Jump to content

7990

def

Recommended Posts

@Chris79 εντελως φιλικα 1 τιτανας overclocκαρισμενος σε 2560* με 2xSMAA Δε θες παραπανω μη σου πω δε θες καν τπτ απο FXAA αν εχεις μικρο dot pitch monitor με ολα full και κανενα tweakακι βγαζει 50+fps,αν αυτο δε σου φτανει τι στιγμη που η αμεσως επομενη μονοπυρηνη 7970OC στο θεο με τα ιδια settings βγαζει 30-35max τοτε τι να πω.Kαι πιστεψε με με 50+ θα εχεις και το κουβα διπλα για τα σαλια οπως ειπε ενας φιλτατος.Μην αρχισω για 3240*1920 εκει πεφτει γελιο σε single card gaming.

Πρωτον για μενα ΠΑΝΤΑ ειναι ολα φιλικα.Συζητηση κανουμε...ακομη και μια gtx 680 overcloking σωστα,δεν θα'χει μεγαλη διαφορα απο τα 50 fps που λες(με FXAA) ...για να σου τρεχουν τα σαλια(μου-σου),θα πρεπει ενα παιχνιδι να το απολαμβανεις τουλαχιστον σε 80 fps και ανω!(FULL OLA).Δηλαδη απιαστο ονειρο.Νομιζω πως επειδη καποιοι εχουν τα χρηματα για τιτανες (οπως κι εγω),τα πετουνε απο εδω και απο εκει,και συμπεριφερονται με τροπο...γκουχ γκουχ...ποιος την εχει την "υγεια" πιο μεγαλη,δεν σημαινει οτι αλλοι που δινουν λιγοτερα(οπως εγω(γτχ 680)-ati cards),ειναι "βλακες"...αν ειναι για εντυπωσιασμους καθε χρονο να δινω πουλα-αγορασε 3000+,τι να σου πω...εγω ειλικρινα δεν μου πεφτουν τα σαλια,ουτε δακρυζω απο συγκινηση!:hehe:Επαιξα Crysis 3,Tomb raider 2013,BF3 κτλ,εκαστως καθε game σε 2-3 ημερες.Ο δεικτης χρηματων-χρηση,ειναι γελοιο για τετοιες καρτες,που μεσα σε 6 μηνες θα εχουν ξεπεραστει.Εγω λεω η nvidia,σε 3 τιτανες,τον τεταρτο να τον δινουν δωρο.Πρεπει να προσεχεις ως "σοβαρη" εταιρεια τους πελατες σου.Η ζωη ειναι μπροστα μας για μεγαλες χαρες,και φαντατικες εμπειριες.Δεν νομιζω οτι θα σταζω τα λεφτουδακια μου σε εκμεταλευτες ονειρων και ελπιδων.Εχω κ@@ο να τα φαω μονος μου.Οπως θα παιξεις ενα game στα επομενα χρονια στον τιτανα,θα το παιξω και'γω στην gtx 680.Η διαφορα μας?Εγω θα'χω στις επομενες 2 σειρες που θα βγαλει η nvidia,ΑΛΛΑ 5000 χιλιαρικα στην τσεπη.Παω αγοραζω και μια VSTROM,και κανω ταξιδακια σε νησια με παρεα την συντροφο μου.Μεγαλη η χαρη της nvidia,για οτιδηποτε κι αν ψευδος υποσχεται.Τουλαχιστον,ας πει τις εταιριες των παιχνιδιων,να μην ζοριζουν τοσο το Hardware της,και εκτιθεται...:hehe:

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply
Εκτος κι αν κανουμε μαθηματα γραμματικης και δεν το καταλαβα?

:OT: στο :OT: Το οτι δεν κανουμε μαθηματα γραμματικης εδω δεν σημαινει οτι ο καθενας μπορει να γραφει οπως του ρθει και να περιμενει να τον διαβασει ο αλλος.

Εγω π.χ ολο αυτο το κατεβατο δεν μπορεσα να το διαβασω, με κουρασε. :OT:

Ναι αλλα πως θα πεσουν οι τιμες οταν αυτος με το κατώτερο hardware και υποστήριξη στην συγκεκριμενη περιπτωση η ΑΤΙ τιμολογεί οσο τιμολογεί ο ανώτερος !

