Τζώρτζης Απρίλιος 27, 2013 #301 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION]Παροιμία λέει: "το πουλί και την υπογραφή προσέχεις που τη βάζεις".Ο λόγος φαίνεται από τις αξιοθρήνητες παρενέργειες που παρουσιάζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 27, 2013 #302 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Τζώρτζη ξέρω ότι το FRAFS το χρησιμοποιείς και εσύ, δες τις πιο κάτω μετρήσεις που είχα κρατήσει όταν είχα για λίγο το SLI με τις 480, για να δεις ότι, ναι ακόμη και μόνα τους τα 99% & 99.9% ούτε αυτά δεν λένε την αλήθεια πάντα (σύγκρινε π.χ. τις 2 πρώτες εικόνες.. ) Όμως ακόμη και να έβγαζα τελείως την περιγραφή κάθε εικόνας με μια ματιά καταλαβαίνεις αν είναι από SLI ή από μονή κάρτα και αυτό το πράγμα ΦΑΙΝΟΤΑΝ... ingame.. υ.γ.> προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν είναι με ίδιες ρυθμίσεις τα avg που φαίνονται στο sli/single gpu GTX480 BF3 Ένα πρόσφατο από crysis 3, stock gpus. gtx660 sli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 27, 2013 #303 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Σορρυ αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω αλλο. Ελπιζω να μην τιμολογουνται και οι καρτες του φορουμ στα 1000 ευρω Με γονατισες απο τα γελιαμ'αρεσουν οι ανθρωποι με πραγματικο χιουμορ. Που τα βρηκες κιολας...? Venom7@ποστ 299 Γελα γελα...κατσε να βγουνε τωρα οι ουλτρα τατιανες και θα σου πω εγω... Καθε ευρωπουλο και FPS θα ειναι!χαχα...δηλαδη 1000!!!!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 27, 2013 #304 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Ένα πρόσφατο από crysis 3, stock gpus.gtx660 sliΤζώρτζη μήπως μπορείς να τρέξεις και ένα ίδιο τεστ σε Battlefield 3, ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 27, 2013 #305 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2013 Ένα πρόσφατο από crysis 3, stock gpus.gtx660 sliΓιώργο με ποιο πρόγραμμα είναι αυτό το γράφημα?Venom7@ποστ 299 Γελα γελα...κατσε να βγουνε τωρα οι ουλτρα τατιανες και θα σου πω εγω...Καθε ευρωπουλο και FPS θα ειναι!χαχα...δηλαδη 1000!!!!!...Ελπίζω να το λες ειρωνικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 28, 2013 #306 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 Ελπίζω να το λες ειρωνικά! Εννοειτε φιλε...μ'αρεσει που ρωτας.Μια τατιανα εχει 1000 ευρω,εαν βγαζει 125 fps(πχ),και κανεις διαιρεση,αναλογια FPS με κοστος ειναι 1 προς 8!Μια χαρα που λεμε.Οτι ειχα να πω το ειπα,αλλωστε την απογοητευση την "φαγανε" ηδη με αυτα που προκειται να βγουνε συντομα(εννοω καινουργιες versions πρασινες),και ως συνηθως για καθε Hardware θα καταλαληξει στον καδο των αχρηστων σε εξη μηνες τα 1000 ευρω!(για Benchmarks κτλ...). Εαν ειναι να κυνηγαει καποιος τα πρωτια,ας ετοιμασει μια περιουσια.Η' μαλλον ας δουλευει για την nividia. Παντως επειδη θα τις πουλανε σε ολα τα sites κανα 500-600,εγω τριβω τα χερακια μου απο τωρα,για τα ~2600-3072 cudas!:dance3: Aυτα ειναι παιχνιδια εντυπωσεων,που οπως επισημανε ενας αλλος φιλος,τα γουστα πλερωνονται. Και λεω 500-600,διοτι αν η nvidia εφαγε κατραπακια(δεν εκανε τις αναμενομενες πωλησεις),και δωσει της πιο ισχυρες Ultra κανα 700-750,τοτε?Να μην αναφερω για την σειρα 7xxx,που κανεις δεν ξερει τι θα γινει!Ασε τι λενε... Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?