Jump to content

7990

def

Recommended Posts

@azazil1190

κανείς δεν είπε να μην ξοδέψεις τα λεφτά σου εκεί που γουστάρεις...ο καθένας έχει τις τρέλες μας και χόμπυ (εγώ τα σπαταλάω σε μοντελισμό π.χ.)...Αλλά λόγο κάτι "τρελών" σαν εσένα (:)) δίνετε το δικαίωμα στην AMD και στην nvidia να μας γδέρνουν όλους...Ακόμα και αν είστε το 2-5% με Eyefinity και 5 οθόνες...

Μαγικά να γινόταν να μην αγόραζε ΚΑΝΕΙΣ gpu άνω των 400ευρό θα σου έλεγα αν

1. τις έβγαζαν σε κυκλοφορία

2. τις τιμολογούσαν στο 1000ικο...

Ρε παιδες εχω διαβασει ΟΛΟ το thread απο την αρχη και αναρωτιεμαι....γιατι οι μεν υποστηριζετε με μενος την AMD και οι δε την Nvidia.

Εχετε παρει παρει χαμπαρι οτι οι CEO των 2 εταιριων οφειλουν ΚΑΙ σε εμας τις 15 πισινες τους και δε ξερω γω ποσες ferrari; μονο και μονο επειδη αγοραζουμε τις υπερ-κοστολογημενες μα....ες τους; βαζω και εμενα μεσα που εχω 2 TITAN.

Αυτα ειναι που προσπαθω να πω,αλλα δυστυχως...στου "κουφου" την πορτα,ΠΑΡΤΗΝ την πορτα και φυγε!!!:sarcastic:

Θα ηθελα να δω μολις βγει και η 7 σειρα,ποσοι θα τρεξουν να τις αγορασουν τις τατιανες και τις 790?2000 χιλιαδες ατομα απ'ολο τον κοσμο να εχεις τετοια,εβγαλες τα κερατα σου!χαχα...

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply
Δεν είναι 3D application.

No Vsync, no ms, nothing.

Λίγο λάθος επιλογή test αυτή.

Bill αναφερομαι στο γεγονος οτι ολοι λενε οτι το v-sync ειναι η αιτια που εχουν ασχημο σκορ σε online fps. Αν λαβουμε υπ' οψιν οτι το μεσο response time του average Joe ειναι ~200κατι ms καλα θα ηταν να κοιταξει σε αλλα θεματα απο το οτ ευθυνεται το v-sync που βλεπει τα ραδικια αναποδα πιο συχνα και απο μπατσο σε συλλαλητυριο ;)

Βρε δες που φαγωθηκανε καποιοι, να το παιξουν οικονομικοι συμβουλοι εδω μεσα:p

Μαλλον δεν καταλαβες παλι φιλε τι λεμε.Το οτι η nvidia ειναι υπερεκτιμημενες στα μεγιστα,χωρις να σου προσφερουν τιποτα,το λενε σε ολα τα ξενα forums,χωρις να ειμαστε υπερβολικοι.Το να βοηθας τον παραλογο(nvidia),να γινεται ακομη πιο παραλογος,δεν βοηθα ουτε εσενα,ουτε την πλειοψηφια των χρηστων.Οσο για τα γουστα,σαφως και εισαι ελευθερος,να αγορασεις και διαστημοπλοιο.(αυτο κανεις δεν θα σου το στερησει,ουτε χει το δικαιωμα).