Γραψε καπου την ημερομηνια που το ειπες αυτο για να ειναι ευκολο το search οταν θα το χρειαστεις !

:OT: στο :OT: Το οτι δεν κανουμε μαθηματα γραμματικης εδω δεν σημαινει οτι ο καθενας μπορει να γραφει οπως του ρθει και να περιμενει να τον διαβασει ο αλλος.

Εγω π.χ ολο αυτο το κατεβατο δεν μπορεσα να το διαβασω, με κουρασε. :OT:

Γραφω ελληνικα,ορθογραφικα λαθη ελπιζω να μην επιασες πολλα,τωρα οπως ειπα και τελειες βαζω,αλλα αν εσεις δεν τις βλεπετε και σας κουρασε ρε παιδια,μην το διαβαζετε.Και'γω σε πολλους δεν βγαζω ακρη,αλλα δεν θα κανω και μαθηματα στιξεων.Μπαμπινιωτη δεν κρατω,και να ξερεις,οτι δεν προκειται να σκοτωθω στην γραμματικη λες και γραφω εκθεση σε παννεληνιες.Απλα προσπαθησε αργα αργα.Και η εκφραση "οπως του'ρθει" επισης ειναι σχετικο.Πως το εννοεις συγκεκριμενα?Δεν νομιζω να ζητησα απο κανεναν να διορθωσει τον λογο του,λες και'γω ειμαι ο τελειος.Ολοι κανουμε λαθη,και επιλεκτικα,οταν θελουμε να κανουμε παρατηρηση σε καποιον για οποιοδηποτε λογο,δεν βοηθα πουθενα.Ειμαι ειλικρινης παντα,και λυπαμαι αν αυτη την στιγμη δεν σου αρεσει που δεν δεχομαι παρατηρησεις στην γραμματικη.Ειτε θα βαλετε τον μπαμπινιωτη να διορθωνει ολους,η' κανεναν.Και για να μην αρχισω να κανω αντιγραφη-επικολληση τα λαθη ολονων,ελπιζω να δεχτεις αυτη την στιγμη την κακως(εχεις δικιο δεν λεω),διαθεση να αλλαξω αμεσα τα λαθη μου.Θα προσπαθησω στο αμεσο μελλον να τα διορθωσω,αλλα μην περιμενεις αμεσα.Ειτε ειναι off,ειτε ειναι On...στο λεω φιλικα.

[MENTION=29757]Chris79[/MENTION] Φιλε μου

Με καλη διαθεση παντα, αν χωριζες παραφραφους, αφηνες καπου-καπου και καποιο κενο, νομιζω οτι θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα.

Στο video που δειχνεις ο Τιτανας ειναι 45-50% επανω απο την 680.--->Και τι μ'αυτο?Παιζεται το παιχνιδι?Στα 25 fps(gtx 680),και στα 34 fps(titan),το ιδιο ειναι στο gameplay!Δινεις 2πλασια λεφτα για ξεφτιλικια(οχι εσυ,εννοω γενικως) hardware.Τελειες βαζω,απλα μαλλον δεν τις βλεπεις.Το ιδιο ειναι και με τα αποσιωποιητικα...παιρνεις ανασα!Εκτος κι αν κανουμε μαθηματα γραμματικης και δεν το καταλαβα?(αλλο ειναι το θεμα μας).Αν δεν βγαζει ανετα μια καρτα τελευταιας οικονομικης βαθμιδας,το τελεταιο game,τοτε εχω 100,1% αυτα που λεω.Κοροιδια,και να σε κρατανε στην τσεπη τους...

Οτι πληρωνεις παιρνεις φιλος και σε καμια περιπτωση μια καρτα των 500ε δεν παιζει το ιδιο με μια αλλη που κανει τα διπλα.------>Ουτε και αποδιδει τα 2πλα χρηματα ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ!Σωστος?