Ο χρονος θα δειξει συντομα... Η Nividia ΑΡΜΕΓΕΙ την παχια αγελαδα(1000ρουδες),ΕΝΩ επρεπε ηδη να ειχανε βγαλει τις maxwell! Aπλα τατιανα στην τατιανα και δεν συμμαζευεται(αρμεγουν τις αγελαδες),και γεμιζουν τις τσεπες τους... Αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 28, 2013 #307 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 Τζώρτζη μήπως μπορείς να τρέξεις και ένα ίδιο τεστ σε Battlefield 3, ευχαριστώDonya fortress SQDM 48players:Gtx660 sli stock, fps(όταν πεθαίνεις, το gpu load πέφτει στο 40%)[MENTION=9875]venom7[/MENTION]Fraps για τις μετρήσεις, frafs bench viewer για την απεικόνιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 28, 2013 #308 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 Donya fortress SQDM 48players:Gtx660 sli stock, fps (όταν πεθαίνεις, το gpu load πέφτει στο 40%) [MENTION=9875]venom7[/MENTION] Fraps για τις μετρήσεις, frafs bench viewer για την απεικόνιση. Μια χαρά σε ευχαριστώ , σκέφτομαι για μέσα στο καλοκαίρι να "κουμπώσω" δεύτερη 670 ή να περιμένω amd 8 series :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Απρίλιος 28, 2013 #309 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 Το αφηνω ταπεινα εδω http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Frame-Rating-Dissected-Full-Details-Capture-based-Graphics-Performance-TestinΜετα απο αυτο πιστευω οτι ενα 660ti sli ειναι BEST VFM για οτιδηποτε υπαρχει εκει εξω εως full hd αναλυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 29, 2013 #310 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2013 Γνωριζει καλυτερα η ΑΤΙ οτι σε αυτη τη γενια εμεινε πισω. Το βασικο ειναι να επανελθει και να μην γινει μια AMD στα CPU που απλα βγαζω κατι για να ακολουθώ που ακομα και τα s-ata της ειναι πισω απο τον ανταγωνισμό! Θα το διαπιστωσουμε συντομα...στην επομενη γενια! Nvidia Maxwell VS ATI 8 Series! Μακαρι να αγορασει καποιος την 7990 για να μας δωσει scoria... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 29, 2013 #311 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2013 Γνωριζει καλυτερα η ΑΤΙ οτι σε αυτη τη γενια εμεινε πισω. Το βασικο ειναι να επανελθει και να μην γινει μια AMD στα CPU που απλα βγαζω κατι για να ακολουθώ που ακομα και τα s-ata της ειναι πισω απο τον ανταγωνισμό! Θα το διαπιστωσουμε συντομα...στην επομενη γενια! Nvidia Maxwell VS ATI 8 Series! Μακαρι να αγορασει καποιος την 7990 για να μας δωσει scoria...Δεν ξέρω αν έμεινε πίσω σε αυτήν την γενιά, αλλά κατάφερε να πάρει τα πάντα από την nvidia η οποία έμεινε μπακούρι χωρίς κομμάτι της πίτας από την νέα γενιά κονσολών, πήρε σχεδόν όλες τις αποκλειστικότητες far cry, Battlefield 4, hitman κλπ κλπ και επίσης driver σε driver έγινε καλύτερη. Μη ξεχάσουμε το πρόβλημα που έχει το battlefield σε μεγάλο ποσοστό χρηστών από τους 306,97 drivers , το stuttering στις 670-680 σε συνδυασμό με το Ηyper Thread κλπ, γνωστός μου με 7950 την οποία αγόρασε καινούρια 260€ σε σύγκριση με 360 που έσκασα για την 670 εγώ παίζει καλύτερα ότι games παίζω εγώ με τον ίδιο επεξεργαστή και χωρίς stuttering κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_KiLLA Απρίλιος 29, 2013 #312 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2013 Δεν ξέρω αν έμεινε πίσω σε