Jump to content

7990

def

Recommended Posts

Ξεκινάει σιγά σιγά το πάρτυ της κορυφής!!!

Multi-GPU meh.

όσο παίζουνε σε AFR ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε ούτε CF ούτε SLI.

( αν αληθεύουνε τα νούμερα, μυρίζει cut-down Titan Dual-GPU )

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply
Δεν το κατάλαβα αυτο?

Alternate Frame Rendering

Η μέθοδος που χρησιμοποιεί από default η AMD & η nVIDIA για να λειτουργήσει το CF/SLI.

( πολύ προβληματικός τρόπος που πασχίζει από προβλήματα, αλλά τον χρησιμοποιούνε γιατί κάνει το καλύτερο scaling σε 2,3,4 κάρτες )

Ρωτάς εμάς αν το κατάλαβες; :confused:

Να μην ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα δλδ?

Did I miss something..?

Θα το μαντέψω τότε. :confused:

EDIT: Ευχαριστώ [MENTION=324]billpeppas[/MENTION]. Έτσι πως το γραψες στην αρχή δεν το πιάσα αμέσως...Συμβαίνουν και αυτα καμιά φορά! :D

Γιες, γιου ντίντ... Το "δεν κατάλαβα" είναι δήλωση, όχι ερώτηση... Δε χρειάζεται ερωτηματικό... :spell:

Για αυτό μου το λάθος ζητώ ταπεινά συγνώμη.

Πώς παρεξηγείται ο γραπτός λόγος καμιά φορά απο ενα λάθος σημείο στίξεως...:slap:

Kανουν τεστ σε EYEFINITY με CF (7990) :p

EPIC FAIL εαν δεν δουλευει και σε αυτη το Vsync. Το stuttering της ΑΤΙ ειναι εμετικο! Σιγα μην δουλευει....

Toυλαχιστον εγω με την 690 gtx πεταω το Vsync μου και ειμαι αρχοντας! Η ΑΤΙ σε στελνει φαρμακείο για χαπια :p

ATi EYEFINITY + CrossFire = εμετός

Οποτε να μου ανεβαζουν σκορια των ΑΤΙ σε CF σε 5760χ1080 ειναι ανουσιο... γιατι οτι γραφει δεν συμβαδιζει με τη ροη της εικονα!

....μπορει Frame rate καρφι αλλα ροη εικόνας πληγή!

Τα εχουμε χιλιο δοκιμασει εγω και ο Csaris....

...και εκει δεν σε σωνει τιποτα ουτε το radeon pro :p

Αλήθεια???Πότε???Τότε με τις 5870!!!

Τα πράγματα αλλάζουν.Το έχουμε χιλιοπεί!

Μη μου λέτε για κάτι που συνέβαινε ότι συμβαίνει για πάντα.

Αμάν πια αυτή η καραμέλα!!!

Πια καραμελα....σταματα παπατρεχα!

Παρε τηλεφωνο το Zpaf που τα λετε να στα πει.... ουτε 2 μηνες δεν περασαν απο τοτε που o Csaris δοκιμαζε 2 χ 7970 σε EYEFINITY και μαλιστα με ολα τα monitor σε DP!

Παρε το zpaf μαζι τα κανανε, μαζι ξερναγανε!

Περασα και εγω με μια σακουλα και τα ειδα :p ξερεις απο αυτες που εχουν στα αεροπλανα για τον ίλιγγο!

Εκει κόλλησες με adaptive vsync και radeon pro...

ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ VSYNC ΣΤΗΝ ΑΤΙ ΣΕ EYEFINITY ΜΕ CROSSFIRE ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ MONITOR ΜΕ DISPLAY PORT

Αυτο το καταλαβαινεις ?

Για περισσότερες πληροφορίες Zpaf & Csaris!

Το Stuttering στην ΑΤΙ ειναι διαστάσεων Bulldozer.... 80 γραφει το κοντερ με 10 fps παει :p

Τι λες μωρέ που δεν δουλεύει???!!!'

Μας δουλεύεις???

Τι fanboyσμος είναι αυτός μωρέ!!!

Και εγώ δεν είμαι με καμία εταιρία!

Εγώ έχω δοκιμάσει με τρεις οθόνες και adaptive vsync και ήταν εντελώς smooth!

Για παράδειγμα είχα βάλει hawk και το παιχνίδι πήγαινε σαν τον καραμανλή και με το που μπήκε το adaptive vsync όλα ήταν smooth as butter!!!

Τι λες μωρέ που δεν δουλεύει???!!!'

Μας δουλεύεις???

Τι fanboyσμος είναι αυτός μωρέ!!!

Και εγώ δεν είμαι με καμία εταιρία!

Εγώ έχω δοκιμάσει με τρεις οθόνες και adaptive vsync και ήταν εντελώς smooth!

Για παράδειγμα είχα βάλει hawk και το παιχνίδι πήγαινε σαν τον καραμανλή και με το που μπήκε το adaptive vsync όλα ήταν smooth as butter!!!

Μιλας για ενα ελαφρύ παιχνιδι που με το cf περναει ανετα τα 120 fps και σε ΕΥΕFINITY αναλύσεις...

Πρεπει να σου εξηγησω τωρα αλλα δεν εχω ορεξη να τα γραψω, παρε τον zpaf να στα πει...ή τον csaris για το τι πραγματικά είδες...

Πωωω....καλα, ντάξει.Τι να πω!

Ένα παράδειγμα με το συγκεκριμένο παιχνίδι έφερα και δεν ήταν το μόνο αλλά και με κανα δυο ακόμη αλλά τεσπα!

Επίσης, να πάρω άλλον να μου πει τι είδα!!!???

Ματάκια δεν έχω?!ΟΚ!

Never mind!

Δεν ξερω τι ειδες...

Για μενα η ουσια ειναι μια για να μην πεταξει κανενας φιλος τα χρηματα του!

Εαν θελει πολλαπλα μονιτορ με πολλαπλες καρτες-πυρηνες, μονο Nvidia!

Oπου να ναι θα ποσταρει και ο Csaris να επιβεβαιώσει τα λεγομενα μου....

Τωρα για τον Zpaf δεν ξερω ειναι και κοκκινος. Τι να πει και ο κακομοιρης αυτος, εκεινη την ημερα λεω θα παρει το busa και θα κανει καμια τρελα με το ποσο εξω επεσε! Λουκουμαδες τα ματια του απο τα χαλια της κοκκινης!

Αλλα ετσι ειναι η ζωη...

Βρε sebastian δεν σε γνωρίζω προσωπικά και θέλω να ξέρεις χαίρομαι τόσο γι'αυτό.Και τα 5κ+ σε μηνύματα το ίδιο περιεκτικά είναι;Εντάξει ερωτεύτηκες την ΤΙΤΑΝ το γνωρίζει όλο το forum εκτός και αν αυτό το profil το έχεις μόνο για trolling :patsak:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.