Tα υπολοιπα που γραφεις για τις εταιριες τεχνολογιας ειναι γνωστα 10ετιες τωρα.---->Συνεπως προς τι καθε φορα αυτη η κοντρα μεταξυ nvidia και ati?Αρα γουσταρατε απλα τις εντυπωσεις και τα λογια...?Δηλαδη παραδεχεστε ολοι σας οτι δινετε ενα καρο λεφτα,σε κατι εις γνωσιν σας,το οποιο ξερετε οτι δεν ειναι αυτο που θελετε αλλα και δεν θα παρετε ποτε,διοτι εις γνωσιν σας δεχεστε την κοροιδια?Αν αυτο δεν λεει κατι απο μονο του,τοτε τα λογια απο μενα περισσευουν...οπως ειπα,η 7xxx σειρα (τιτανας,και 790)θα'χει κανα 1200+...ας τρεξουμε να τις παρουμε,διοτι θα ειμαστε ελαχιστως ευχαριστημενοι,αφου θα παιζουν το top game,σε 34 fps...(αναλυσεων 2560χ....).

Το αν αξιζουν τα λ7 αυτα ειναι θεμα κ@βλας και δυνατοτητας.---->Ουτε αυτο το καταλαβα,ποσο μαλλον το "δυνατοτητας"...μαλλον πρεπει να μετακομισω σε αλλες περιοχες της Αθηνας,για να αποκτησω δυνατοτητα...δεν εξηγειται αλλιως.:hehe:

1. Δεν σου κανω μαθημα γραμματικης απλα κανεις δεν προκειται να διαβασει εαν γραφεις ενα σεντονι 10σειρες χωρις τελειες, κομματα & παραγραφους. Φιλικα στο λεω.

2. Εσυ που εριξες 500ε για 680 δεν εισαι κοροιδο και θυμα? Mε τα μισα δεν παιρνεις μια 660/7950 και τρως τα υπολοιπα σε πιτογυρα?

3. Να μετακομησεις τωρα γιατι σχεδον ολοι εδω που εχουμε Τιτανες ειμαστε απο βιομηχανοι και πανω σε ακριβες περιοχες.

4. Εχεις μπει σε ενα thread που γραφουμε για enthusiast καρτες... Τι περιμενεις να ακουσεις εκτος απο nvidia vs ati wars.. Tις συνταγες του Πετρετζικη? :hehe:

Δεν νομιζω οτι θα σταζω τα λεφτουδακια μου σε εκμεταλευτες ονειρων και ελπιδων.Εχω κ@@ο να τα φαω μονος μου.Οπως θα παιξεις ενα game στα επομενα χρονια στον τιτανα,θα το παιξω και'γω στην gtx 680.Η διαφορα μας?Εγω θα'χω στις επομενες 2 σειρες που θα βγαλει η nvidia,ΑΛΛΑ 5000 χιλιαρικα στην τσεπη.Παω αγοραζω και μια VSTROM,και κανω ταξιδακια σε νησια με παρεα την συντροφο μου.Μεγαλη η χαρη της nvidia,για οτιδηποτε κι αν ψευδος υποσχεται.Τουλαχιστον,ας πει τις εταιριες των παιχνιδιων,να μην ζοριζουν τοσο το Hardware της,και εκτιθεται...:hehe:

Για να παρω τους τιτανες πουλησα ενα ΙΒΙΖΑ που ειχα, δεν πληρωσα το ενοικιο και δεν εχω καν συντροφο -με εστειλε μολις εμαθε ποσα λ7 χαλασα-.

Θες και VSTROM και 680, κοροιδο... Παρε ενα σκουτερακι και μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου.

Φιλε μου

Με καλη διαθεση παντα, αν χωριζες παραφραφους, αφηνες καπου-καπου και καποιο κενο, νομιζω οτι θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα.

παραφραφους-εννοεις παραγραφους.

Και'γω φιλικα στο λεω,οτι εχεις δικιο,σαφως και καπου κανω λαθη,ποιος ειναι αλλωστε τελειος,αλλα υπαρχουν στιγμες που εισαι βιαστικος,κανεις κατι αλλο στο Pc,τρως,σε παιρνουν τηλεφωνο κτλ...γραφουμε λιγο βιαστικα,και μην αρχισουμε ξανα το δημοτικο-γυμνασιο-λυκειο-πανεπιστημιο.Περασα απο ολες τις βαθμιδες,και πραγματικα ερχομαι εδω μεσα να χαλαρωσω,και οχι να να σκεφτομαι και την γραμματικη.Καταλαβαινεις ετσι?

