Jump to content

7990

def

Recommended Posts

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply
Δηλαδη ρε παιδια να καταλαβω και εγω αξιζει η 7990 600-700 ευρω και η titan περιπου 1000?

Προσωπικα δεν νομιζω οτι αξιζουν περισσοτερο απο 600€, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :turn:

To ΕF εχει θεμα, αυτο δεν το αρνειται κανενας. Η μοναδικη σωστή "λυση" (εκτος απο το να κατσει η AMD να στρωσει κωλο να το φτιάξει) ειναι αυτο το οποιο βγηκε προσφατα.

Αλλα, αν αφησουμε στην ακρη το EF (το οποιο απασχολει το 1%-2%) της αγορας. Οι υπολοιποι εχουν 1 monitor. Σε 1 monitor με cf για να δεις ατελεια, πρεπει να εχει ματι 200Ηz και οραση 101%.

Εχουμε αναγαγει ενα θεμα σε mother of all fights λες και εκτος αυτου δεν παιζει τιποτα αλλο ρολο.

c mon....

Ναι αλλα πως θα πεσουν οι τιμες οταν αυτος με το κατώτερο hardware και υποστήριξη στην συγκεκριμενη περιπτωση η ΑΤΙ τιμολογεί οσο τιμολογεί ο ανώτερος !

Καλα κανει η nvidia και χρεωνει οσο χρεωνει...

^^

δεν τιμολογεί όσο η nvidia όταν δίνει παιχνίδια αξίας 300+$ ...

Τώρα όσον αφορά και τους δύο, η γνώμη μου είναι ότι το έχουν παρατραβήξει το σκοινί και κάποια στιγμή οι χρήστες θα τους ρίξουν μαύρο... Όσο όμως υπάρχουν τρελοί όπως ο csaris, εσύ και μερικοί άλλοι που μου έχετε 690 και 2 τιταν... οι τιμές δεν θα πέσουν...αφού έχουν αγοραστικό κοινό...

φιλικά πάντα

^^

δεν τιμολογεί όσο η nvidia όταν δίνει παιχνίδια αξίας 300+$ ...

Τώρα όσον αφορά και τους δύο, η γνώμη μου είναι ότι το έχουν παρατραβήξει το σκοινί και κάποια στιγμή οι χρήστες θα τους ρίξουν μαύρο... Όσο όμως υπάρχουν τρελοί όπως ο csaris, εσύ και μερικοί άλλοι που μου έχετε 690 και 2 τιταν... οι τιμές δεν θα πέσουν...αφού έχουν αγοραστικό κοινό...

φιλικά πάντα

δλδ αμα εγω δε θελω τα games(δε μου αρεσουνε, τα εχω ηδη κτλ)

μπορω να τη παρω 700$??? δε νομιζω Τακη

η καρτα εχει 1000$.- δε παει να εχει μεσα στο bundle και κομματι απο το μετεωριτη που επεσε στη Ρωσσια

δλδ αμα εγω δε θελω τα games(δε μου αρεσουνε, τα εχω ηδη κτλ)

μπορω να τη παρω 700$??? δε νομιζω Τακη

η καρτα εχει 1000$.- δε παει να εχει μεσα στο bundle και κομματι απο το μετεωριτη που επεσε στη Ρωσσια

όχι αλλά παίρνεις 8 πολύ καλά παιχνίδια, που θα τα πλήρωνες έτσι και αλλιώς...Με nvidia παίρνεις το primal carnage των 15$ στο steam και είσαι ευτυχισμένος... Αλλιώς περιμένεις μέχρι να πωληθεί χωρίς το bundle η 7990...

Αν χωρίς το bundle η κάρτα τιμολογούνταν στο 1000ικο..τότε θα συμφωνούσα μαζί σου...

όχι αλλά παίρνεις 8 πολύ καλά παιχνίδια, που θα τα πλήρωνες έτσι και αλλιώς...Με nvidia παίρνεις το primal carnage των 15$ στο steam και είσαι ευτυχισμένος... Αλλιώς περιμένεις μέχρι να πωληθεί χωρίς το bundle η 7990...

Αν χωρίς το bundle η κάρτα τιμολογούνταν στο 1000ικο..τότε θα συμφωνούσα μαζί σου...

δε θα τα πληρωνα ετσι και αλλιως...με το ζορι πρεπει να τα παρω???

οταν με το καλο και αν πωληθει χωρις το bundle το ξανασυζηταμε...

