Jump to content

Αγορά 2.5" hdd usb case

Tomahawk

Recommended Posts

Υπάρχουν 2 σκληροί δίσκοι, 120gb και 320gb αντίστοιχα, απο φορητούς υπολογιστές, Αγοράστηκαν τέτοιες θήκες, στον πρώτο (120gb) δούλευε για λίγο καιρό και σήμερα τα έπαιξε τελείως, στον 2ο δεν δούλεψε ποτέ...

Πριν λίγες μέρες αγοράστηκε αυτός για να δοκιμαστεί στον 320αρη και πάμε με το σταυρό στο χέρι...

Επειδή όμως ψάχνω θήκη για τον 120αρη και θέλω να έχω και μια εναλλακτική για τον 320 θα ήθελα να μου προτείνει όποιος ξέρει κάποια καλή θήκη που είναι δοκιμασμένη, ebay, amazon ή skroutz αρκεί να μη δαγκώνει η τιμή!!

:)

Εγω αγορασα 2 τετοιες θηκες

USB 2.0 2.5" SATA HARD DISK DRIVE HDD Enclosure Case | eBay

Η πρωτη μου κρατησε 4 μηνες και μετα δεν εβλεπε κανενα δισκο, παρηγγειλα δευτερη ιδια η οποια εφτασε προχτες κι ειναι DOA! Κι αναρωτιομουν αν μονο εμενα μου τυχαινουν προβληματικα κομματια!

Εγω αγορασα 2 τετοιες θηκες

USB 2.0 2.5" SATA HARD DISK DRIVE HDD Enclosure Case | eBay

Έχω κι εγώ 2 από αυτές, πάνω από χρόνο και δουλεύουν χωρίς πρόβλημα (μέτρια χρήση των δίσκων). Το μόνο αρνητικό τους (για εμένα τουλάχιστον) είναι ότι το usb που κουμπώνει στη θήκη δεν είναι mini usb αλλά κανονικό μέγεθος θηλυκό usb.

Konig CMP-MOBSTOR95 | Skroutz.gr

Την είχα πάρει από Πλαίσιο, πριν περίπου 2 χρόνια (ίσως κάτι λιγότερο από 2).

Ακόμη δουλεύει άψογα με το ίδιο drive και με καλές ταχύτητες (USB3.0).

Πανακριβη ομως ρε γμτο.

Εγω παρηγγειλα αυτην εδω τελικα, το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν ειναι usb3

RAIDSONIC IB-223STU+B 2.5'' SATA HDD EXTERNAL CASE BLACK - - E-SHOP.GR

11.30€ ηταν η τιμη

Ισως βεβαια την αλλαξω με αυτην εδω που ειναι usb3 και θα εχει μεγαλυτερες ταχυτητες και σε usb2

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.800068

Σε ide δισκο ειχα τετοια μαρκα και ηταν σουπερ

Έχω κι εγώ 2 από αυτές, πάνω από χρόνο και δουλεύουν χωρίς πρόβλημα (μέτρια χρήση των δίσκων). Το μόνο αρνητικό τους (για εμένα τουλάχιστον) είναι ότι το usb που κουμπώνει στη θήκη δεν είναι mini usb αλλά κανονικό μέγεθος θηλυκό usb.

Εγω παντως παρελαβα την θηκη αυτη την Πεμπτη και δε μου βλεπει κανενα δισκο, προφανως ελαττωματικο PCB board.Δοκιμασα τους δισκους σε επωνυμη θηκη φιλου και τους βλεπει μια χαρα.Να το ρισκαρω να την παραγγειλω τριτη φορα απο αλλο πωλητη?

Από ebay, μιας και μιλάμε για τόσο φτηνό προϊόν, θα μπορούσες να στείλεις και ένα μήνυμα στον πωλητή, υπάρχουν πολλοί που τους ενδιαφέρει η θετική βαθμολογία στις πωλήσεις τους.

Εγώ τις είχα πάρει από εδώ (δωρεάν μεταφορικά).

Από ebay, μιας και μιλάμε για τόσο φτηνό προϊόν, θα μπορούσες να στείλεις και ένα μήνυμα στον πωλητή, υπάρχουν πολλοί που τους ενδιαφέρει η θετική βαθμολογία στις πωλήσεις τους.

Εννοείται η μετέπειτα επικοινωνία με τον πωλητή για refund, το θέμα είναι να βρούμε και μια φθηνή αξίολογη θήκη επιτέλους!!

• 8 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.