Jump to content

7990

def

Recommended Posts

Ετσι θελω ... οταν δεν σας καθονται τα καρεδακια της κοκκινης να μιλατε μεταξυ σας για καθαροτητα γραφικων και Average Frame Time. :hehe:

Δωσε ενα καλο στα 1080ρ (γιατι την αναλυση που εχεις δεν μπορω να τη βαλω) να βγαλω και εγω ενα αυριο να δεις την οργη του Τιτανα! :hehe::p

Kαληνυχτες!:daisy:

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply
Δωσε ενα καλο στα 1080ρ (γιατι την αναλυση που εχεις δεν μπορω να τη βαλω) να βγαλω και εγω ενα αυριο να δεις την οργη του Τιτανα! :hehe::p

Μπαααα θα περιμενω οπως εγραψα και πριν το διπυρηνο τερας του Ορεστη να μας κερασει πονο. :hehe:

Ρε παιδες εχω διαβασει ΟΛΟ το thread απο την αρχη και αναρωτιεμαι....γιατι οι μεν υποστηριζετε με μενος την AMD και οι δε την Nvidia.

Εχετε παρει παρει χαμπαρι οτι οι CEO των 2 εταιριων οφειλουν ΚΑΙ σε εμας τις 15 πισινες τους και δε ξερω γω ποσες ferrari; μονο και μονο επειδη αγοραζουμε τις υπερ-κοστολογημενες μα....ες τους; βαζω και εμενα μεσα που εχω 2 TITAN.

To TITAN με βαση την αποδοση του που ειναι μιαμιση 680 (680+50%) θα επρεπε να κοστιζει οχι πανω απο 650 ευρουλακια. ΔΕΝ αξιζει τα 1000 με τιποτα. Δυστηχως ομως τα εδωσα και εγω αλλα στη δικη μου περιπτωση ειναι θεμα αρρωστιας ξεροντας οτι ειμαι κοροιδο και σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογω την αγορα μου. Ειμαι κοροιδο και πληρωνω το χομπυ μου.

Ουτε ομως η 7970 -για να μεινουμε στο θεμα μας- αξιζει και αυτη τα 1000 και ας δινουν παιχνιδια αξιας 300+ δολλαριων. Το μεγαλυτερο προβλημα της δεν ειναι ουτε η καταναλωση αλλα 2 θεματακια που διαβασα σε ολα τα reviews της καρτας. STUTTERING και COIL WHINE. Ειδικα το coil whine παρατηρηθηκε σε ΟΛΑ τα δειγματα που δωθηκαν στους reviewers και δεν ηταν μεμονομενο σε μια καρτα. Απαραδεκτο για 1000 ευρω γεματη πλαστικα καρτα.

Οσον αφορα το Stuttering που απ οτι καταλαβα υπαρχει και σε ενα μονιτορ οχι μονο σε eyefinity, επισης απαραδεκτο. Κανουν ενεργειες να το φτιαξουν αλλα εγω θελω να δουλευει σωστα απο την αρχη η καρτα οχι μετα απο μηνες.

Το TITAN; εχουν γεμισει τα ξενα φορουμ και το επισημο της nvidia απο το φαινομενο throttling. Ειναι και οι 2 για τα μπαζα εταιρειες. Μονο η 690 βγηκε απροβληματιστη και ισως λιγο περισσοτερο να αξιζει τα λεφτακια της αν και αυτη θα επρεπε να ειχε κοντα στα 850-900 max για μενα.

Με λιγα λογια δεν αξιζει να τσακωνεστε για τις πολυεθνικες. Κοιταξτε εδω http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7990/ για performance per dollar και γενικως απο τα καλυτερα review

Για να είμαστε δίκαιοι και μιας ο zpaf ειναι κλοκαρισμενος με τα 39,2 fps :p ειπα να την ανεβασω και εγω λιγο.... -> 82 fps

Crysis3_690_gtx_oc.jpg

ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα... αφηστε τα AVP μουφες! Σε λιγο θα βαλουμε και Aliens Moufonias Marines...

Με τι settings ακριβώς είναι αυτά?

