Jump to content

7990

def

Recommended Posts

Εγώ ξέρω πως όχι του χρόνου αλλά τώρα έχω δώσει τα μισά λεφτά και βλέπω την Titan από πίσω μου να τρέχει να με προλάβει.

Τώρα τι λέτε οι υπόλοιποι...!!!

Και μην αρχίσετε περί προβλημάτων γιατί καταντάει κουραστικό να το κάνετε σχοινί κορδόνι αυτό.ΔΕΝ είναι σε όλα τα games αλλά σε ελάχιστα πλέον τα προβλήματα και ακόμα και αυτά με λίγο ψάξιμο, λύνονται.

Ακόμα και το micro stuttering.

Και όσο για την 690...χαχαχα...5%-10% πάνω είναι με διπλάσια και εδώ λ7!

Παίδες καλοδούλευτες να είναι όσοι τις πήρατε αλλά, συγνώμη, ούτε έξυπνη αγορά είναι ούτε αξίζουν τα 1000€. Αν ήταν 650-700 επειδή είναι και καινούρια άάάντε να πω πάει και έρχεται.Για παραπάνω ούτε λόγος.

Και τώρα βγήκε και η ultra!

Και τι θα κάνετε???

Πήρατε την απλή και δε θα την πάρει κανείς αυτήν!

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply
Εγώ ξέρω πως όχι του χρόνου αλλά τώρα έχω δώσει τα μισά λεφτά και βλέπω την Titan από πίσω μου να τρέχει να με προλάβει.

Τώρα τι λέτε οι υπόλοιποι...!!!

Και μην αρχίσετε περί προβλημάτων γιατί καταντάει κουραστικό να το κάνετε σχοινί κορδόνι αυτό.ΔΕΝ είναι σε όλα τα games αλλά σε ελάχιστα πλέον τα προβλήματα και ακόμα και αυτά με λίγο ψάξιμο, λύνονται.

Ακόμα και το micro stuttering.

Και όσο για την 690...χαχαχα...5%-10% πάνω είναι με διπλάσια και εδώ λ7!

Παίδες καλοδούλευτες να είναι όσοι τις πήρατε αλλά, συγνώμη, ούτε έξυπνη αγορά είναι ούτε αξίζουν τα 1000€. Αν ήταν 650-700 επειδή είναι και καινούρια άάάντε να πω πάει και έρχεται.Για παραπάνω ούτε λόγος.

Και τώρα βγήκε και η ultra!

Και τι θα κάνετε???

Πήρατε την απλή και δε θα την πάρει κανείς αυτήν!

Ακομη γελαω φιλε venom7 απο τις 7 η ωρα!Σκασανε τα πνευμονια μου!Χαχαχαχα...!:sarcastic:Αν ειχαν 650 ευρω αυριο,να μη πω τωρα θα τις παρεγγελνα με την καρτουλα μου...ΑΛΛΑ επειδη εμαθα να περιμενω,στο τελος αλλος θα βγει κερδισμενος και μαντεψτε ποιος?!

Μιλιστα τα παζαρια στις τιμες των τιτανων και 690,ελπιζω να ειναι τοσο σκληρα απο τους σκεπτομενους αγοραστες,που θα σας τις παρουν(οποιος τις εχει),ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ!

Το HW ποτέ δεν κρατάει τιμή.. πόσο μάλλον οι κάρτες γραφικών...

Η πλάκα και η σκληρή πραγματικότητα συνάμα είναι οτι σήμερα εδωσες 1000, αύριο αν πάρεις τα μισά θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός!

Στις κάρτες γραφικών ΠΟΤΕ δεν αγοράζεις την TOP με το που βγεί...ΚΑΝΟΝΑΣ!

Οσο βρισκεις 680 μεταχειρισμενες χρονου κατω απο 380 ευρω και 670 κατω των 300, αλλο τοσο θα βρισκεις τιτανες κατω απο 850 το Mαιο Βιαζεστε μερικοι να βγαλετε συμπερασματα περι πτωσης τιμων μεταχειρισμενων, εχουν αλλαξει οι εποχες οι καλες.Και εγω παρακαλαω να κανει η 780 κανα 600αρι ευρω αλλα κατω απο 800 δε βλεπω να ρχετε με τον ανταγωνισμο οπως ειναι με την καμια.