Αλλαγη παραγραφου,

Ολα εχουν να κανουν με την διαθεση,τι κανεις εκεινη την στιγμη,και πολλα αλλα.Αν ειναι να μπαινω εδω μεσα,και να νοιωθω ξεκινησε το σχολικο μαθημα,απλα δεν ξαναμπαινω.Αλλωστε υπαρχει κανονας αλλαγης παραγραφου?Μπορει εσυ με 5 γραμμες να κουραζεσαι,και του αλλου,αλλαγη παραγραφου καθε 5 γραμμες να του την "βιδωνει".Δεν μπορω να υλοποιω τις παρατηρησεις καθε φορα του εκαστοτε σχολιαστη-διορθωτη καθε φορα βαση παρατηρησεων.Οριστε...τωρα με το να προσεχω ποσες γραμμες θα γραψω,πως θα εκφραστω εχασα τον ειρμο της σκεψεως μου.

Αλλαγη παραγραφου,

Αντε φτου και παλι απο την αρχη...:hehe:Φαντασου οτι ολο αυτο μου πηρε τωρα ποσα λεπτα...παντως κατι θα γινει,διοτι ειμαι καλο παιδι,και μ'αρεσει να διορθωνομαι...καλαμπουρι κανω,και εννοειτε πως μιλω φιλικα.

1. Δεν σου κανω μαθημα γραμματικης απλα κανεις δεν προκειται να διαβασει εαν γραφεις ενα σεντονι 10σειρες χωρις τελειες, κομματα & παραγραφους. Φιλικα στο λεω.

2. Εσυ που εριξες 500ε για 680 δεν εισαι κοροιδο και θυμα? Mε τα μισα δεν παιρνεις μια 660/7950 και τρως τα υπολοιπα σε πιτογυρα?

3. Να μετακομησεις τωρα γιατι σχεδον ολοι εδω που εχουμε Τιτανες ειμαστε απο βιομηχανοι και πανω σε ακριβες περιοχες.

4. Εχεις μπει σε ενα thread που γραφουμε για enthusiast καρτες... Τι περιμενεις να ακουσεις εκτος απο nvidia vs ati wars.. Tις συνταγες του Πετρετζικη? :hehe:

Για να παρω τους τιτανες πουλησα ενα ΙΒΙΖΑ που ειχα, δεν πληρωσα το ενοικιο και δεν εχω καν συντροφο -με εστειλε μολις εμαθε ποσα λ7 χαλασα-.

Θες και VSTROM και 680, κοροιδο... Παρε ενα σκουτερακι και μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου.

1. Δεν σου κανω μαθημα γραμματικης απλα κανεις δεν προκειται να διαβασει εαν γραφεις ενα σεντονι 10σειρες χωρις τελειες, κομματα & παραγραφους. Φιλικα στο λεω.------>Θελεις να μετρησω τελειες και κομματα?Περιμενε...

Αλλαγη παραγραφου,

18 κομματα,και...11 τελειες!Μιλαω για το 17:28,που αρχισαν οι παρατηρησεις.Δεν βαζω ετσι?

2. Εσυ που εριξες 500ε για 680 δεν εισαι κοροιδο και θυμα? Mε τα μισα δεν παιρνεις μια 660/7950 και τρως τα υπολοιπα σε πιτογυρα?---->680 μετα απο την 4xxx σειρα,και για cuda rendering.Επομενη στην 8xxx ισως και 9xxx σειρα.Πιτογυρα δεν τρωω,ειναι ανθυγιεινα!Πολλα λαχανικα μονο,και κρεας απο τον κρεοπωλη της γειτονιας.:hehe:

Μαλιστα πηρα ΜΙΑ και ΟΧΙ 2,οπως ειθισται απο τους "τιτανομαχους".Οποτε μαλλον ατυχης η συγκριση.

