zpaf Απρίλιος 27, 2013 #281 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 zpaf -> 36,6 fps (Αverage Frame Time 27,4ms και με μονη καρτα. ΑΤΙ for the win ) Καλα παει το δικουτσο εεε ; Σπασε μια το sli σου και δωσε μας Αverage Frame Time με τον ενα σου πυρηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 27, 2013 #282 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Καλα παει το δικουτσο εεε ; Σπασε μια το sli σου και δωσε μας Αverage Frame Time με τον ενα σου πυρηνα. δεν γίνεται βρε.... στην 690GTX αν σπάσεις το SLI σπας και το SURROUND! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 27, 2013 #283 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Zpaf δες και αυτο... SLI σε 1080p! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Απρίλιος 27, 2013 #284 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Αστο αυτο και πες μας παιζεις ακομα F1 2012 ; AMD Radeon HD 7990 6 GB Review | techPowerUp Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 27, 2013 #285 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Αστο αυτο και πες μας παιζεις ακομα F1 2012 ; AMD Radeon HD 7990 6 GB Review | techPowerUp τωρα αυτα ειναι σοβαρα νουμερα ? 680gtx -> 63 fps 690gtx -> 56 fps σοβαρεψου και αλλαξε στρατοπεδο! ...γιατι τα γκαφρα τα εχεις! To γιατι συνεχιζεις να ταλαιπώρησε με ΑΤΙ, μονο εσυ το ξερεις! Ισως το χεις βίτσιο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Απρίλιος 27, 2013 #286 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Ορεστη ολο edit κανεις και δεν μπορω να σε πιασω αγορινα μου. Η φωτο που ανεβασες λιγο πριν και την εσβησες δικια σου ειναι ; View image: Capture Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 27, 2013 #287 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Ορεστη ολο edit κανεις και δεν μπορω να σε πιασω αγορινα μου. Η φωτο που ανεβασες λιγο πριν και την εσβησες δικια σου ειναι ; View image: Capture Δεν το χω το παιχνιδι και εψαχνα ενα screen να τελειώνω μαζι σου... Αλλα μαλλον δεν... ...και παλι την 7990 την παίρνει με βαση το screen! αλλα να σου πω και κατι αλλο εχεις δει πουθενα 90mhz στον πυρηνα να δινουν 10 fps πανω σε 5760χ1080 με χ4ΜSAA ? Aναφερομαι σε 690gtx και 680Gtx! Σοβαρά τι προσπαθείς να αποδείξεις δεν μπορω να καταλαβω.... δεν ειμαστε αϋπνία εδω! Σου ειπα, σώσε τον εαυτό σου στις αγγελίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Απρίλιος 27, 2013 #288 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Οταν τελειωσεις με τα edit στειλε μου ενα sms να σου απαντησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 27, 2013 #289 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Οταν τελειωσεις με τα edit στειλε μου ενα sms να σου απαντησω.... ε δεν θα ξοδεψω και μηνυμα για να σου δωσω έναυσμα για μια κόκκινη προπαγανδα ! Δεν ειμαστε η παλιά Ρωσία, Πολωνία και Κινα εδω!ΑΤΙ, Βενεζουελα και Αλεξη, μακρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Απρίλιος 27, 2013 #290 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Δεν το χω το παιχνιδι και εψαχνα ενα screen να τελειώνω μαζι σου... Αλλα μαλλον δεν... ...και παλι την 7990 την παίρνει με βαση το screen! αλλα να σου πω και κατι αλλο εχεις δει πουθενα 90mhz στον πυρηνα να δινουν 10 fps πανω σε 5760χ1080 με χ4ΜSAA ? Aναφερομαι σε 690gtx και 680Gtx! Σοβαρά τι προσπαθείς να αποδείξεις δεν μπορω να καταλαβω.... δεν ειμαστε αϋπνία εδω! Σου ειπα, σώσε τον εαυτό σου στις αγγελίες Εγω δεν προσπαθω να αποδειξω τιποτε και σε κανεναν. Παντα νουμερακια εβαζα και θα συνεχιζω να βαζω. Αν καποιοι δεν θελουν να τα βλεπουν δικαιωμα τους. Αν καποιοι θελουν να τα κρινουν παλι δικαιωμα τους. Results: Aliens Vs. Predator And F1 2012 : Do Two GeForce GTX 680s Beat Three GeForce GTX 660 Tis In SLI? Αγγελιες ;;;; Και τι να παρω για να παιζω το αγαπημενο μου F1 2012 στα 5760x1080 ;;;; GTX680 με 2GB vram ή με 4GB ;;; ετσι για να λεω ειμαι και εγω πρασινος ρεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 27, 2013 #291 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 ...