Εδω η AMD πηγε και κυκλοφορησε τη σομπα με τεχνολογια last years 1000ευρω και εσεις "κοιμαστε" ακομα.Και για να λεμε και του καισαρως τα καισαρι την μ%#%$# δε την εκανε η nvidia πρωτη αλλα η AMD οταν εβγαλε την 7970 περυσι τον ιανουαριο σε υπερφουσκωμενη τιμη για να καλυψει την χασουρα των bulldozer.Τρεξαν αγορασαν ολα τα κοροιδα λεει η nvidia α ωραια τα κοροιδα τα σκανε τερμα mid range φθηνο(βλεπε 460-470 vs 580) και παει λεγωντας...

χρησταρα συμφωνω με αυτα που λεσ.. αλλα ο καθενασ περνει οτι γουσταρει , αναλογα με τα χρηματα που διαθετει.. δεν μπορεισ να κατηγορεισ τον καθενα που χτυπαει ,1-2 τατιανεσ, διοτι εχει φραγκα... δικα του φραγκα τα κανει οτι γουσταρει και λογαριασμο δεν θα δωσει.... τα γουστα πληρωνωνται!!!
Eμαθα στην ζωη μου να ξεχωριζω τα παντα.Αυτο που ελεγα απο το πρωτο ποστ,ειναι σταματηστε να αγοραζετε κατι που δεν θα κρατησει ΟΥΤΕ 2 μηνες,ωστε να λογικευτουνε καποιοι και να δουμε σωστε τιμες!

Τιιιιιιιποτα...

Εγω εχω λεφτα,και θα τα δωσω οπου θελω,κτλ κτλ..ΜΑ σαφως ειναι δικαιωμα σου(οπως λαθος μου κανεις παρατηρηση αυτη την στιγμη,διοτι ΔΕΝ ειπα αυτο οπως λες).

Αλλα ειπα οτι ειμαστε υπευθυνοι για την καταντια καποιων εταιρειων!Αν μετρησεις ποσοι πηρανε απο 2,θα δεις ενα 100,000 ευρω μονο απο ελλαδα πηρε η nvidia!:sarcastic:

Mην με παρεξηγειτε,ΑΛΛΑ οπως λεγανε και οι προγονοι μας,που σταματησαμε να τους μιμουμαστε...

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ.

Και στα μπουζουκια να τα φανε,τι με ενδιαφερει?

Εδω για καρτες μιλαμε...και οταν κανει καποιος τον "εξυπνο",θα τα ακουσει ΟΛΑ!

Εγω τα διαβαζω ολα,τα δεχομαι ολα,και σεβομαι ολες τις γνωμες.

""Οσο βρισκεις 680 μεταχειρισμενες χρονου κατω απο 380 ευρω και 670 κατω των 300, αλλο τοσο θα βρισκεις τιτανες κατω απο 850 το Mαιο Βιαζεστε μερικοι να βγαλετε συμπερασματα περι πτωσης τιμων μεταχειρισμενων, εχουν αλλαξει οι εποχες οι καλες.Και εγω παρακαλαω να κανει η 780 κανα 600αρι ευρω αλλα κατω απο 800 δε βλεπω να ρχετε με τον ανταγωνισμο οπως ειναι με την καμια.""

Αυτο με ενδιαφερει πολυ να το δω,που απο τωρα στο λεω,θα πεσεις εξω...υπομονη μεχρι τελος του χρονου.Κοντα ειναι τα χριστουγεννα...ενα τσιγαρο δρομος.

Aυτες οι διαμαχες AMD-NVIDIA ειναι τοσο στημενες,που θα δειτε τις καρτουλες των 1000 ευρω,στα 600 στο αψε σβησε!Η nvidia βγαζει την ultra,μετα καμια "Ultimate",που ολως παραδοξως θα φαινεται για τα Fanboy "φωτια",βρηκε τεχνολογια που "εχθες" δεν ειχε,και μετα θα δωσει η AMD μια απαντηση,που θα πανε οι τιμες στον πατο,Γνωστο το εργο,και αναρωτιεμαι πως καποιοι δεν το εχουν βαρεθει ακομη...Μετα το καλοκαιρι να δειτε τι θα γινει.Σσσσσσ...

ειναι μυστικο,αλλα εγω το ξερω απο εγκυρες πηγες.Χαχαχα...

Αυτα ειναι νεα !!!!!