μεχρι τοτε τιμη=χιλιαρικο

απλα ειναι τα πραματα

Προσωπικα δεν νομιζω οτι αξιζουν περισσοτερο απο 600€, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :turn:

Το αν αξιζει ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα.

Εδω βλεπω κοσμο να αλλαζει καθε τρεις και λιγο smartphone για να κανει chat στο fb. :hehe:

απάντηση στον sebastian που είπε Καλα κανει η nvidia και χρεωνει οσο χρεωνει.

για αυτό προτιμάνε μερική σετάκι amd για games πάντα μιλαω παίζεις μια χαρά τα πάντα k γενικό συνολο πολλά ευρώ κάτω μην αρχίσουμε τώρα k όπως με την 7990 nvidia ως Amd.

Οταν αγοραζω hardware αγοραζω hardware. Θελω αυτο που μου δινει ανεξαρτήτως τιμης να δουλευει καλα σε ολα τα spec της...

....ειναι και ο λογος που το αρμα της Nvidia δεν το αφήνω και ας πληρωνω παραπανω!

...οπως και δεν αγοραζω AMD πλατφορμα, ακομα και τα sata της πιο αργα απο κάρο ειναι!

Άντε, επιτέλους παραδέχθηκες ότι είσαι fanboy. :yu:

Οσο fanboy ειμαι εγω αλλο τοσο και πιο πολυ ΑΜΠΑΛΟΣ ειναι ο αλλος (ΑΤΙ) !

Δεν ειμαι συνηθισμένος user, αν και εχω χρήματα δεν τα εχω για πεταμα!

παίζεις games? γιατί τελικά από όσο καταλαβαίνω εδώ επειδή είμαι νέος στο the lab πιο πολύ μούρη πουλάνε πες μου το σατα που είναι αργό k από καρο σε games η σε καθημερινή μου χρήση που φαίνεται?

εάν είχα εφαρμογές βαριές k ήθελα cpu αυτονόητο είναι να έπαιρνα intel :spell:

πάντως δεν με χάλασε η 7970 με καλή ψήκτρα 100 ευρώ περίπου πιο χαμηλά από την 680 με ίδιες επιδόσεις... εάν είναι να αγοράζω pc για bench η για να λέω έχω το καλητερο pc αυτό είναι άλλο παιδικό το βλέπω αντί να βοηθάμε ο ένας τον άλλον το σκοτώνονται τι ????? πήρες amd cpu φιλε απλά δεν παίζεις με τέτοιο τραγικό επεξεργαστή σατα 2 πολύ αργά k στην ουσία τα games για τι πλακα τα εχει άνετα παίζει.. δεν παίζεις με μονοπύρηνη crysis 3 αλλα k το high μια χαρα ειναι

αμπαλοι ξεαμπαλοι top intel για games με 680 +μητρική 1000 ευρώ amd με 7970 +μητρική 650-700 fps ίδια αυτή είναι η ουσία

Εσυ το χεις δει σε αυτες τις καρτες που αναφερεις το crysis3? Πι8ανον οχι γιατι αν ειχες δει πως δουλευει στη 690 και πως στους τιτανες δεν θα ποσταρες αυτο....Αν θες να δεις crysis3 στα Full αλλα FULL ΟΛΑ οπως λες ελα σπιτι μου:T:

Θα ηθελα να μου δειξεις...νομιζω πως εχεις τα μεσα ετσι?Βαλτα ολα FULL,μα ΟΛΑ FULL,εχε και το αντιστοιχο μονιτορ,και δειξε μου την αξια τους...θα δεις οτι ολα ειναι στα χαρτια...:hehe:οσο για το αν το ξερω,google φιλτατε...ψαξε λιγο...αλλα αφου εχεις τιτανες,δειξε μας να μας αποστομωσεις...ξερω να παραδεχομαι κατι,στο οποιο ειμαι λαθος.Ποσα fps θα βγαλεις με 2200 ευρω?Σε αναλυσεις 1920χ1080 και η κουτση Μαρια βγαζει fps(στο 60 κι αν)...οσο για το σπιτι σου μου πεφτει πολυ μακρυα.Μηπως θελεις να'ρθεις εσυ?:hehe:Φαντασου που να δουλευες και για την nvidia...θα με κυνηγουσες μεχρι το φεγγαρι φιλε azazil1190?Ηρεμησε...μια παρεα ειμαστε...πολυ ευαισθητοι ειστε μολις μιλανε καποιοι για τιτανες,και 690.Αντε,σε κανα χρονο θα'ρθουνε και η 7χχχ σειρες...εγω αν ημουν nvidia,3000 χιλιαρικα θα τις ειχα την μια!Αφου και παλι θα πουλουσαν...και ολα αυτα για κανα benchmark και για 5-6 games...

