JiMk Αύγουστος 23, 2004 #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Της πήρε το παρεό... λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 23, 2004 #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Το ξενοδοχείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 23, 2004 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Το μωρό που έσκιβε πριν, έφαγε το παγωτό της και ήρθε να πετάξει το ξυλάκι, σέβονται το περιβάλλον οι ξένοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 23, 2004 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Ένα εργαλείο που κοστίζει παραπάνω απο το σπίτι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 23, 2004 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Και τέλος η πισίνα που την αράζουν όλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 23, 2004 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 18:30] Συγνώμη jim ΑΛΛΑ τα γκομενάκια του Samael είναι σαφώς καλύτερα θέλω να πιστεύω. Είχα και τις ευκαιρίες του Samael, αλλά μασούσα να τις βγάλω Photo, γιατι τα καλά κομμάτια τα κοιτούσε όλη η παραλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 23, 2004 Author #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell Συγνώμη jim ΑΛΛΑ τα γκομενάκια του Samael είναι σαφώς καλύτερα θέλω να πιστεύω. Εεε μην υπερβαλεις...δεν ηταν κ ολα δικα μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 23, 2004 #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Εεε μην υπερβαλεις...δεν ηταν κ ολα δικα μου.... επ τι γίνεται εδώ? Cheatάρεις Samael????? O Jimάκος postάρε αποκλειστικά δικές του υπάρξεις τιμώντας τους κανόνες αυτού του forum. Αρχική απάντηση από JiMk...αλλά μασούσα να τις βγάλω Photo, γιατι τα καλά κομμάτια τα κοιτούσε όλη η παραλία. καλύτερα να τραβάς παρά να μασάς, έτσι δε θα κερδίσεις την καρδιά καμιάς γυναίκας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 23, 2004 Author #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Ok ok ....το παραδεχομαι αξιοσεβαστε κ μοντερατουρα μας... Επαιζα με το God Mode enabled.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 23, 2004 #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 23, 2004 #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Jimάκο το ξενοδοχείο που έβγαλες φώτο μου θυμίζει το HOTEL KOLOSSOS στο Φαλιράκι της Ρόδου.....Αυτό είναι ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 23, 2004 Author #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Mπαα...απο το Λουξεμβουργο στη Ροδο με SL55....?Xλωμο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 23, 2004 #73 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Sani resort στο 1ο πόδι Χαλκιδικής.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 23, 2004 #74 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Για επεισόδιο από τις διακοπές των glamourous αυτού του κόσμου μου κένει εμένα...Πάντως αυτο για την αθήνα ισχύει.Όλες οι εθνικότητες όλα τα χρώματα σχήματα και μεγέθη σε τιμές χονδρικής!!!!’σπρες μαύρες κίτρινες κόκκινες όλοι στους ολυμπιακούς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 24, 2004 #75 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Ρε Τζιμακο δεν φανταζομαι να περιοριστηκες μονο στις φωτογραφιες!!!!!!!!!!Ετσι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 24, 2004 #76 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 11:57] Ρε Τζιμακο δεν φανταζομαι να περιοριστηκες μονο στις φωτογραφιες!!!!!!!!!! Ετσι????? Όχι φυσικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 24, 2004 #77 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Όχι φυσικά. Ετσι, ετσι.........Μας κανεις υπερηφανους!!!!! Οκ, τωρα μπορεις να σηκωσεις και τις 10 ωρες βιντεο που εχεις.......:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 24, 2004 #78 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 24, 2004 #79 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 ανεβαστε μερικες φωτο απο θαλασσα και καναδυο με μεσημεριανο καφε που δεν υπαρχει καμμια και 8α μετονομαστει το thread σε THΛΕ-καλοκαιρι 2004!!!Αα θελω και καναδυο με ρακετες και βeach-volley!(αν γινεται και γυναικων even better!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 24, 2004 Author #80 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από ΝTG ανεβαστε μερικες φωτο απο θαλασσα και καναδυο με μεσημεριανο καφε που δεν υπαρχει καμμια και 8α μετονομαστει το thread σε THΛΕ-καλοκαιρι 2004!!! Αα θελω και καναδυο με ρακετες και βeach-volley!(αν γινεται και γυναικων even better!) Ωχχχ!Μου εδωσες τρελη ιδεα! Θα τις κολησω ολες μαζι σε ενα X.pps με PowerPoint κ θα απολαμβανεις το τηλε-καλοκαιρι πινοντας το φραπεδακι σου αραχτος στη καρεκλα Θα το φτιαξω μολις μαζευτει το απαραιτητο υλικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.