Το να σκεφτεσαι ωριμα,βοηθας με τον τροπο σου το γενικο συνολο.Αν εσενα σου αρεσει να σε κοροιδευουν(με μαπα καρπουζια),και υπερκοστολογημενες μ@@@@ες,δικαιωμα σου επισης.Αλλα αυτη η ανοησια,ποιοις απο την AMD-NVIDIA,την εχει την υγεια μακρυτερη,ειναι λιαν επιεικως αστεια.Η καθε εταιρεια εχει την δικη της αρχιτεκτονικη,και επιλεγει σε τι χρηστες,και κοστος θελει να απευθυνθει.Αλλου η AMD ειναι καλυτερη,και αλλου υστερει,και το αντιθετο.Ακομη η AMD,αν ηθελε να ξεπερασει σε δυνατοτητες την nvidia,θα μπορουσε να το κανει,διχως να υπαρχει αμφιβολια οτι δεν μπορει να το κανει.Απλως δεν θελει να ξεφυγει σε κοστος κτλ.

ΑΛΛΑ το να βλεπω εδω καποιους,να συγκρινουν καρτα (GTX 680),me 2giga Μνημη,και 2 χρονων διαφορα,με καρτες των 6 γιγα και 2 χρονων διαφορετικη αρχιτεκτονικη,ειναι αστειο και γελιο χαλαρα...:banging:Ουτε αναλογικα δεν αποδιδουν οι 2 καρτες σε δυνατοτητες.Ασε που σε full δυνατοτητες καμια,ως υπαρξη(διχως sli),δεν μπορει να τρεξει game,χωρις να ξεφυσαει...:sarcastic:Συνεπως,χα'με να λεγαμε.

Οποτε περι οικονομικων συμβουλων,μαλλον καπου παρεξηγησες,εξ'αρχης του δικαιωματος σου προσωπικων επιλογων.

Καποτε περνουσαμε απο Pentium,σε core2duo,και απο core2duo σε ixxxx σειρες και εβλεπες τερατιες διαφορες.Τωρα παμε απο i7 2xxx σειρες,σε 3xxx,και μας πουλανε μουφα,οτι εχουν 20+ βελτιωση επιδοσεων,χωρις να ισχυει τιποτε.Το ιδιο ισχυει και για τις καρτες.

Αλλα οταν και η intel,ριχνει μια μ@@@@@α,και τρεχουν 1000 να την αγορασουν,επιδοσεις δεν προκειται να δουμε στον αιωνα τον απαντα.Αυτο σου λενε καποιοι,και οχι να σου

"στερησουν" την οικονομικη "δυνατοτητα" σου...

Τωρα αν και αυτο σου φαινεται παραλογο...τοτε ζητω τα παραλογα,ζητω η ΕΛΛΑΣ,οπως λεει και ο λαικος "Θεος" του τραγουδιου...

ρε συ chris o titanas ειναι ο μεγαλος αδελφος,της 680

δεν ειναι αλλη αρχιτεκτονικη ουτε διαφορετικη ουτε πιο καινουργια ειναι Ο GK110

που για λογους ανικανοτητας του αντιπαλου βγηκε πιο αργα,και με διαφορετικη ονομασια

χαλαρωσε,φιλικα παντα!!!

οταν η 680 βαραει το καλυτερο προιον του απενατι,τοτε το καλυτερο απο την ιδια οικογενεια θα εχει 1000e,τι δεν καταλαβενεις??

αν θες το περνεις,αν δεν θες πας διακοπες στην μυκονο:dirol:

οπως βλεπεις δεν υπαρχει ανταγωνισμος,τα εχει δωσει ολα η amd,στερεψε το πηγαδι,(κλοκαρε ξανακλοκαρε,δωρα εκανε))κατι παιχνιδια τελευταια μηνανε,και μετα θα αρχισουν να δεινουν δωρα και κουζινες

ρε συ chris o titanas ειναι ο μεγαλος αδελφος,της 680

δεν ειναι αλλη αρχιτεκτονικη ουτε διαφορετικη ουτε πιο καινουργια ειναι Ο GK110

που για λογους ανικανοτητας του αντιπαλου βγηκε πιο αργα,και με διαφορετικη ονομασια

χαλαρωσε,φιλικα παντα!!!

οταν η 680 βαραει το καλυτερο προιον του απενατι,τοτε το καλυτερο απο την ιδια οικογενεια θα εχει 1000e

gtx 680(gk 104),titan(gk 110).

