xrist Αύγουστος 16, 2004 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Πετρο αψογες οι φωτο.Και να φανταστεις οτι ειμασταν στην Ροδο την ιδια περιοδο με τα παιδια.Καπου τους ''πηρα ματι'' (Μαλον στην εξεδρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 16, 2004 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Ρε παιδιά ήμαρτον ζηλεύω!!!Η κοπελιά με το τατου σίγουρα στα goodys παίρνει pipa pipa και koka ps...la!!!Γιαυτό και εγώ μόλις τελειώσω εξεταστική θα πάω κανα τριήμερο χερσόνησο να κάνω τα οφθαλμόλουτρά μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 16, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Αρχική απάντηση από SamaelΟλες οι φωτο τραβηχτηκαν στην Παραλια Κατερινης :banging: We love Romania Eχω εναν φιλο που εχει νοικιαζει δωματια στη παραλεια κ παει καθε χρονο, παμε λοιπον το χειμωνα να βγαλουμε γελιο στο βαρδαρη στα "μαγαζια κατα απο τη μοναστηριου" κ τελικα βρηκε μια φιλη να δουλευει..... χεχεχε τρελο γελιο!!! ηταν να παμε αυτο π/σ/κ αλλα χωρισε στα δυο η παρεα κ βρεθηκα στο 2ο ποδι χαλκιδικης! ερχονται φοτο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 16, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Ξεκιναει το παρτακι στο goa,Atmos-Live! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 16, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 o ηλιος εμφανιζεται πισω απο αγιο ορος,αλλα εμεις εκει,συνεχιζουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 16, 2004 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Δε χρειαζομαστε αλλο τα flash εζουμε αφθονο φως Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 16, 2004 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 λιγο chill-out,για τα κουρασμενα παλικαρια κ οχι μονο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 16, 2004 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Το μαγαζι αδιασε κ ερχονατι οι πρωτοι για μπανακι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 16, 2004 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2004 Η παρεα εχει μεγαλωσει καπως.....ε?? ευτυχως εχουμε 2πλο στρωμα,χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 17, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Xεχεχχ!Kαλη φαση αυτα τα ξημερωματα στη παραλια after the xidi... Γυναικακια θελω να βλεπω λεμεεεε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Αύγουστος 17, 2004 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 α ρε fantacid τι μου θύμισες τώρα, το Goa δεν παίζεται......by the way, η ανατολή του ήλιου είναι πιο εντυπωσιακή απο την κορυφή του Αθω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 21, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 Ολοι διακοπες ειναι ακομα....?!!? Κ οι δικιες μου γιατι τελειωσαν(σημερα)....?!? :bye: :wassat: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 21, 2004 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2004 Ρε Σαμουηλ θα τρελαθω τωρα............Η πρωτη φωτογραφια με την ξανθια που την εβγαλες γιατι ημουν στα 5 μετρα απο αυτην και ακομα οταν την θυμαμε μου τρεχουν τα σαλια!!!!!!!!!Casa la Femme Παρασκευη βραδυ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 22, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Ρε Σαμουηλ θα τρελαθω τωρα............ Η πρωτη φωτογραφια με την ξανθια που την εβγαλες γιατι ημουν στα 5 μετρα απο αυτην και ακομα οταν την θυμαμε μου τρεχουν τα σαλια!!!!!!!!! Casa la Femme Παρασκευη βραδυ????? Σαμαελ βρε Kαλλιλεο(με σκοτωνεις καθε φορα με το Σαμουηλ)....! Ησουν Casa La Note(oπως μπαινεις στη Παραλια πριν το φαναρι δεξια) Σαββατοβραδο??? Αν ναι εκει ημουνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 22, 2004 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Σαμαελ βρε Kαλλιλεο(με σκοτωνεις καθε φορα με το Σαμουηλ)....! Ησουν Casa La Note(oπως μπαινεις στη Παραλια πριν το φαναρι δεξια) Σαββατοβραδο??? Αν ναι εκει ημουνα Ναι ρε ημουν αυτο σε λεω. Θυμαμαι την ξανθια........Απλως δεν θυμαμαι αν ηταν Σαββατο ή Κυριακη. Μαλλον Σαββατο ηταν. Δεν ειχαμε τι να κανουμε και ξεκινησαμε για Παραλια.........στις 2 τη νυχτα απο Σαλονικα. Φαντασου οταν βγηκαμε απο το μαγαζι πηγαμε για μπανιο..........κατα της 5 δηλαδη. Καλα αυτη η ξανθια ηταν πολυ αγρια...........ειχε τους καλυτερους κοιλιακους που εχω δει σε γυναικα!!!!!!!!!!!:worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 22, 2004 Author #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Eιδες τι μικρος που ειναι ο κοσμος τελικα...! Kατα τις 6 πηγαμε κ μεις για καφεδακι στο beach bar διπλα απο το Super Paradise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Αύγουστος 22, 2004 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Αντε ρε τυχεροι :getlost: :getlost: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 22, 2004 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 I h8 U guyz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 22, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Oχι ρε παιδες....μη μας μησιτε....:...: Απο βδομαδα κατεβαινω κ παλι Αθηνα οποτε ελπιζω να ποσταρω καμια αιθερια υπαρξη κ απο κει(χαμος γινετε λογο Ολυμπιακων καθε βραδυ!! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 23, 2004 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Μόλις γύρισα απο διακοπές και έχω ξενερώσει απίστευα.....:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.