Jump to content

Καλοκαίρι 2004

Samael

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδιά ήμαρτον ζηλεύω!!!Η κοπελιά με το τατου σίγουρα στα goodys παίρνει pipa pipa και koka ps...la!!!Γιαυτό και εγώ μόλις τελειώσω εξεταστική θα πάω κανα τριήμερο χερσόνησο να κάνω τα οφθαλμόλουτρά μου!!!

Αρχική απάντηση από Samael

Ολες οι φωτο τραβηχτηκαν στην Παραλια Κατερινης :banging:

:DWe love Romania :D

Eχω εναν φιλο που εχει νοικιαζει δωματια στη παραλεια κ παει καθε χρονο,

παμε λοιπον το χειμωνα να βγαλουμε γελιο στο βαρδαρη στα "μαγαζια κατα απο τη μοναστηριου" κ τελικα βρηκε μια φιλη να δουλευει.....

χεχεχε τρελο γελιο!!!

ηταν να παμε αυτο π/σ/κ αλλα χωρισε στα δυο η παρεα κ βρεθηκα στο 2ο ποδι χαλκιδικης!

ερχονται φοτο.....

Ρε Σαμουηλ θα τρελαθω τωρα............

Η πρωτη φωτογραφια με την ξανθια που την εβγαλες γιατι ημουν στα 5 μετρα απο αυτην και ακομα οταν την θυμαμε μου τρεχουν τα σαλια!!!!!!!!!

Casa la Femme Παρασκευη βραδυ?????

Αρχική απάντηση από kallileo

Ρε Σαμουηλ θα τρελαθω τωρα............

Η πρωτη φωτογραφια με την ξανθια που την εβγαλες γιατι ημουν στα 5 μετρα απο αυτην και ακομα οταν την θυμαμε μου τρεχουν τα σαλια!!!!!!!!!

Casa la Femme Παρασκευη βραδυ?????

Σαμαελ βρε Kαλλιλεο(με σκοτωνεις καθε φορα με το Σαμουηλ)....! :p

Ησουν Casa La Note(oπως μπαινεις στη Παραλια πριν το φαναρι δεξια) Σαββατοβραδο???

Αν ναι εκει ημουνα :hehe:

Αρχική απάντηση από Samael

Σαμαελ βρε Kαλλιλεο(με σκοτωνεις καθε φορα με το Σαμουηλ)....! :p

Ησουν Casa La Note(oπως μπαινεις στη Παραλια πριν το φαναρι δεξια) Σαββατοβραδο???

Αν ναι εκει ημουνα :hehe:

Ναι ρε ημουν αυτο σε λεω. Θυμαμαι την ξανθια........Απλως δεν θυμαμαι αν ηταν Σαββατο ή Κυριακη. Μαλλον Σαββατο ηταν.

Δεν ειχαμε τι να κανουμε και ξεκινησαμε για Παραλια.........στις 2 τη νυχτα απο Σαλονικα.

Φαντασου οταν βγηκαμε απο το μαγαζι πηγαμε για μπανιο..........κατα της 5 δηλαδη.

Καλα αυτη η ξανθια ηταν πολυ αγρια...........ειχε τους καλυτερους κοιλιακους που εχω δει σε γυναικα!!!!!!!!!!!:worship: :worship: :worship: :worship:

Oχι ρε παιδες....μη μας μησιτε....:...:

Απο βδομαδα κατεβαινω κ παλι Αθηνα οποτε ελπιζω να ποσταρω καμια αιθερια υπαρξη κ απο κει(χαμος γινετε λογο Ολυμπιακων καθε βραδυ!! :eek: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.