3. Να μετακομησεις τωρα γιατι σχεδον ολοι εδω που εχουμε Τιτανες ειμαστε απο βιομηχανοι και πανω σε ακριβες περιοχες.---->Πες περιοχη,και ερχομαι...τα πραγματα μιλουνε απο μονα τους.:hehe:

4. Εχεις μπει σε ενα thread που γραφουμε για enthusiast καρτες... Τι περιμενεις να ακουσεις εκτος απο nvidia vs ati wars.. Tις συνταγες του Πετρετζικη? :hehe:---->Και σε ΜΗ enthusiast καρτες,ποιος την εχει την "υγεια" πιο μεγαλη συζητατε.Οποτε...?Αυτος ο Πετρετζικης,ποιος ειναι,τον ξερω?Πρεπει να τον πληρωσω?Τατιανα εχει?Αμα δεν εχει,δεν τον βλεπω!χαχα...

Για να παρω τους τιτανες πουλησα ενα ΙΒΙΖΑ που ειχα, δεν πληρωσα το ενοικιο και δεν εχω καν συντροφο -με εστειλε μολις εμαθε ποσα λ7 χαλασα-.---->Τεινω να σε πιστεψω...χαχα...!

Θες και VSTROM και 680, κοροιδο... Παρε ενα σκουτερακι και μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου.----->1,92 και 105 κιλα...λιγο δυσκολο το βλεπω!Εκτος κι αν εχεις προταση για διαιτολογο και κανα προκρουστη,μπας και μαζεψω λιγο,και παρω σκουτερακι στα σοβαρα.

sebastian@

Βλεπεις ποσο λαθος ειστε?Μονος σου τα λες.

Crysis 3

zpaf 7970 -> 39,2 fps ---->συμπληρωνω---->400 ευρα+400 ευρα===800 ευρα!Μονο με 2χ7970 θα παρω πανω απο 80 fps,και η 200+ ευρα υπερεκτιμημενη τατιανα,θα κανει τουμπες!

csaris Titan GTX -> 64 fps

seb 690 GTX -> 78 fps

1. Δεν σου κανω μαθημα γραμματικης απλα κανεις δεν προκειται να διαβασει εαν γραφεις ενα σεντονι 10σειρες χωρις τελειες, κομματα & παραγραφους. Φιλικα στο λεω.------>Θελεις να μετρησω τελειες και κομματα?Περιμενε...

Αλλαγη παραγραφου,

18 κομματα,και...11 τελειες!Μιλαω για το 17:28,που αρχισαν οι παρατηρησεις.Δεν βαζω ετσι?

2. Εσυ που εριξες 500ε για 680 δεν εισαι κοροιδο και θυμα? Mε τα μισα δεν παιρνεις μια 660/7950 και τρως τα υπολοιπα σε πιτογυρα?---->680 μετα απο την 4xxx σειρα,και για cuda rendering.Επομενη στην 8xxx ισως και 9xxx σειρα.Πιτογυρα δεν τρωω,ειναι ανθυγιεινα!Πολλα λαχανικα μονο,και κρεας απο τον κρεοπωλη της γειτονιας.:hehe:

Μαλιστα πηρα ΜΙΑ και ΟΧΙ 2,οπως ειθισται απο τους "τιτανομαχους".Οποτε μαλλον ατυχης η συγκριση.

3. Να μετακομησεις τωρα γιατι σχεδον ολοι εδω που εχουμε Τιτανες ειμαστε απο βιομηχανοι και πανω σε ακριβες περιοχες.---->Πες περιοχη,και ερχομαι...τα πραγματα μιλουνε απο μονα τους.:hehe:

4. Εχεις μπει σε ενα thread που γραφουμε για enthusiast καρτες... Τι περιμενεις να ακουσεις εκτος απο nvidia vs ati wars.. Tις συνταγες του Πετρετζικη? :hehe:---->Και σε ΜΗ enthusiast καρτες,ποιος την εχει την "υγεια" πιο μεγαλη συζητατε.Οποτε...?Αυτος ο Πετρετζικης,ποιος ειναι,τον ξερω?Πρεπει να τον πληρωσω?Τατιανα εχει?Αμα δεν εχει,δεν τον βλεπω!χαχα...