καλα ρε Zpaf το overdose ποσο κραταει σε σενα ? ...ωρες περασανε απο χτες το βραδακι που μας την εκανες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Απρίλιος 27, 2013 #292 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 seb -> 56,9 fps (Αverage Frame Time 17,6ms)csaris -> 62,6 fps (Αverage Frame Time 16,0 ms) zpaf -> 36,6 fps (Αverage Frame Time 27,4ms και με μονη καρτα. ΑΤΙ for the win ) Csaris κατι δεν παει καλα με τα σκορια των Τιτανων... περιμενε drivers, αλλα να σου πω και κατι ποιος ασχολείται με ενα παιχνιδι 3ετιας ? Καποιος με ΑΤΙ και CF στο Far Cry 3 πόσα κουτιά dramaμινες σπατάλησε για να το τελειώσει ? Ακουσα οτι καναμε και εισαγωγή απο την μεγαλη ζήτηση! Ρε Seb... απορία το έχω.. τα Average Frame Time... γιατί τα αναφέρεις στα νούμερά σου...? Είπαμε... έγινε της μόδας το "99th Percentile Frame Time" , (ή Ανάποδα το 1% Time FPS), αλλά επειδή έγινε της μόδας αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας γράψεις τα avg fps σου σε 15 "διαφορετικές"(->ίδιες) μονάδες.. Avg FPS, AVG Images per Sec, AVG Seb-mions Per Sec, (* 1 Seb-mion = 1 frame όταν και μόνο όταν avg fps>=100), avg Seb-mion Frame Time (σημ. 1000/(avg fps)), κλπ κλπ.. Αν θες να γράψεις κάτι χρήσιμο για να μας δείξεις την "ανωτερότητα" της 690 σου και όχι να πεις κάτι για wow factor... ,κάτσε και δείξε τα 99% και 99.1% Frame Times... (μη με ρωτήσεις πώς το κάνεις αυτό... βασίζομαι στα skill σου ότι θα το βρεις εύκολα.. -παρά το ότι το fraps είναι αναξιόπιστο και μετράει το καρέ στην αρχή του rendering pipeline/αρκετά πριν φτάσει στην οθόνη, είναι μια καλή ένδειξη-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 27, 2013 #293 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 κάτσε και δείξε τα 99% και 99.1% Frame Times... (μη με ρωτήσεις πώς το κάνεις αυτό... βασίζομαι στα skill σου ότι θα το βρεις εύκολα.. -παρά το ότι το fraps είναι αναξιόπιστο και μετράει το καρέ στην αρχή του rendering pipeline/αρκετά πριν φτάσει στην οθόνη, είναι μια καλή ένδειξη-) Σε αυτό έχω αμφιβολίες. Διάβαζα οι 7870xt & 7950 έχουν υψηλό 99th percentile, έχει stuttering η εικόνα κτλπ, δε κατάλαβα κάποιο σπάσιμο στην εικόνα σε κανένα παιχνίδι που δοκίμασα (δεν ήταν πολλά, bf3, ac3, crysis3, hitman abs). Το δοκίμασα και σε μονή οθόνη και σε EF με 2 () οθόνες για το οπτικό του θέματος. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είμαι σίγουρα γκουρού μετρήσεων, μέσος χρήστης που εκφράζει το τι βλέπει στην εικόνα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Απρίλιος 27, 2013 #294 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Σε αυτό έχω αμφιβολίες. Διάβαζα οι 7870xt & 7950 έχουν υψηλό 99th percentile, έχει stuttering η εικόνα κτλπ, δε κατάλαβα κάποιο σπάσιμο στην εικόνα σε κανένα παιχνίδι που δοκίμασα (δεν ήταν πολλά, bf3, ac3, crysis3, hitman abs). Το δοκίμασα και σε μονή οθόνη και σε EF με 2 () οθόνες για το οπτικό του θέματος.Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είμαι σίγουρα γκουρού μετρήσεων, μέσος χρήστης που εκφράζει το τι βλέπει στην εικόνα του. Τζώρτζη ξέρω ότι το FRAFS το χρησιμοποιείς και εσύ, δες τις πιο κάτω μετρήσεις που είχα κρατήσει όταν είχα για λίγο το SLI με τις 480, για να δεις ότι, ναι ακόμη και μόνα τους τα 99% & 99.9% ούτε αυτά δεν λένε την αλήθεια πάντα (σύγκρινε π.χ. τις 2 πρώτες εικόνες.. ) Όμως ακόμη και να έβγαζα τελείως την περιγραφή κάθε εικόνας με μια ματιά καταλαβαίνεις αν είναι από SLI ή από μονή κάρτα και αυτό το πράγμα ΦΑΙΝΟΤΑΝ... ingame.. υ.