Ακομη,πες μας ποια ειναι τα στοκ ρολογια της 680,και αν εχεις δει ποτε σε youtube,με hotwire η 680 εχει παει σε δυνατοητες OC στα 1450Mhz!Ξεκινωντας απο 1000 mhz.Δωσε εστω σε τιτανα ~500 Mhz παραπανω με hotwire,να δουμε πως θα τα παει?

Ενω τελος περι ανικανοτητας που ανεφερες...

Μαλλον δεν διαβασες τιποτε απολυτως απ'οτι ειπα,καθως δεν πηρα και καμια απαντηση.

Χαλαρος ειμαι,και καφεδακι πινω...:sarcastic:Σιγα να μην σκασω για τα παραλογα του κοσμου...

Hardcore δεν ειμαι αλλα το BF3 το λιώνω ακόμα.

30ms Vsync + 50ms IPS monitor + 80ms DSL = 160ms για σένα (εμένα) vs 20ms για καποιον που παίζει με το σερβερ στη γειτονιά του (aka Germany) με 120hz Monitor άνευ οπτικών καλουδιών(ΑΑ-Vsync κτλ).

Kαι μετά λες μα πως! Αφού μαζί πυροβολήσαμε, γιατί ξάπλωσα μόνο εγω? :p

Για όλα εκτός των Online FPS, τα 100 ή 200ms είναι πρακτικά ανύπαρκτα.

δεν ειναι μονο τα online, δοκιμασε να παιξεις guitar hero/ street fighter σε SLI, με 30fps, vsync on max frames to render ahead 3, double buffering ασυρματο πληκτρολογιο της πλακας 60hz IPS οθονη με 50 ms input και τα ξαναλεμε.

Tο bf3 δεν εχει τον ρυθμο του quake live ουτε καν του cod, με ενα τετοιο fail setup οπως το παραπανω ομως το hit reg θα ειναι κουκουρουκου, η αποκριση του στρατιωτη στην εντολες παναργη και το γενικο feel θα ειναι τοσο αθλιο λες προσπαθεις να τρεξεις 100αρι μεσα σε βαλτο.

Ολα μια αλυσιδα ειναι, δεν χρειαζεται να εχεις αντανακλαστικα Max Payne για να σε ενοχλουν τα 3 και τα 4 frame lag

εχεις καποιο παραπανω απο την 680 σου??

δεν βγαζω ακρη απο αυτα που γραφεις δυστηχως

Κανενα!Εσυ δεν καταλαβα γιατι με ρωτας?Ακρη δεν βγαζεις,για ποιον λογο?Μηπως θελεις κι αλλες τελειες και κομματα,η' μηπως περισσοτερες παραγραφους?:sarcastic:

Αστειευομαι φυσικα.Διαβασε πιο προσεκτικα αυτο που σου ειπα,και θα καταλαβεις.Τονιζω τις διαφορες των καρτων,και την γελοια αποπειρα καποιων,να πεισουν καποιους,οτι gtx 680,και τιτανας,Μπορουνε να συγκριθουνε.Ανομοια πραγματα.

Οταν με το καλο βγει τιτανας της σειρας 7,η' 790,θα'ρθω να ανοιξω την ιδια συζητηση,Να δω μετα τι θα λενε καποιοι...αλλα ξεχασα...

Θα πανε να την αγορασουν,και θα λενε σημερα την υγεια μας την εχουμε μακρυτερη!:sarcastic:

Μαλλον δεν καταλαβες παλι φιλε τι λεμε.Το οτι η nvidia ειναι υπερεκτιμημενες στα μεγιστα,χωρις να σου προσφερουν τιποτα,το λενε σε ολα τα ξενα forums,χωρις να ειμαστε υπερβολικοι.Το να βοηθας τον παραλογο(nvidia),να γινεται ακομη πιο παραλογος,δεν βοηθα ουτε εσενα,ουτε την πλειοψηφια των χρηστων.Οσο για τα γουστα,σαφως και εισαι ελευθερος,να αγορασεις και διαστημοπλοιο.(αυτο κανεις δεν θα σου το στερησει,ουτε χει το δικαιωμα).