Γιατι το λες αυτο;

Αναφέρεται στα νεα μέτρα της Τροικα, γιατι σε οτιδήποτε αλλο απλα δεν! Πεταει μια φωτοβολίδα και μην τον ειδατε...Σημερα, αυριο, θα σταματησει να ποσταρει και θα σκασει μύτη την ημερα που θα βγαλει νεα προιοντα η ΑΤΙ.

Προς Venom, Very High ειναι τα δικα μου οπως και των άλλων. Για τον csaris δεν εχω ενδοιασμούς αλλα για τον αλλο, γνωστος driverakias...

Ρε παιδες εχω διαβασει ΟΛΟ το thread απο την αρχη και αναρωτιεμαι....γιατι οι μεν υποστηριζετε με μενος την AMD και οι δε την Nvidia.

Εχετε παρει παρει χαμπαρι οτι οι CEO των 2 εταιριων οφειλουν ΚΑΙ σε εμας τις 15 πισινες τους και δε ξερω γω ποσες ferrari; μονο και μονο επειδη αγοραζουμε τις υπερ-κοστολογημενες μα....ες τους; βαζω και εμενα μεσα που εχω 2 TITAN.

To TITAN με βαση την αποδοση του που ειναι μιαμιση 680 (680+50%) θα επρεπε να κοστιζει οχι πανω απο 650 ευρουλακια. ΔΕΝ αξιζει τα 1000 με τιποτα. Δυστηχως ομως τα εδωσα και εγω αλλα στη δικη μου περιπτωση ειναι θεμα αρρωστιας ξεροντας οτι ειμαι κοροιδο και σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογω την αγορα μου. Ειμαι κοροιδο και πληρωνω το χομπυ μου.

Ουτε ομως η 7970 -για να μεινουμε στο θεμα μας- αξιζει και αυτη τα 1000 και ας δινουν παιχνιδια αξιας 300+ δολλαριων. Το μεγαλυτερο προβλημα της δεν ειναι ουτε η καταναλωση αλλα 2 θεματακια που διαβασα σε ολα τα reviews της καρτας. STUTTERING και COIL WHINE. Ειδικα το coil whine παρατηρηθηκε σε ΟΛΑ τα δειγματα που δωθηκαν στους reviewers και δεν ηταν μεμονομενο σε μια καρτα. Απαραδεκτο για 1000 ευρω γεματη πλαστικα καρτα.

Οσον αφορα το Stuttering που απ οτι καταλαβα υπαρχει και σε ενα μονιτορ οχι μονο σε eyefinity, επισης απαραδεκτο. Κανουν ενεργειες να το φτιαξουν αλλα εγω θελω να δουλευει σωστα απο την αρχη η καρτα οχι μετα απο μηνες.

Το TITAN; εχουν γεμισει τα ξενα φορουμ και το επισημο της nvidia απο το φαινομενο throttling. Ειναι και οι 2 για τα μπαζα εταιρειες. Μονο η 690 βγηκε απροβληματιστη και ισως λιγο περισσοτερο να αξιζει τα λεφτακια της αν και αυτη θα επρεπε να ειχε κοντα στα 850-900 max για μενα.

Με λιγα λογια δεν αξιζει να τσακωνεστε για τις πολυεθνικες. Κοιταξτε εδω AMD Radeon HD 7990 6 GB Review | techPowerUp για performance per dollar και γενικως απο τα καλυτερα review

To Stuttering δεν κανει διακρισεις του στιλ αλλο σε 1 μονιτορ, αλλο σε 3 μονιτορ απλα στα 3 μονιτορ βγαζει ματι γιατι ζοριζονται τα fps ενω σε 1 μονιτορ εαν εχεις 2χ7970 εισαι πολυ ψηλα στα fps.

Λυση του stuttering ειναι το vsync αλλα στην ΑΤΙ δουλευει οποτε του αρεσει...

Αναφέρεται στα νεα μέτρα της Τροικα, γιατι σε οτιδήποτε αλλο απλα δεν! Πεταει μια φωτοβολίδα και μην τον ειδατε...Σημερα, αυριο, θα σταματησει να ποσταρει και θα σκασει μύτη την ημερα που θα βγαλει νεα προιοντα η ΑΤΙ.

