Jump to content

δείτε αυτό το σάιτ....

kots

Recommended Posts

καπου το ειχα ξαναδει αυτο το σαιτ..σε παλαιοτερο φορουμ.ο τυπος ειναι επιεικως απαραδεκτος,αλλα ειναι χρονια ετσι το σαιτ,δεν εχει ασχοληθει κανεις με τη παρτη του..

Σωστά τί να κάτσεις να του κάνει deface... άσε που έχει γεμίσει διευθύνσεις την geocities....

Όποιος θέλει ας του στείλει με mail το site μου.... http://www.macedonia.gq.nu ...... έτσι για πλάκα....

Κατάπτυστο , το έχω ξαναδεί , αλλά ότι θέλει δεν γράφει κανείς στο ίντερνετ ? Δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να τους εμποδίσει να γράφουν βλακείες . Θα στείλω πάντως την διεύθυνση στο υπουργείο Εξωτερικών , να δώ αν θα μου απαντήσουν .

Αρχική απάντηση από Ελληνίδα

Θα στείλω πάντως την διεύθυνση στο υπουργείο Εξωτερικών , να δώ αν θα μου απαντήσουν .

Το ξέρουν ήδη !!! 1000% εδώ και τουλάχιστον 1,5 χρόνο

Εγώ πάντως νομίζω ότι όταν τους πρήζουν στα εμαίλια , συνήθως πάντα υπάρχει κάποια αντίδραση . Μέχρι σήμερα όσες φορές έκανα παράπονα , 99% μου απαντάνε , και επειδή το στέλνεις ψηλά δεν πάει συνήθως χαμένο γιατί φοβούνται την θεσούλα τους οι παρακάτω .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.