γ.> προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν είναι με ίδιες ρυθμίσεις τα avg που φαίνονται στο sli/single gpu GTX480 BF3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Απρίλιος 27, 2013 #295 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 seb -> 56,9 fps (Αverage Frame Time 17,6ms) csaris -> 62,6 fps (Αverage Frame Time 16,0 ms) zpaf -> 36,6 fps (Αverage Frame Time 27,4ms και με μονη καρτα. ΑΤΙ for the win ) Csaris κατι δεν παει καλα με τα σκορια των Τιτανων... περιμενε drivers, αλλα να σου πω και κατι ποιος ασχολείται με ενα παιχνιδι 3ετιας ? Καποιος με ΑΤΙ και CF στο Far Cry 3 πόσα κουτιά dramaμινες σπατάλησε για να το τελειώσει ? Ακουσα οτι καναμε και εισαγωγή απο την μεγαλη ζήτηση! Oρεστη παιζω σε 5760χ1200 οχι σε 1080ρ.:turn: Μονο λογω αναλυσης το 70αρι το εχω και μη ξεχναμε οτι to scaling σε αυτο το bench ειναι γυρω στο 80%. Θα βαλω να τρεξω ενα σε 1080ρ να δω τι κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Απρίλιος 27, 2013 #296 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Το microstuttering δε το αντιλαμβανονται ολοι παντως ειναι γενικοτερα πιο ευκολα παρατηρησιμο σε frame rate γυρω στα 60-80 οταν υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Απρίλιος 27, 2013 #297 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 [MENTION=163]Helly[/MENTION]Οσο κοντα εισαι στα 60 π.χ. 70 ειναι αρκετα εντονο οσο πιο πολυ ανεβαινεις π.χ. 90 εκει ειναι δυσκολο να το δεις και ακομα πιο πανω δεν υπαρχει.Βασικα θυμαμαι οταν δοκιμασα τις 2χ7970 σε τρια μονιτορ vs 2χ680 σε τρια μονιτορ, οι κοκκινες π.χ. στα ιδια fps π.χ. 80 δεν ειχαν την ιδια ροη με τις πρασινες. Αυτο μπορει καποιοι να μην το καταλαβουν αλλα εγω που εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα το ειδα στα πρωτα δευτερολεπτα. Τωρα τελευταια βγαινουν σαν τα σαλιγκαρια και καποια reviews που μετρανε το frame time το οποιο ειναι η διαφορα που εβλεπα..Δεν λεω βεβαια και το sli εχει τα θεματακια του αλλα σχεδον ολα μπορεις να τα διορθωσεις αλλα αυτο πραγμα ειδα με τις κοκκινες θελει αρκετη δουλεια και υποθετω πως ειναι θεμα σχεδιασης του h/w.Η ζωη ειναι μικρη για να χαλιεσε και να περιμενεις οδηγους, terry makedon, αγιο πνευμα, κτλ. οποτε οι καρτουλες εφυγαν σε ενα 24ωρο και ξαναγυρισα σε 2χ680. Αν τωρα καπου, καποιος, κατι, το φτιαξει το συζηταμε το θεμα αλλα μεχρι τοτε μονο πρασινη. :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Απρίλιος 27, 2013 #298 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Εγω το χα παρατηρησει με 2x470 στο Bad Company 2 multiplayer που ειχα 70-110 fps.Στα setting που επαιζα.Σου δινε την εντυπωση μερικες φορες οτι ενω εδειχνε 70 ηταν σαν να χες τα μισα.Μετα ομως και μιλαμε απο τοτε με driver το χαν φτιαξει στην nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 27, 2013 #299 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Zpaf δες και αυτο... SLI σε 1080p! Πφφφφ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 27, 2013 #300 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Για να παρω τους τιτανες πουλησα ενα ΙΒΙΖΑ που ειχα, δεν πληρωσα το ενοικιο και δεν εχω καν συντροφο -με εστειλε μολις εμαθε ποσα λ7 χαλασα-. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=t2QvuZpxmeo]The Godfather: Part 3 (7/10) Movie CLIP - I Killed My Father's Son (1990) HD - YouTube[/ame] Η 7990 δυστυχώς ήρθε και αυτή σε υψηλή τιμή. Βέβαια δίνεται και ένα διόλου αξιοθρήνητο πακέτο παιχνιδιών. Σορρυ αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω αλλο. Ελπιζω να μην τιμολογουνται και οι καρτες του φορουμ στα 1000 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.