Τωρα σοβαρα...πειραχτηκες γιατι εθιξα τους τιτανες?Αφου σε 6 μηνες δεν θα αξιζουν φραγκο,ετσι που μας κοροιδευουν οι εταιρειες.Ψεματα ειναι?Ακομη επειδη με ρωτησες...δες αυτο,με μονο 2x SMAA Medium,για βαλε 4x,και τοτε θα δουμε τον τιτανα...εχει να ξεφυσηξει...χαχαχα...με τα μισα λεφτα,ουτε αναλογικα ο τιτανας δεν αποδιδει.12 fps,παραπανω απο gtx 680.H ξεφτιλα στο μεγαλειο της.Τα λεφτα ολων των nvidia ειναι υπερτιμημενα.Εχω λεφτα και 4 τιτανες ανετα να παρω...δεν σημαινει οτι για 6 Games,και 5 benchmark,θα σπαταλω τα χρηματα μου.Παιρνω οτι μου κανει δουλεια,σε βαθος χρονου,αλλα καο ογκο δουλειας!Εχω nvidia για το cuda-rendering.Και αν αλλαξω καρτα,αυτος θα ειναι ο λογος.Ψοφιο αλογο ειναι οι χιλιαρες καρτες(αφου ετσι θελουν καποιοι,καποιους...)...σου τα δινουν λιγα λιγα,και καθε φορα με τροπο που να μην σου φτανει.Ετσι θα τους τα σταζουν πολλοι.Αν σου δωσουν οτι μπορουνε τεχνολογικα τωρα(πιστεψε με ειναι μερα με τη νυχτα τι σου δινουν,με τι μπορουνε να φτιαξουν),θα σε χασουν ΑΥΡΙΟ κιολας...νομιζω οτι εισαι εξυπνος ανθρωπος,για να καταλαβεις τι λεω...σεβομαι τον συνομιλητη μου.

[ame]

[/ame]

Δες αυτο...

Το αν αξιζει ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα.

Εδω βλεπω κοσμο να αλλαζει καθε τρεις και λιγο smartphone για να κανει chat στο fb. :hehe:

Δεν εχεις καθολου αδικο,ΑΛΛΑ επειδη καποιοι βαδιζουν λαθεμενα,δεν σημαινει θα δικαιολογησουμε και τους αλλους μαζι...αμα γουσταρει καποιος να δινει 3000 χιλιαρικα το χρονο για καρτες,για 5 benchmark(οταν μπορουνε να στο κανουν αλλοι τσαμπα),και 6-7 Games,που προσωπικα θα τα παιξω σε 1,5 βδομαδα...τοτε τι να πει κανεις...μαλλον κριση δεν εχουμε ακομη...οταν θα'ρθει,και η gtx 580,θα μας φαινεται θεος...:hehe:γι'αυτο και κανεις ακομη δεν κουνιεται...ολες οι εταιρειες hardware διεκδικουνε μεριδιο απο τα κερδη,και κανανε τους απλους χρηστες να μαλωνουν για σαβουρες κυριολεκτικα,χωρις να τους πληρωνουν.Αυτοι την δουλεια τους την κανουν?Την κανουν να λες...και μαλιστα με πολυ ευφυη τροπο...¨"παν μετρον αριστον".

[MENTION=29757]Chris79[/MENTION]

Μου χουν βγει τα ματια... βαλε καμια τελεια.

Στο video που δειχνεις ο Τιτανας ειναι 45-50% επανω απο την 680. Μην περιμενεις ποτε οτι θα βγει μια οποιοδηποτε καρτα σε Χ χρονια και θα παιζει τον ΤΟΡ τιτλο της αποχης με 60fps σε 2500τοσο αναλυση.

Οτι πληρωνεις παιρνεις φιλος και σε καμια περιπτωση μια καρτα των 500ε δεν παιζει το ιδιο με μια αλλη που κανει τα διπλα. Το αν αξιζουν τα λ7 αυτα ειναι θεμα κ@βλας και δυνατοτητας. Ο τελευταιος που θα ακουσει καποιος για το τι θα αγορασει εισαι εσυ και εγω.

Tα υπολοιπα που γραφεις για τις εταιριες τεχνολογιας ειναι γνωστα 10ετιες τωρα.

