Jump to content



PC για games και photoshop με 700 ευρώ..Γίνεται?


alex16s

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κατ'αρχήν,καλώς σας βρήκα και μπράβο για το ωραίο forum που φτιάξατε!!Στο θέμα μας:έχω 700 ευρω και θέλω ένα pc που να παίζει παιχνίδια αξιοπρεπώς(όχι full όλα τα settings)και να μην κολάει πουθενά στο photoshop..Έχω μια 22άρα lcd LG οθόνη και ίσως αργότερα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω autocad και video editing προγράμματα.Τι έχετε να προτείνετε?Να πάω σε 8200 από cpu?

Η X1950PRO που σκέφτεσαι να αγοράσεις είναι DX9.0, PS3.0 ενώ

η 8600 GT είναι DX10.0, PS4.0

Και οι δύο κάρτες είναι καλές.

Πιστεύω ότι όποια και να πάρεις δεν θα έχεις πρόβλημα.

To cpu και οι μνήμες επαρκούν για τη χρήση που θέλω?Οι μνήμες πρέπει να είναι αρκετά γρήγορες,γι αυτο τις διάλεξα.Τις έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις?Το cpu πιστεύω ότι είναι ανάμεσα σε C2D 6750 και Q6600..Είναι?

Σε σχέση με τον Q6600,τον 6550 και τους low end phenom σε ποιόν παίζει πιο κοντά η απόδοση του 8200?Αξίζει να περιμένω να πάρω quad penryn ή θα έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή?(πάνω από 100 ευρώ)

To σκέφτομαι σοβαρά για 3850,έχει μεγάλη διαφορά από χ1950.Η πιο φτηνή 3850 κάνει 145ε,του πλαισίου μια connect3d?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.