Το να σκεφτεσαι ωριμα,βοηθας με τον τροπο σου το γενικο συνολο.Αν εσενα σου αρεσει να σε κοροιδευουν(με μαπα καρπουζια),και υπερκοστολογημενες μ@@@@ες,δικαιωμα σου επισης.Αλλα αυτη η ανοησια,ποιοις απο την AMD-NVIDIA,την εχει την υγεια μακρυτερη,ειναι λιαν επιεικως αστεια.Η καθε εταιρεια εχει την δικη της αρχιτεκτονικη,και επιλεγει σε τι χρηστες,και κοστος θελει να απευθυνθει.Αλλου η AMD ειναι καλυτερη,και αλλου υστερει,και το αντιθετο.Ακομη η AMD,αν ηθελε να ξεπερασει σε δυνατοτητες την nvidia,θα μπορουσε να το κανει,διχως να υπαρχει αμφιβολια οτι δεν μπορει να το κανει.Απλως δεν θελει να ξεφυγει σε κοστος κτλ.

ΑΛΛΑ το να βλεπω εδω καποιους,να συγκρινουν καρτα (GTX 680),me 2giga Μνημη,και 2 χρονων διαφορα,με καρτες των 6 γιγα και 2 χρονων διαφορετικη αρχιτεκτονικη,ειναι αστειο και γελιο χαλαρα...:banging:Ουτε αναλογικα δεν αποδιδουν οι 2 καρτες σε δυνατοτητες.Ασε που σε full δυνατοτητες καμια,ως υπαρξη(διχως sli),δεν μπορει να τρεξει game,χωρις να ξεφυσαει...:sarcastic:Συνεπως,χα'με να λεγαμε.

Οποτε περι οικονομικων συμβουλων,μαλλον καπου παρεξηγησες,εξ'αρχης του δικαιωματος σου προσωπικων επιλογων.

Καποτε περνουσαμε απο Pentium,σε core2duo,και απο core2duo σε ixxxx σειρες και εβλεπες τερατιες διαφορες.Τωρα παμε απο i7 2xxx σειρες,σε 3xxx,και μας πουλανε μουφα,οτι εχουν 20+ βελτιωση επιδοσεων,χωρις να ισχυει τιποτε.Το ιδιο ισχυει και για τις καρτες.

Αλλα οταν και η intel,ριχνει μια μ@@@@@α,και τρεχουν 1000 να την αγορασουν,επιδοσεις δεν προκειται να δουμε στον αιωνα τον απαντα.Αυτο σου λενε καποιοι,και οχι να σου

"στερησουν" την οικονομικη "δυνατοτητα" σου...

Τωρα αν και αυτο σου φαινεται παραλογο...τοτε ζητω τα παραλογα,ζητω η ΕΛΛΑΣ,οπως λεει και ο λαικος "Θεος" του τραγουδιου...

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις υποδειξεις και τις συμβουλες.

Εδω μεσα ομως, (θελω να πιστευω) οτι ολοι ειμαστε ενηλικες και νοημονες ανθρωποι.

Ο καθενας ξοδευει τα χρηματα του συνειδητα και επιλεγει της αγορες που θελει να κανει.

Δεν εβαλε σε κανενα η nvidia (και η καθε nvidia) το μαχαιρι στο λαιμο, ωστε να αγορασει κατι καποιος με το ζορι.

Δηλαδη με λιγα λογια ο καθενας κανει κουμαντο στην τσεπη του, οπως αυτος γουσταρει.