Προς Venom, Very High ειναι τα δικα μου οπως και των άλλων. Για τον csaris δεν εχω ενδοιασμούς αλλα για τον αλλο, γνωστος driverakias...

o zpaf μου θυμιζει τον γιαννη βογλη, ετρεχε ξωπισω απο την αναμπελ και της φωναζε μυγδαλα-μυγδαλα:hehe::hehe::hehe::hehe:

To Stuttering δεν κανει διακρισεις του στιλ αλλο σε 1 μονιτορ, αλλο σε 3 μονιτορ απλα στα 3 μονιτορ βγαζει ματι γιατι ζοριζονται τα fps ενω σε 1 μονιτορ εαν εχεις 2χ7970 εισαι πολυ ψηλα στα fps.

Λυση του stuttering ειναι το vsync αλλα στην ΑΤΙ δουλευει οποτε του αρεσει...

Δηλαδη αν ειχα 2 7970 σε 1 μονιτορ με κλειδωμενο vsync στα 60 δεν θα ειχα stuttering?

Δηλαδη αν ειχα 2 7970 σε 1 μονιτορ με κλειδωμενο vsync στα 60 δεν θα ειχα stuttering?

Παντα εχεις stuttering. Και με μια καρτα σε 1024x800 με V-Sync on. Απλα εσυ εισαι τυφλος και δεν το βλεπεις, ενω οι εχωντες NVidia ειδαν το φως το αληθινο και το βλεπουν.

Τι δεν καταλαβαινεις;

P.S. Η προσπαθεια δικαιολογησης των προσωπικων επιλογων ειναι τουλαχιστον τραγελαφικη μερικες φορες :hehe:

Σε 1 monitor που κατά βάση δουλεύει το vsync στην ΑΤΙ θα είσαι μια χαρά. Το vsync ομαλοποιει τη ροή της εικόνας.

Αλλά κάποιοι δεν μπορούν το vsync γιατί είναι μια μορφής delay.

Σε 3 monitor στην ΑΤΙ με crossfire ξεχνάς το vsync και τρως το bulldozostuttering της ΑΤΙ ατόφιο.

Σκοπός είναι το οσο πιο μικρό stuttering σε no vsync καταστάσεις...και βέβαια πάντα να σου δουλεύει το VSYNC όταν το χρειάζεσαι και διαθέσιμο σε όλα τα setup και καταστάσεις.

Η ΑΤΙ απλά δεν.....

Το ατου της ΑΤΙ/AMD ηταν παντα το Performance Per Dollar. Αν αρχισει να χρεωνει τα ιδια με την nvidia τοτε καλημερα ζωη με τον Νικο Φωσκολο.

Πλαστικα, εναντι κραματων αλλουμινιου, και drivers που δε λενε να φτιαξουν + αυτο

What is a major issue, though, is the extremely annoying coil whine the card emits as soon as it runs a 3D application. The whine is generated by resonating power circuitry coils and is a problem that can be resolved; it's just an engineering challenge. NVIDIA did so for the GTX 690 and GTX Titan; both cards don't have such coil whine issues. On the HD 7990, however, it is very apparent, and I don't understand how AMD missed such a glaring problem. I talked to five other reviewers and they all confirm it, so it's not an isolated issue. What makes the whine even more apparent is that it is constantly changing pitch and volume, drawing your attention to it by effectively overpowering the fans' "whoosh" sound.

Παντα εχεις stuttering. Και με μια καρτα σε 1024x800 με V-Sync on. Απλα εσυ εισαι τυφλος και δεν το βλεπεις, ενω οι εχωντες NVidia ειδαν το φως το αληθινο και το βλεπουν.

Τι δεν καταλαβαινεις;

P.S. Η προσπαθεια δικαιολογησης των προσωπικων επιλογων ειναι τουλαχιστον τραγελαφικη μερικες φορες :hehe:

Επισης τραγελαφικη ειναι η χολη ορισμενων επειδη δεν εχουν τη δυνατοτητα να παρουν αυτο που εχουν οι αλλοι δε συμφωνεις; :sarcastic:

Οταν αγοραζω hardware αγοραζω hardware. Θελω αυτο που μου δινει ανεξαρτήτως τιμης να δουλευει καλα σε ολα τα spec της...

