stemac Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Λογο πολυ περιορισμενου χωρου χρειαζομαι sata καλωδιο με γωνια (αν ειναι ασφαλειας με γωνια δε χωραει!!) αλλα left angle οχι το κλασικο δεξι. Κατι σαν αυτο εδω δλδ: 1 Meter (40") Left Angle to Right Angle Translucent Red SATA Data Cable χρειαζομαι το συγκεκριμενο για να κατευθυνω τα καλωδια προς κατευθυνση που μπορουνε να πανε Λιγο που εψαξα στα πιο γνωστα (μου) ελληνικα site δεν βρηκα ουτε για δειγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2012 απο e-bay είναι πολλές οι επιλογές ... μέχρι και χρώματα Δες εδώ: left Angle SATA | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Σεπτέμβριος 16, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2012 ναι ψαχνω απο ελλαδα, γτ απο amazon uk μου βγαινει ~15 ευρω για 2 καλωδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2012 Ελλάδα μου φαίνετε αρκετά δύσκολο δεν ξέρω γιατί ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Σεπτέμβριος 27, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Τελικα βρηκα sto easy buy world (λινκ σε περιπτωση που καποιος ψαχνει) απο τυχη ενω κοιταγα στο skroutz (ειδα τη φωτογραφια και πηρα τηλεφωνο για επιβεβαιωση).Καναν ευτυχως τη δουλεια τους τελεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.