Εχεις τωρα εδω και καμποσες σελιδες που επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια, για το "μαπα προιον" που πλασαρε στην αγορα η nvidia και για τους "χρηστες-κοροιδα" που προχωρησανε στην αγορα του "μαπα προιοντος".....

Οκ κατανοητη και σεβαστη η αποψη σου, αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και δεκτη...

Κανενα!Εσυ δεν καταλαβα γιατι με ρωτας?Ακρη δεν βγαζεις,για ποιον λογο?Μηπως θελεις κι αλλες τελειες και κομματα,η' μηπως περισσοτερες παραγραφους?:sarcastic:

Αστειευομαι φυσικα.Διαβασε πιο προσεκτικα αυτο που σου ειπα,και θα καταλαβεις.Τονιζω τις διαφορες των καρτων,και την γελοια αποπειρα καποιων,να πεισουν καποιους,οτι gtx 680,και τιτανας,Μπορουνε να συγκριθουνε.Ανομοια πραγματα.

Οταν με το καλο βγει τιτανας της σειρας 7,η' 790,θα'ρθω να ανοιξω την ιδια συζητηση,Να δω μετα τι θα λενε καποιοι...αλλα ξεχασα...

Θα πανε να την αγορασουν,και θα λενε σημερα την υγεια μας την εχουμε μακρυτερη!:sarcastic:

δυστηχως δεν παρακολουθεις στενα τις εξεληξεις

το 780gtx θα ειναι ενας κομμενος τιτανας,η 790 δεν λεει κατι,2Χ780,καλυτερη επιλογη

Εχεις τωρα εδω και καμποσες σελιδες που επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια, για το "μαπα προιον" που πλασαρε στην αγορα η nvidia
Σαφως και μαπα.Γνωμη μου.
και για τους "χρηστες-κοροιδα" που προχωρησανε στην αγορα του "μαπα προιοντος".....
Οχι χρηστες κοροιδα,αλλα χρηστες διχως να ζητουνε,κατι παραπανω σε συγκριση με αυτα που θα μπορουσε να δωσει η nvidia.Οπως ειπε και ο Kyr,ολοως τυχαιως,μετα την 680,θυμηθηκε η nvidia να βγαλει την 690-τιταν,ενω πιο μπροστα δεν ηξερε τιποτε...εδω γελαμε.Ενω σε 6 μηνες,η 7 σειρα,εχθες "ανακλυφθηκε"...
Οκ κατανοητη και σεβαστη η αποψη σου, αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και δεκτη...
Το ιδιο.
αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και δεκτη-απο εσενα.
Αυτο δεν νομιζω να μου στερει το δικαιωμα να λεω την αποψη μου οσες φορες θελω.Αλλωστε και απο ολους τους αλλους,δεν βλεπω κατι διαφορετικο.Ετσι?Συνεπως γραφε,και'γω θα γραφω.Αν σε πειραζει η γνωμη μου,απλα μην την διαβαζεις.Προσπερνα την.
Εδω μεσα ομως, (θελω να πιστευω) οτι ολοι ειμαστε ενηλικες και νοημονες ανθρωποι.
Το ιδιο.
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις υποδειξεις και τις συμβουλες.
Επισης.

Σε 1 monitor που κατά βάση δουλεύει το vsync στην ΑΤΙ θα είσαι μια χαρά. Το vsync ομαλοποιει τη ροή της εικόνας.

Αλλά κάποιοι δεν μπορούν το vsync γιατί είναι μια μορφής delay.

Σε 3 monitor στην ΑΤΙ με crossfire ξεχνάς το vsync και τρως το bulldozostuttering της ΑΤΙ ατόφιο.

Σκοπός είναι το οσο πιο μικρό stuttering σε no vsync καταστάσεις...και βέβαια πάντα να σου δουλεύει το VSYNC όταν το χρειάζεσαι και διαθέσιμο σε όλα τα setup και καταστάσεις.

Η ΑΤΙ απλά δεν.....