Για cuda 580 επρεπε να παρεις που ειναι και πιο φτηνη αλλα θες και εσυ να εχεις καλη "υγεια". Εισαι και εσυ ολιγον θυμα παντως που εσταξες ενα 500αρικο για μια καρτα. Ενω θα μπορουσες να παρεις μια 580 στα 200ε ή μια 660 στα 250ε και με τα ρεστα να πας και ενα τριημερακι Τρικαλα Κορινθιας με το αισθημα.. :hehe:

Ο Πετρετζικης δεν εχει Τατιανα αλλα εχει ενα σαπιο VSTROM το θυμα... Επρεπε να κραταγε το παπι. :p

Για cuda 580 επρεπε να παρεις που ειναι και πιο φτηνη αλλα θες και εσυ να εχεις καλη "υγεια". Εισαι και εσυ ολιγον θυμα παντως που εσταξες ενα 500αρικο για μια καρτα. Ενω θα μπορουσες να παρεις μια 580 στα 200ε ή μια 660 στα 250ε και με τα ρεστα να πας και ενα τριημερακι Τρικαλα Κορινθιας με το αισθημα.. :hehe:

Ο Πετρετζικης δεν εχει Τατιανα αλλα εχει ενα σαπιο VSTROM το θυμα... Επρεπε να κραταγε το παπι. :p

Νομιζω οτι δεν με διαβαζεις.(680 μετα απο την 4xxx σειρα,και για cuda rendering.Επομενη στην 8xxx ισως και 9xxx σειρα.)Εγω λεω να εμενα τελικα με 470:hehe:!Ασε τωρα που το σκεφτομαι,πουλαω και το PC,και'συ παρε 4 τιτανες,για να ειμαστε και οι δυο στα ισα μας.:hehe:

Ενω θα μπορουσες να παρεις μια 580 στα 200ε ή μια 660 στα 250ε και με τα ρεστα να πας και ενα τριημερακι Τρικαλα Κορινθιας με το αισθημα.. :hehe:---->Τρικαλα κορινθιας?Τωρα φιλε με πληγωσες.Εγω θα πουλησω pc για να παω τρικαλα?Παρισι,και θα συναντησω και τον Jo(επιθεωρητη),για αυτογραφο!Και μαλιστα Ο-ΔΙ-ΚΟΣ,ετσι?Θα εχω την Suzukara,να καθεται σαν τις τατιανες?(benchmark,και κανα 6-7 Games?).Ποτε τετοια λαθη,χαλαρα...:p

Ενα εχω να πω ΠΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!.Ρε αστε τον κοσμο και εμενα μαζι να φαμε τα λεφτα μας οπου 8ελουμε και οπως θελουμε.Ο κα8ενας κουμαντο στην τσεπη του.Φιλικα παντα και εγω και ας ειμαι κοροιδο που πηρα τιτανες και εχω για αμαξι mercedes και για μηχανη BMW GS 1200.Ο κα8ενας 8α αγορασει οτι μπορει και οτι 8ελει και ας ειναι και κοροιδια και στην τελικη τα πηρα αυριο τα πουλαω αν 8ελω αλλιως τα εχω να τα βλεπω και να το παιζω κονιορδος!Εχω και αισ8ημα και δεν με εχει χωρησει ....ακομα!:spell:

Για να είμαστε δίκαιοι και μιας ο zpaf ειναι κλοκαρισμενος με τα 39,2 fps :p ειπα να την ανεβασω και εγω λιγο.... -> 82 fps

Crysis3_690_gtx_oc.jpg

ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα... αφηστε τα AVP μουφες! Σε λιγο θα βαλουμε και Aliens Moufonias Marines...

Ενα εχω να πω ΠΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!.Ρε αστε τον κοσμο και εμενα μαζι να φαμε τα λεφτα μας οπου 8ελουμε και οπως θελουμε.Ο κα8ενας κουμαντο στην τσεπη του.Φιλικα παντα και εγω και ας ειμαι κοροιδο που πηρα τιτανες και εχω για αμαξι mercedes και για μηχανη BMW GS 1200.Ο κα8ενας 8α αγορασει οτι μπορει και οτι 8ελει και ας ειναι και κοροιδια και στην τελικη τα πηρα αυριο τα πουλαω αν 8ελω αλλιως τα εχω να τα βλεπω και να το παιζω κονιορδος!Εχω και αισ8ημα και δεν με εχει χωρησει ....ακομα!:spell:

Kαλα αν πουλησεις την mercedes την BMW και τους τιτανες για να παρεις AMD τοτε σιγουρα θα σε χωρισει :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.