα δεν με απασχολει.

Αλλα το να γραφουμε για ενα προιον που δεν εχουμε ανακρίβειες για απο τη στιγμη που υπαρχουν απειρες μετρησεις ειναι λιγο ακυρο.

Πολυ καλη και η 7990 και σε επιδοσεις και καταναλωση αλλα θελουν λιγο βελτιωση ακομα οι οδηγοι.Το θεμα μου ομως ειναι αλλο..ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ?..Οπως παμε βλεπω τα επομενα χρονια ολες τις μονοπυρηνες στο 1χιλιαρικο και τις δυπηρες στα 2χιλιαρικα

Κοινως να δουλευουμε 4 μηνες,για να τρωνε οι καλοταισμενοι αυτων των εταιρειων!:hehe:Οντως ετσι ειναι Αντωνη,και στο χερι μας ειναι,να τους βαλουμε στην "ταξη"...εμεις τους τα σταζουμε,και δεν μας αναγκαζουν.Η λογικη υπαρχει,για να χρησιμοποιειτε,και οχι να την προσπερναμε...

Με το μονο που ασχοληθηκα ειναι το 20% που ειπωθηκε πιο πανω το οποιο απλα ειναι αστειο. Και ξαναλεω ας βαλει ενας μια 7970/680 να δουμε ποσο κοντα ειναι σε αυτα τα νουμερα.

Δυστυχως δεν παρακολουθεις τις μετρησεις και δεν ειναι δικο μου προβλημα αυτο. Το εχεις ριξει πολυ στο μπριζολοκρεπο thread.

Αλλα το να γραφουμε για ενα προιον που δεν εχουμε ανακρίβειες για απο τη στιγμη που υπαρχουν απειρες μετρησεις ειναι λιγο ακυρο.

Επειδή δεν παρακολουθώ τα νούμερα, να σου θυμίσω ότι ο pepas, έχει κάνει μετρήσεις στο BF3 εδώ. Βγάζει λοιπόν AVG στα 81fps, ελάχιστα παραπάνω από τα 77fps που έχει στο συγκριτικό το TPU. Εσύ βέβαια θέλεις να το βγάλεις άκυρο αυτό γιατί οι δικές σου μετρήσεις είναι καλύτερες και εγκυρότερες. Μάλλον και ο pepas αναξιόπιστος θα είναι. Όλοι βασικά, εκτός από εσένα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.