@Chris79

Μου χουν βγει τα ματια... βαλε καμια τελεια.

Στο video που δειχνεις ο Τιτανας ειναι 45-50% επανω απο την 680. Μην περιμενεις ποτε οτι θα βγει μια οποιοδηποτε καρτα σε Χ χρονια και θα παιζει τον ΤΟΡ τιτλο της αποχης με 60fps σε 2500τοσο αναλυση.

Οτι πληρωνεις παιρνεις φιλος και σε καμια περιπτωση μια καρτα των 500ε δεν παιζει το ιδιο με μια αλλη που κανει τα διπλα. Το αν αξιζουν τα λ7 αυτα ειναι θεμα κ@βλας και δυνατοτητας. Ο τελευταιος που θα ακουσει καποιος για το τι θα αγορασει εισαι εσυ και εγω.

Tα υπολοιπα που γραφεις για τις εταιριες τεχνολογιας ειναι γνωστα 10ετιες τωρα.

Στο video που δειχνεις ο Τιτανας ειναι 45-50% επανω απο την 680.--->Και τι μ'αυτο?Παιζεται το παιχνιδι?Στα 25 fps(gtx 680),και στα 34 fps(titan),το ιδιο ειναι στο gameplay!Δινεις 2πλασια λεφτα για ξεφτιλικια(οχι εσυ,εννοω γενικως) hardware.Τελειες βαζω,απλα μαλλον δεν τις βλεπεις.Το ιδιο ειναι και με τα αποσιωποιητικα...παιρνεις ανασα!Εκτος κι αν κανουμε μαθηματα γραμματικης και δεν το καταλαβα?(αλλο ειναι το θεμα μας).Αν δεν βγαζει ανετα μια καρτα τελευταιας οικονομικης βαθμιδας,το τελεταιο game,τοτε εχω 100,1% αυτα που λεω.Κοροιδια,και να σε κρατανε στην τσεπη τους...

Οτι πληρωνεις παιρνεις φιλος και σε καμια περιπτωση μια καρτα των 500ε δεν παιζει το ιδιο με μια αλλη που κανει τα διπλα.------>Ουτε και αποδιδει τα 2πλα χρηματα ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ!Σωστος?

Tα υπολοιπα που γραφεις για τις εταιριες τεχνολογιας ειναι γνωστα 10ετιες τωρα.---->Συνεπως προς τι καθε φορα αυτη η κοντρα μεταξυ nvidia και ati?Αρα γουσταρατε απλα τις εντυπωσεις και τα λογια...?Δηλαδη παραδεχεστε ολοι σας οτι δινετε ενα καρο λεφτα,σε κατι εις γνωσιν σας,το οποιο ξερετε οτι δεν ειναι αυτο που θελετε αλλα και δεν θα παρετε ποτε,διοτι εις γνωσιν σας δεχεστε την κοροιδια?Αν αυτο δεν λεει κατι απο μονο του,τοτε τα λογια απο μενα περισσευουν...οπως ειπα,η 7xxx σειρα (τιτανας,και 790)θα'χει κανα 1200+...ας τρεξουμε να τις παρουμε,διοτι θα ειμαστε ελαχιστως ευχαριστημενοι,αφου θα παιζουν το top game,σε 34 fps...(αναλυσεων 2560χ....).

Το αν αξιζουν τα λ7 αυτα ειναι θεμα κ@βλας και δυνατοτητας.---->Ουτε αυτο το καταλαβα,ποσο μαλλον το "δυνατοτητας"...μαλλον πρεπει να μετακομισω σε αλλες περιοχες της Αθηνας,για να αποκτησω δυνατοτητα...δεν εξηγειται αλλιως.:hehe:

[MENTION=29757]Chris79[/MENTION] εντελως φιλικα 1 τιτανας overclocκαρισμενος σε 2560* με 2xSMAA Δε θες παραπανω μη σου πω δε θες καν τπτ απο FXAA αν εχεις μικρο dot pitch monitor με ολα full και κανενα tweakακι βγαζει 50+fps,αν αυτο δε σου φτανει τι στιγμη που η αμεσως επομενη μονοπυρηνη 7970OC στο θεο με τα ιδια settings βγαζει 30-35max τοτε τι να πω.Kαι πιστεψε με με 50+ θα εχεις και το κουβα διπλα για τα σαλια οπως ειπε ενας φιλτατος.Μην αρχισω για 3240*1920 εκει πεφτει γελιο σε single card gaming.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.