Jump to content

7990

def

Recommended Posts

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Thx for sharing αλλά είναι για λίγους και επί της ουσίας γιαυτούς που έχουν ένα χιλιάρικο για χάλασμα. Η κάρτα άν δέν κάνω λάθος έχει συζητηθεί σε παλαιότερο θέμα όταν αναφέρθηκε πρώτη φορά για ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Στολίδι τερατάκι επιδόσεων και φυσιολογικά ΑΚΡΙΒΟ.

Μιας και το θύμησε ο sebastian το μεσημεράκι, η κανονική official AMD Radeon 7990 πού στο καλό είναι ?

Tην εχει ο ΑΤΙΜΑΝ...:whistling

Κτηνος αλλα για να την αγορασεις πρεπει να εισαι γιος του gates

Στάλθηκε από το Optimus 2X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Παιδια η καρτα , ειναι σαν να παιρνεις 2 * 7970.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι παραπονιεστε για την τιμη.

Δλδ ποσο περιμενατε να κανει?...

Εννοειτε πως ειναι για λιγους , και αυτοι που θα την παρουν guess what , μαλλον θα παρουν ζευγος. Οι enthusiast-bench freaks εχουν παρει ηδη 2 ή 3 7970. Αυτοι που

σκεφτονται για 7990 προφανως και θελουν να βγαλουν παραπανω σκορ απ τους αλλους.

Και να πω και το αλλο σε αυτους που κλαιγοντε. Δλδ αν η καρτα αντι για 1000 , εκανε 900 ή 800 θα την αγοραζατε?

[MENTION=9179]atiman[/MENTION] για 8970 έχουμε τίποτα? γιατί σκέφτομαι να πάρω αλλή μια 7970

αλλά κάτι άκουσα για γενάρη 2013

Παιδια η καρτα , ειναι σαν να παιρνεις 2 * 7970.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι παραπονιεστε για την τιμη.

Δλδ ποσο περιμενατε να κανει?...

Εννοειτε πως ειναι για λιγους , και αυτοι που θα την παρουν guess what , μαλλον θα παρουν ζευγος. Οι enthusiast-bench freaks εχουν παρει ηδη 2 ή 3 7970. Αυτοι που

σκεφτονται για 7990 προφανως και θελουν να βγαλουν παραπανω σκορ απ τους αλλους.

Και να πω και το αλλο σε αυτους που κλαιγοντε. Δλδ αν η καρτα αντι για 1000 , εκανε 900 ή 800 θα την αγοραζατε?

Εσύ τι λες, δεν είναι πολλά τα 1000€+, και μάλιστα εν καιρώ που τα έσοδα όλων μας μειώνονται;

Προσωπικά, το θεωρώ παράλογο να τρέξει να πάρει κάποιος μία τέτοια κάρτα με το που βγει(πόσο μάλλον να πάει για crossfire) από τη στιγμή που δεν του χρειάζεται και δεν θα αξιοποιήσει ποτέ τις δυνατότητες της, μόνο και μόνο για να "βγάζει παραπάνω σκορ".

Βέβαια, θα μου πεις γούστα είναι αυτά, αλλά κατ' εμέ είναι λυπηρό να βλέπεις τον κόσμο να σκέφτεται και να λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο και να φτάνει σε σημείο να στερείται βασικά πράγματα και να βρίσκεται μέσα στα χρέη μόνο και μόνο για να βγάζει γούστα.

Εσύ τι λες, δεν είναι πολλά τα 1000€+, και μάλιστα εν καιρώ που τα έσοδα όλων μας μειώνονται;

Προσωπικά, το θεωρώ παράλογο να τρέξει να πάρει κάποιος μία τέτοια κάρτα με το που βγει(πόσο μάλλον να πάει για crossfire) από τη στιγμή που δεν του χρειάζεται και δεν θα αξιοποιήσει ποτέ τις δυνατότητες της, μόνο και μόνο για να "βγάζει παραπάνω σκορ".

Βέβαια, θα μου πεις γούστα είναι αυτά, αλλά κατ' εμέ είναι λυπηρό να βλέπεις τον κόσμο να σκέφτεται και να λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο και να φτάνει σε σημείο να στερείται βασικά πράγματα και να βρίσκεται μέσα στα χρέη μόνο και μόνο για να βγάζει γούστα.

Με έκανες να χαμογελάσω και δεν το λέω με κακό τρόπο. Ποιος νοιάστηκε στην AMD για τις πωλήσεις της στην Ελλάδα; Δεν νομίζω να ποντάρουν στην αγορά μιας χρεωκοπημένης χώρας. Από το ελλαδιστάν λεφτά κονομάει η ΚΟΝΑΜΙ με το σκάλωμα στο Pro και η Apple με την βλαχοπόζα του iPhone.-

Εγω προσωπικα λεω οτι ειναι πολλα τα 1000+ ευρω για μια καρτα. Εγω δε θα επαιρνα.

Και τα λεφτα για να παρεις cayene ειναι πολλα. Παλι εγω δε θα επαιρνα.

Οχι ομως οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι που εχουν τα λεφτα για να το παρουν.

Αλλα το οτι δε μπορεις να το παρεις εσυ ή εγω , δε σημαινει οτι τα λεφτα που ζηταει η εταιρια ειναι υπερβολικα.

για την καρτα απλα no comment...:baby:

[/make.a.wish.on]Πολυ θα γουσταρα εστω και τη συσκευασια για στολισμα και το σετακι με το κατσαβιδι....:whistling[/make.a.wish.off]

πόσα κιλά είναι και χρειάζεται στήριγμα..:suicide2:

Επίσης αγγλική προφορά + βαριά αναπνοή = Epic fail ! αγχώθηκα που τον άκουγα.

• 2 weeks later...

Full review

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MSg2kSpvKE4&feature=player_embedded]Powercolor Devil 13 7990 Full Review - YouTube[/ame]

Overclock3D :: Review :: PowerColor Devil13 HD7990 Review :: Introduction and Technical Specifications

Κάποια πατάτα έκανε και δεν χρησιμοποιούνταν και οι 2 πυρήνες στο bf3...

Επίσης κάποιος πρέπει να του πει για το -xcl switch στο afterburner μπας και καταφέρει να τρέξει κανένα bench στα 1250-1700...

:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.