Jump to content

Αγνωστο προβλημα

filippos1990

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα, ειμαι νεος εδω και θελω πρωτα να δωσω συγχαρητηρια για το site αυτο..

Εδω και καιρο αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το pc που δεν μπορω να βρω την αιτια και γι'αυτο ποσταρα εδω.

Εχω εναν προκατασκευασμενο pc της acer core 2 quad q8300 @ 2,4Ghz, 2 gb ram ddr2, motherboard (δεν μπορω να βρω τα drivers της αλλα συμφωνα με το cpu-z ειναι της nvidia η MCP73PV) , και καρτα γραφικων πλεον MSI r6770 1gb αγορασμενη προσφατα (πριν ειχε ati HD 4650 1gb), και λειτουργικο Windows 7 ultimate. Ενω δουλευε περιφημα πριν απο 3 μηνες , ξαφνικα αρχισε να παρουσιαζει ενα προβλημα το οποιο δεν μπορω να βρω την αιτια. Βγαζει διαφορες παραλλαγες χρωματων με κατεσραμμενη σχεδον εικονα και διαφορες γραμμες να εμφανιζονται σε αναπαραγωγη βιντεο εκτος απο τα hd 1080p kai 720p, σε flash contents στον browser καθως και διαφορα παρομοια σε παιχνιδια οπως το need for speed the run. Ολα αυτα ξεκινησανε απο την προηγουμενη καρτα γραφικων γι'αυτο και πηρα καινουργια, αλλα το προβλημα συνεχιστηκε. Εχω δοκιμασει τα παντα, install/uninstall drivers και με το δικο σας atiman, format, απενεργοποιηση hardware acceleration, εγκατασταση διαφορων codecs και βημα βημα ρυθμιση απο site και δεν λυνεται τιποτα. Υπαρχει κανεις που μπορει να με βοηθησει ή που ειχε παρομοιο προβλημα για να μην προβω ακομα σε αγορα νεου pc γιατι δεν εχουμε μαντιλι να κλαψουμε. Help παιδες ειστε η τελευταια μου ελπιδα. Thx. ps. αν θελετε να δειτε τι εννοω ζητηστε μου να κανω upload φωτο του προβληματος. τα βιντεο στο youtube ειναι τα μονα που παιζει τελεια σε οποιαδηποτε αναλυση.

το πιο ευκολο στη συνεχεια ειναι να δοκιμασεις μνημες ram

αν εχεισ 2 επανω 2Χ1GB βγαζεις τη μια και μενεις με τη μια

και μετα αντιστροφα αλλα κοιταξε πρωτα να κλεισεις οτι περιττο εχεις επανω γιατι εχεις windows 7 και θελουν αρκετη μνημη για να δουλεψουν

Παιδες ευχαριστω για την βοηθεια.. απο linux live ειναι λειτουργικο?? δεν εχω ξαναδουλεψει με linux γι'αυτο δεν το ξερω... αν ναι, που θα το βρω??? οσο για την motherboard το βλεπω και σας απαντω αφου τελειωσω.. Και παλι thx..

λοιπον η motherboard ειναι η σωστη αλλα το bios ειναι πιο παλιο.. Το εβαλα και δεν διορθωθηκε κατι... το μονο που αλλαξε ειναι η εικονα που ανοιγεις το pc πριν ελεγε acer και τωρα gateaway... ξαναβαζω το προηγουμενο γιατι ειναι πιο νεο... θα δοκιμασω με τα linux τωρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.