Ότι πιο άσχετο έχω "ακούσει"!!!

Τι ομαλοποιεί ωρέ!!!???

Το ανάποδο συμβαίνει απλά απενεργοποιεί το tearing.Το vsync ίσα ίσα που δεν ομαλοποιεί και έχει σκαμπανεβάσματα με πολλαπλάσια του 5 πολλές φορές και απότομα frame drops.

Για αυτό κάποιες φορές απενεργοποιούμε το vsync για να μην υπάρχει αυτό γιατί λόγο των απότομων και πολλών frame drops το παιχνίδι γίνεται unplayable, αλλά τρώμε στη μάπα το tearing.

Αυτό φαίνεται και είναι πιο αισθητό κιόλας όταν παίζεις είτε με cf είτε με sli και σε κάποια games όχι σε όλα ανάλογα από τα γραφικά και τα fps τους.

Ρώτησα και απάντηση δεν πήρα πριν...

Για να είμαστε δίκαιοι και μιας ο zpaf ειναι κλοκαρισμενος με τα 39,2 fps :p ειπα να την ανεβασω και εγω λιγο.... -> 82 fps

Crysis3_690_gtx_oc.jpg

ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα... αφηστε τα AVP μουφες! Σε λιγο θα βαλουμε και Aliens Moufonias Marines...

Με τι settings ακριβώς είναι αυτά?

δεν ειναι μονο τα online, δοκιμασε να παιξεις guitar hero/ street fighter σε SLI, με 30fps, vsync on max frames to render ahead 3, double buffering ασυρματο πληκτρολογιο της πλακας 60hz IPS οθονη με 50 ms input και τα ξαναλεμε.

Tο bf3 δεν εχει τον ρυθμο του quake live ουτε καν του cod, με ενα τετοιο fail setup οπως το παραπανω ομως το hit reg θα ειναι κουκουρουκου, η αποκριση του στρατιωτη στην εντολες παναργη και το γενικο feel θα ειναι τοσο αθλιο λες προσπαθεις να τρεξεις 100αρι μεσα σε βαλτο.

Ολα μια αλυσιδα ειναι, δεν χρειαζεται να εχεις αντανακλαστικα Max Payne για να σε ενοχλουν τα 3 και τα 4 frame lag

Nταξ το σκισες ρε κουμπάρε!

Για μέση κατάσταση μίλησα, εσύ πήγες στο άκρο του άκρου! :hehe:

Bill αναφερομαι στο γεγονος οτι ολοι λενε οτι το v-sync ειναι η αιτια που εχουν ασχημο σκορ σε online fps. Αν λαβουμε υπ' οψιν οτι το μεσο response time του average Joe ειναι ~200κατι ms καλα θα ηταν να κοιταξει σε αλλα θεματα απο το οτ ευθυνεται το v-sync που βλεπει τα ραδικια αναποδα πιο συχνα και απο μπατσο σε συλλαλητυριο ;)

Tα περι 200ms response time δε εχουν καμια σχεση με τον online gaming.Σε 2 game με σοβαρο ας πουμε netcode που μου ρχονται στο μυαλο quake 3 και counterstrike 1.6 η διαφορα του 0-20ms ping με 50-75ms ειναι χαοτικη.Και μιλαμε για 30ms ετσι.O πρωτος εχει αποκριση lan ο δευτερος δε εχει.Σε ανταγωνιστικο επιπεδο εχεις ανετα μειονεκτημα αν η οθονη σου εχει πανω απο 15-20ms input lag δε το λεω εγω ολοι οι pro- gamer το λενε και τα competitive fps communities να μας πει και ο [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] τη γνωμη του περι αυτου..

Ω ρε φουστη, ξεχασα, ολοι οι pro gamers εδω ειναι...