FreeGR: Nvidia GTX Titan Ultra & GTX Titan LE: Δύο νέοι Τιτάνες

Μεσα σε 6 μηνες θα εχουν κατακερματισει καθε γνωριμο HW απο 2012-2013..... :D

Μετα το καλοκαιρι ουτε καν θα "θυμομαστε" τις 7970 & GTX680 ...... :D

Διαβάζω το θέμα και με βασανίζει ένα ερώτημα:

Τι είναι χειρότερο? Να είσαι fanboy χωρίς όρια αλλά γνώστης ή απλά άσχετος με το θέμα και να ποστάρεις? Καταλήγω ότι καλύτερα να είσαι fanboy και γνώστης γιατί από αυτά που θα πεις, κάτι θα ξεχωρίσει κάποιος και θα τον βοηθήσει.

Στο θέμα: Κάτω των προσδοκιών είναι η 7990. Το κλειδί για να το κατανοήσει κάποιος αυτό είναι να σταματήσει να σκέφτεται σαν αγοραστής της 7950 και 670 ή όποιας άλλης performance κάρτας.

Στο θεμα : Η 7990 θα ειναι οτι ηταν και για τις υπολοιπες 2πυρινες υλοποιησεις της. Οποτε μιλωντας για την 7990 καλο ειναι να σκεφτεστε 2Χ7970 και ΟΧΙ vs Titan ;)

Στο επομενο θεμα : Ακομα δεν εχουμε την απαντηση της AMD σε μονοπυρινη GPU .....εναντι της Nvidia...... εκτος και εχουμε κανενα νεοτερο ή review απο "Venus XT" ;)

Δεν υπαρχει εδω fanboy-σμος ;) !

Ε τοτε μαλλον καποιοι δε γουσταρουν τη θολουρα που βαζει δε το εξηγω αλλιως.Εγω προσωπικα με SMAA παιζω και ναι ειναι αρκετα καλυτερο ειδικα σε κινουμενη εικονα στα δικα μου τα ματια σε μικρη αναλυση κιολας 1680*1050

63 stock 72 oc στη ίδια σκηνή εδώ (1680x1050).

Πάντως δε καταλαβαίνω γιατί αυτός ο ντόρος και η φαγωμάρα.

Ο καθένας με βάση τα κριτήριά του έκανε τις αγορές του και τις υποστηρίζει υποκειμενικά ή και βάσει διαφόρων μετρήσεων (προσωπικά έχω πάψει να πολυπιστεύω μετρήσεις ακόμα και γνωστών sites).

Τις θεωρείς υπερτιμημένες; ΜΗ τις πάρεις!

Τι κυνήγι μαγισσών είναι αυτό, δε το πιάνω.

Η 7990 δυστυχώς ήρθε και αυτή σε υψηλή τιμή. Βέβαια δίνεται και ένα διόλου αξιοθρήνητο πακέτο παιχνιδιών. Και λέω δυστυχώς διότι ο αμανές των νέων καρτών έχει ανέβει σε δυσθεώρητα ύψη και ελπίδες για ανακοπή της ανόδου αυτής μειώνονται. Ελπίζω οι κάρτες μεσαίων επιδόσεων να μην πάρουν τον ανήφορο και αυτές.

Δε ξέρω αν οι drivers θα την ανεβάσουν στα μάτια των αγοραστών όσο πρέπει.

63 stock 72 oc στη ίδια σκηνή εδώ (1680x1050).

Πάντως δε καταλαβαίνω γιατί αυτός ο ντόρος και η φαγωμάρα.

Ο καθένας με βάση τα κριτήριά του έκανε τις αγορές του και τις υποστηρίζει υποκειμενικά ή και βάσει διαφόρων μετρήσεων (προσωπικά έχω πάψει να πολυπιστεύω μετρήσεις ακόμα και γνωστών sites).

Τις θεωρείς υπερτιμημένες; ΜΗ τις πάρεις!

Τι κυνήγι μαγισσών είναι αυτό, δε το πιάνω.

E, ενταξει κλασσικα, αλεπουδες υπηρχαν, υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν πολλες... :hehe::)

seb -> 56,9 fps (Αverage Frame Time 17,6ms)

690_gtx.jpg

csaris -> 62,6 fps (Αverage Frame Time 16,0 ms)

csaris.jpg

zpaf -> 36,6 fps (Αverage Frame Time 27,4ms :p και με μονη καρτα. ΑΤΙ for the win :p)

Capture.jpg

Csaris κατι δεν παει καλα με τα σκορια των Τιτανων... περιμενε drivers, αλλα να σου πω και κατι ποιος ασχολείται με ενα παιχνιδι 3ετιας ?

Καποιος με ΑΤΙ και CF στο Far Cry 3 πόσα κουτιά dramaμινες :p σπατάλησε για να το τελειώσει ? Ακουσα οτι καναμε και εισαγωγή απο την μεγαλη ζήτηση!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.