Jump to content

7990

def

Recommended Posts

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply
Ειδικα οσον αφορα τα παιχνιδια. Τωρα αν κανω καταγγελια στην AMD οτι δεν δινουν το full bundle θα φταίω;

Ναι γιατί πιστεύεις τη περιγραφή που έχει το πλαίσιο :p Και εδώ που τα λέμε είναι απλά ένα c/p από τις άλλες 7άρες γιατί δεν αναφέρει καν την 7990. Ωραίοι.

Zoom στην εικόνα με mousewheel και βλέπεις το sticker που λέει ότι δίνει full bundle.

Επιτέλους ήρθε η κάρτα... Θα απαιτηθεί full bundle οπώς ορίζεται απο την εταιρεία και δεν με ενδιαφέρει τι λέει το κάθε κατάστημα!

Αν και είμαι διστακτικός στην αγορά της απο την ώρα που είδα τα specs&architecture της 9970...

Δυσκολη αποφαση Χρηστο.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατι εισαι ανάμεσα σε 2 επιλογές:

Α. ή κοβεις γραφικά και προσπαθεις να πιασεις 120 fps και βαλε για να παιξεις σαν ανθρωπος

ή

Β. Προμηθεύεσαι μερικα μπουκαλακια ρακη να εχεις καβατζα οταν παιζεις παιχνιδια με την 7990 για να τα βλεπεις ολα smooth!

This is drama :p

Γιαννη μη βασιζεσαι παντως στο απο πανω διαγραμμα...

Δειχνει την 7990 100% πιο γρηγορη απο την 7970ge.. Δεν παιζει αυτο.

Αυτο δεν ειναι σημαντικο.

Παιζουν με αλλους οδηγους ....

OS related software

Windows 7 64-bit SP1

DirectX 9/10/11 End User Runtime (latest available)

AMD Catalyst 13.3 Beta (12.102.3-130412a)

AMD Catalyst Frame Pacing Prototype v3 - 13.5 Beta 2

NVIDIA GeForce series latest WHQL 314.22 WHQL

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατι εισαι ανάμεσα σε 2 επιλογές:

Α. ή κοβεις γραφικά και προσπαθεις να πιασεις 120 fps και βαλε για να παιξεις σαν ανθρωπος

ή

Β. Προμηθεύεσαι μερικα μπουκαλακια ρακη να εχεις καβατζα οταν παιζεις παιχνιδια με την 7990 για να τα βλεπεις ολα smooth!

This is drama :p

Ορεστη μου το δικο σου δραμα ειναι οτι προσπαθεις να πεισεις το εαυτο σου οτι τα 56 καρεδακια της δικουτσης καρτας σου τρεχουν σαν νερο. :p

Ορεστη μου το δικο σου δραμα ειναι οτι προσπαθεις να πεισεις το εαυτο σου οτι τα 56 καρεδακια της δικουτσης καρτας σου τρεχουν σαν νερο. :p

Σκαστα, παρτην και σε περιμενω....

Aυτο αφιερωμενο σε [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] & [MENTION=478]sebastian[/MENTION]. :hehe:

Απο guru3d..

http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_hd_7990_review,27.html

Props to AMD for taking a steep lead over the GeForce GTX 690 and Titan, that is impressive to see. Try to imagine playing Battlefield 3 at these settings on a 5760x1080 triple monitor setup at 70 FPS on average. I won't lie, I had a pretty good time here :)

OYZO.jpg

Αυτο δεν ειναι σημαντικο.

η μια τρεχει στα 915 core(κατω απο την reference) και η αλλη στα 1000 core(πανω απο την reference), ομως

Ζpaf ασε τους λεονταρισμους! Αφου και εσυ το ξερεις οτι η καρτα ειναι fail για 3 monitor!

Εγω εδω ειμαι, παρε την καρτα & βαλε οσους drivers απο τον Atiman θελεις και τα δοκιμαζουμε ξανα και ξανα...καποια στιγμη θα το χωνέψεις οτι ΑΤΙ με CF σε EYEFINITY απλα ΔΕΝ!!!

Aυτο αφιερωμενο σε [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] & [MENTION=478]sebastian[/MENTION]. :hehe:

Απο guru3d..

Radeon HD 7990 review - 5760x1080 Multi-Monitor gaming (2)

OYZO.jpg

Ουζα και αλλα ποτα οχι σε μενα προν το παρον Χρηστο. :D

Ειμαι μονοπυρηνος πανω απο ενα χρονο και ειμαι καλα. :hehe:

και εξω απο τον χαβαλε που κανουμε το πιο σημαντικο αρνητικο εκτος της τιμης μεχρι στιγμης της 7990 ειναι αυτο εδω ...

So what gives then? We think that the intended specification of a 375W TDP video card simply results in this less than expected performance compared to Radeon HD 7970 GHz Edition CrossFire with two separate video cards. Keeping the TDP this low, to minimize temperature, and create a silently cooled video card hampers performance. With two separate Radeon HD 7970 GHz Edition video cards, you have two separate video cards with a TDP of 250W each, meaning a total combined higher TDP of 500+ Watts. Hence why our power numbers on the previous page are much higher with two Radeon HD 7970 GHz Edition video cards. These were able to demand more power, and thus give us better performance. The fact that PowerTune has no affect just means the video card is already operating at its threshold and cannot go any higher in that regard to TDP. So it seems to us that changing this is out of the users’ hands.

HARDOCP - Conclusion - AMD Radeon HD 7990 Video Card Review

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] για ελα απο το σπιτι μου για να καταλαβεις τι σημαινει Surround με VSYNC αλλα και 3+1 monitor να δουλευουν απροβληματιστα....

Αλλα τι σου τα λεω! Για την ΑΤΙ αυτα ειναι σα να προσπαθεις να διδάξεις σε νήπιο πυρηνική φυσικη!

IMAG0082.jpg

Δες Surround 5760χ1080 σε Crysis III με VSYNC αλλα την ιδια στιγμη τρεχει σε 1080p και το Dark Knight στο 4ο monitor (αυτονομο)

Ο λογος που δινω και το 1000αρικο στην Nvidia...

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] για ελα απο το σπιτι μου για να καταλαβεις τι σημαινει Surround με VSYNC

puke-o.gif

Ο λογος που δινω και το 1000αρικο στην Nvidia...

και στο insomnia τοσο τις εχουνε ? :p

Εγώ ένα πράγμα θα Linkάρω..

[MENTION=478]sebastian[/MENTION]

Αυτό εδώ για σένα αγόρι μου.. αφιερωμενο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=i00WwL9ydPQ]Γιώργος Τσαλίκης (Άστο-Δεν σου κάνω τον Άγιο) Video Clip 2013 - YouTube[/ame]

Edit : Θα σας βάλω όλους συμπουρμπουλους..

[MENTION=10015]csaris[/MENTION]

[MENTION=28628]kyr..[/MENTION]

Και όλα τα Nv Fanboys Βαριεμαι να κανω Tags ας σας χαρακτηρίσω έτσι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.