Και αρα να μην αισθανομαι ασχημα που εχω k/d ratio 1 φταει το lag οχι οτι ειμαι γέρος και παιζω λιγοτερο ανταγωνιστικα και απο τους βραδυποδες σε 100αρι σπριντ

δυστηχως δεν παρακολουθεις στενα τις εξεληξεις

το 780gtx θα ειναι ενας κομμενος τιτανας,η 790 δεν λεει κατι,2Χ780,καλυτερη επιλογη

Μ'αρεσει ομως φιλε Kyr,που οτι και να πειτε,απο μονοι σας διαψευδεστε.Αρα με αυτα που ειπες,τι μας επιβεβαιωσες?

1)Τιποτε σημαντικο για ακομη μια φορα απο την nvidia!(Που θα εχουν παλι χιλιαρουδες)...

2)Παλι η nvidia θα μας πλασαρει τα "ψοφιμια" ως απολυτο gun-graphics!(αρκει να πιανεις 35-40 με το ζορι fps σε μεγαλες αναλυσεις),και οτι ελεγα να αλλαξω monitor.

3)Mαπα το καρπουζι!

4)Θα μοσχοπουλησουν ασχετα με τον χαρακτηρισμο(κομμενος τιτανας)!

Αλλα επειδη ακομη δεν εχει βγει ημερομηνια,επειδη δεν υπαρχουν επισημα στοιχεια,αλλα rumors only.Kατσε ωα βγουνε τα "οπλα" και μετα τα ξαναλεμε.

Τελος,κατσε να βγει και το ΒF4(που διαβαζω ψιλοζορικα πραγματακια),κατσε να βγει κανα Crysis 4 κ.ο.κ,και μετα μονοι σας θα ριχνετε μπινελικια στην nvidia.Τα διαβαζω ολοα αυτα τα χρονια(οχι εδω μονο),αλλα και τα βλεπω.

Η μετριοτητα στο "μεγαλειο" της που λεμε...:sarcastic:Οπως και να'χει παντως,η 7 θα ειναι παλι κανα 10 fps πιο γρηγορη,οποτε θα περιμενω ευκαιριες πωλησεις (τιτανων,και 690 εδω μεσα),με μεγαλη ανυπομονησια.:sarcastic:Θα παρω 3072 cuda για το rendering Μου ΤΣΑΜΠΕ!!!(στους 2 τιτανες με 6-7 κατοσταρικα),θα μου βγαινει και ΕΝΑΣ ΔΩΡΟ!!!Χαχαχα...αφου οι 7-τιτανες,και 790 θα εχουν 1000+...Θα μου δινετε ετσι???Ειμαι καλο παιδι εγω...

Απλα ενα σχολιο,για την μη ενημερωση μου.

Μην ενοχλειστε εσεις(που σας πειραζουν τα σχολια μου),συνεχιστε πιο κατω...:haha:

Ωχχχχ .... παλι το "μαγαζακι" της Nvidia-AMD το καναμε δικο μας......χαχαχαχα .

Ποσα χρονια εχει που "γραφουμε" τα ιδια και ιδια αναμεσα σε αυτο το "Vs" εταιριων ?

Εγω λεω ( οπως παντα ετσι γινεται ) αν δεν υπηρχαν και αυτοι που τρεχουν "πιστά" πισω απο καθε νεο προιον , ΠΩΣ θα αγοραζαμε και "εμεις" οι υπολοιποι σε καλυτερες τιμες αυτα τα Θηρια? χαχαχαχαχα

Παμε παλι !!!! η Titan ( την εχω πληρωσει πρωτα ομως εεεεε!!!!! ) κανει "παπαδες".... η 7990 ??? ααααααστοοοο κανει Φρεντοτσινο και μοιραζει και κουλουρια!!!!! Ολα αυτα στο παρασκηνιο του Χρόνιου "VS" ..... και αυτο για μαζι με τις καρτες πανε και οι οθονες!!!! χαχαχαχα

Παλιοτερα τουλαχιστον ειχες μια 14-17" οθονη και παλευες με καμια GTX280 - 4870 και αναθεμα αν εβλεπες στο game καμια διαφορα...... μονο κανα 3DMark ειχε για να βρεις τα παραπανω fps . ( Ααααα ναι μωρε θυμηθηκα !!!!! Τοτε φταιγανε οι drivers :D )

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ .....!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ!!!!!