βασικά αυτό είναι η πιο ειλικρινής δικαιολογία που έχει γραφτεί εδώ μέσα..I simply want the best no matter the cost...

Αλλά όταν το πιστεύετε αυτό, μην περιμένετε ΠΟΤΕ πτώση τιμών

[MENTION=22717]azazil1190[/MENTION]

κανείς δεν είπε να μην ξοδέψεις τα λεφτά σου εκεί που γουστάρεις...ο καθένας έχει τις τρέλες μας και χόμπυ (εγώ τα σπαταλάω σε μοντελισμό π.χ.)...Αλλά λόγο κάτι "τρελών" σαν εσένα (:)) δίνετε το δικαίωμα στην AMD και στην nvidia να μας γδέρνουν όλους...Ακόμα και αν είστε το 2-5% με Eyefinity και 5 οθόνες...

Μαγικά να γινόταν να μην αγόραζε ΚΑΝΕΙΣ gpu άνω των 400ευρό θα σου έλεγα αν

1. τις έβγαζαν σε κυκλοφορία

2. τις τιμολογούσαν στο 1000ικο...

Τώρα κάτι για microstutter (πρέπει να είσαι ο Τ-1000 για να το καταλάβεις, εγώ που είχα και XF με 2*6870 δεν κατάλαβα χριστό σε μια οθόνη), antialising, και βλέπω-γραφικά-σαν-να-είναι-το-παιχνίδι-αληθινό, μου φαίνονται πραγματικά αστεία, όταν ο στόχος του μέσου gamer (της ΜΙΑΣ οθόνης των 1080-1200p) είναι απλά να παίζει το παιχνίδι του νερό και με μια gpu των 250-400 ευρό έχει λύσει το πρόβλημα του για τα επόμενα 3 χρόνια...

τελοσπάντων αυτά...παρακαλώ ας μείνουμε στα specs/επιδόσεις/νέα αυτής της καρτάρας όπως επίσης και στο αντίστοιχο thread για τον Τιτάνα

Λοιπόν μιας και το V-Sync, οι νεοι drivers της AMD και τα παντα ολα προσθετουν input lag (25ms? 30ms? 35ms?) για να δουμε ποσο επιρεαζουν τον μεσο Online FPS hardcore gamer

Human Benchmark - Reaction Time Test

Για να δουμε μεσο ορο 5 clicks.

http://i.imgur.com/6o6PVra.png

Επισης τραγελαφικη ειναι η χολη ορισμενων επειδη δεν εχουν τη δυνατοτητα να παρουν αυτο που εχουν οι αλλοι δε συμφωνεις; :sarcastic:

Μην φας σπαρτιατη οσα nick και αν αλλαξεις ο ιδιος θα εισαι ;)

Λοιπόν μιας και το V-Sync, οι νεοι drivers της AMD και τα παντα ολα προσθετουν input lag (25ms? 30ms? 35ms?) για να δουμε ποσο επιρεαζουν τον μεσο Online FPS hardcore gamer

παρντον; ααααα μιλαμε για προβλημα...:jester:

Hardcore δεν ειμαι αλλα το BF3 το λιώνω ακόμα.

30ms Vsync + 50ms IPS monitor + 80ms DSL = 160ms για σένα (εμένα) vs 20ms για καποιον που παίζει με το σερβερ στη γειτονιά του (aka Germany) με 120hz Monitor άνευ οπτικών καλουδιών(ΑΑ-Vsync κτλ).

Kαι μετά λες μα πως! Αφού μαζί πυροβολήσαμε, γιατί ξάπλωσα μόνο εγω? :p

Για όλα εκτός των Online FPS, τα 100 ή 200ms είναι πρακτικά ανύπαρκτα.

Δεν είναι 3D application.

No Vsync, no ms, nothing.

Λίγο λάθος επιλογή test αυτή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.