Jump to content

Καλοκαίρι 2004

Samael

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 18:30]

Συγνώμη jim ΑΛΛΑ τα γκομενάκια του Samael είναι σαφώς καλύτερα θέλω να πιστεύω.

Είχα και τις ευκαιρίες του Samael, αλλά μασούσα να τις βγάλω Photo, γιατι τα καλά κομμάτια τα κοιτούσε όλη η παραλία.:o

Αρχική απάντηση από Samael

Εεε μην υπερβαλεις...δεν ηταν κ ολα δικα μου.... :hehe:

επ τι γίνεται εδώ? Cheatάρεις Samael????? O Jimάκος postάρε αποκλειστικά δικές του υπάρξεις τιμώντας τους κανόνες αυτού του forum.
Αρχική απάντηση από JiMk

...αλλά μασούσα να τις βγάλω Photo, γιατι τα καλά κομμάτια τα κοιτούσε όλη η παραλία.:o

καλύτερα να τραβάς παρά να μασάς, έτσι δε θα κερδίσεις την καρδιά καμιάς γυναίκας...

Για επεισόδιο από τις διακοπές των glamourous αυτού του κόσμου μου κένει εμένα...Πάντως αυτο για την αθήνα ισχύει.Όλες οι εθνικότητες όλα τα χρώματα σχήματα και μεγέθη σε τιμές χονδρικής!!!!’σπρες μαύρες κίτρινες κόκκινες όλοι στους ολυμπιακούς!!!

ανεβαστε μερικες φωτο απο θαλασσα και καναδυο με μεσημεριανο καφε που δεν υπαρχει καμμια και 8α μετονομαστει το thread σε THΛΕ-καλοκαιρι 2004!!!

Αα θελω και καναδυο με ρακετες και βeach-volley!(αν γινεται και γυναικων even better!)

Αρχική απάντηση από ΝTG

ανεβαστε μερικες φωτο απο θαλασσα και καναδυο με μεσημεριανο καφε που δεν υπαρχει καμμια και 8α μετονομαστει το thread σε THΛΕ-καλοκαιρι 2004!!!

Αα θελω και καναδυο με ρακετες και βeach-volley!(αν γινεται και γυναικων even better!)

Ωχχχ!Μου εδωσες τρελη ιδεα!

Θα τις κολησω ολες μαζι σε ενα X.pps με PowerPoint κ θα απολαμβανεις το τηλε-καλοκαιρι πινοντας το φραπεδακι σου αραχτος στη καρεκλα :hehe:

Θα το φτιαξω μολις μαζευτει το απαραιτητο υλικο :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.