Παραδεχομαι πως η Titan ειναι η ΤΟΠ καρτα αυτην την στιγμη!!!! Ερωτηση ...... ΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ( οχι καλυτερη ;) ) ? Σε ποιο παιχνιδι αν ειναι .....παιχνιδι και με ΤΙ προδιαγραφες? ( 1 οθονη - 2 οθονες - 12 οθονες κτλ κτλ ) ΜΗΝ μου πει κανενας πως στο 3DMark ειναι καλυτερη γιατι πεφτει "γιαουρτακι προβειο" εδω...... Θα "φαει" απαντηση πως πιος μ@λ@**ς πληρωνει 1000+€ για να εχει καλο score στο 3DMark.... ;)

Την ιδια ακριβως ερωτηση θα εκανα κατ'επαναληψη και για την πχ. ανερχωμενη 7990 κτλ κτλ.....

Υ.Π - ειπα να γραψω και εγω τον "πονος" μου......χαχαχα :D

Εγω λεω ( οπως παντα ετσι γινεται ) αν δεν υπηρχαν και αυτοι που τρεχουν "πιστά" πισω απο καθε νεο προιον , ΠΩΣ θα αγοραζαμε και "εμεις" οι υπολοιποι σε καλυτερες τιμες αυτα τα Θηρια? χαχαχαχαχα
"Θεος"!!!!!!!!χαχαχα...

Ετσι ειναι,και μ'αρεσει.Του χρονου θα παρω 690 με 6-7 κατοσταρικα,και ας ειμαι πισω στην "μοδα"...εγω την δουλεια μου θα την κανω?Οπως ελεγε και η Τζενη Καρεζη..."Τι σου ελεγα?Για μενα χτυπιουνται τα παιδια!".

Εγω θα το ελεγα.

"Για μενα δουλευουν τα παιδια!"...:sarcastic:

Μαλιστα βλεπω και σε ποσοτητες των 2 συσκευασιων.

Καποτε η γιαγια μου ελεγε..."Οταν παιδι μου οι αλλοι πουλανε,εσυ να αγοραζεις".Τωρα θα λεω...

"Οταν οι αλλοι αγοραζουν,εσυ περιμενε να παρεις Τσαμπα!".:dance3:

"Θεος"!!!!!!!!χαχαχα...

Ετσι ειναι,και μ'αρεσει.Του χρονου θα παρω 690 με 6-7 κατοσταρικα,και ας ειμαι πισω στην "μοδα"...εγω την δουλεια μου θα την κανω?Οπως ελεγε και η Τζενη Καρεζη..."Τι σου ελεγα?Για μενα χτυπιουνται τα παιδια!".

Εγω θα το ελεγα.

"Για μενα δουλευουν τα παιδια!"...:sarcastic:

Μαλιστα βλεπω και σε ποσοτητες των 2 συσκευασιων.

Καποτε η γιαγια μου ελεγε..."Οταν παιδι μου οι αλλοι πουλανε,εσυ να αγοραζεις".Τωρα θα λεω...

"Οταν οι αλλοι αγοραζουν,εσυ περιμενε να παρεις Τσαμπα!".:dance3:

χρησταρα συμφωνω με αυτα που λεσ.. αλλα ο καθενασ περνει οτι γουσταρει , αναλογα με τα χρηματα που διαθετει.. δεν μπορεισ να κατηγορεισ τον καθενα που χτυπαει ,1-2 τατιανεσ, διοτι εχει φραγκα... δικα του φραγκα τα κανει οτι γουσταρει και λογαριασμο δεν θα δωσει.... τα γουστα πληρωνωνται!!!

:jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.