αυτήν την γενιά, αλλά κατάφερε να πάρει τα πάντα από την nvidia η οποία έμεινε μπακούρι χωρίς κομμάτι της πίτας από την νέα γενιά κονσολών, πήρε σχεδόν όλες τις αποκλειστικότητες far cry, Battlefield 4, hitman κλπ κλπ και επίσης driver σε driver έγινε καλύτερη. Μη ξεχάσουμε το πρόβλημα που έχει το battlefield σε μεγάλο ποσοστό χρηστών από τους 306,97 drivers , το stuttering στις 670-680 σε συνδυασμό με το Ηyper Thread κλπ, γνωστός μου με 7950 την οποία αγόρασε καινούρια 260€ σε σύγκριση με 360 που έσκασα για την 670 εγώ παίζει καλύτερα ότι games παίζω εγώ με τον ίδιο επεξεργαστή και χωρίς stuttering κλπ Αφου παιζει πολυ καλυτερα η 7950 απο την 670 και εχεις τοσα θεματα, η ζωη ειναι μικρη για να σκας.... Γιατι δεν πουλας την 670 σου και να παρεις μια 7950? Η και τραμπα να ζητησεις στις αγγελιες σιγουρα καποιος θα βρεθει... Δεν θα σου στοιχησει καθολου οικονομικα και θα παιζεις πολυ καλυτερα οπως λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 29, 2013 #313 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2013 Το αφηνω ταπεινα εδω Frame Rating Dissected: Full Details on Capture-based Graphics Performance Testing | PC PerspectiveΜετα απο αυτο πιστευω οτι ενα 660ti sli ειναι BEST VFM για οτιδηποτε υπαρχει εκει εξω εως full hd αναλυση.Από τα καλύτερα άρθρα που διάβασα εδώ και καιρό. Οι τύποι κάνουν διατριβή στο Frame Αnalysis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 29, 2013 #314 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2013 Αφου παιζει πολυ καλυτερα η 7950 απο την 670 και εχεις τοσα θεματα, η ζωη ειναι μικρη για να σκας....Γιατι δεν πουλας την 670 σου και να παρεις μια 7950? Η και τραμπα να ζητησεις στις αγγελιες σιγουρα καποιος θα βρεθει... Δεν θα σου στοιχησει καθολου οικονομικα και θα παιζεις πολυ καλυτερα οπως λες... Το σκέφτομαι, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την 670 σαν κάρτα και σαν υλοποίηση από την MSI, απλά στο παιχνίδι που σπαταλώ τις περισσότερες ώρες και συγκεκριμένα το Battlefield, θέλω μια κάρτα η οποία να δουλεύει κομπλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 29, 2013 #315 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2013 θα παρεις 7950 Δες τι εχεις κανει εκει στο συστημα σου και δουλευει ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 29, 2013 #316 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2013 θα παρεις 7950 Δες τι εχεις κανει εκει στο συστημα σου και δουλευει ετσι... Δεν έχει ακόμα ssd ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Μάϊος 10, 2013 #317 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 Sapphire PCI X 7990 6GB GDDR5 - Κάρτες γραφικών (VGA) - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Μάϊος 10, 2013 #318 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 ^^Tρελη προσφορα απο πλαισιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 10, 2013 #319 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 ^^Tρελη προσφορα απο πλαισιο Ειδικα οσον αφορα τα παιχνιδια. Τωρα αν κανω καταγγελια στην AMD οτι δεν δινουν το full bundle θα φταίω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάϊος 10, 2013 #320 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 και 2 χρονια warranty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.