thanulee Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2012 Γεια χαρα, λεω να παραγγειλω αυτην εδω την καρτα Gainward GeForce GTX 580 3072MB "Phantom" αλλα την εχει μονο διαθεσιμη Multirama και Getitnow. Δεν εμπιστευομαι κανενα απο τα 2 μαγαζια. Γνωριζετε απο που θα μπορουσα να την προμηθευτω? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Σεπτέμβριος 15, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 Παρε μια 670Gtx να τελειωνεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Σεπτέμβριος 15, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 πραγματικά δεν αξίζει, πάρε 670 αν θες nvidia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Σεπτέμβριος 15, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 Μπορειτε να μου απαντησετε επι του θεματος? υπαρχει λογος που θα την παρω ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 15, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 Άμα δεν θες να την πάρεις απο Ελλάδα, δες στο Amazon, μεταφορικά δεν ξέρω πόσα και αν πληρώσεις βέβαια, γιατί δεν βλέπω να έχει FREE Super Saver Delivery η Phantom στο Αγγλικό. Στο Γερμανικό κοστίζει τόσο [ame]http://www.amazon.de/Gainward-Grafikkarte-Speicher-Dual-DVI-Mini-HDMI/dp/B004M39796/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1347718189&sr=8-2[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Σεπτέμβριος 15, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 Απο εδω θελω να την παρω αλλα δε μου φαινονται αξιοπιστα τα καταστηματα. Και κατι ακουσα οτι κλεινει το multirama. Νομιζω οτι το αμαζον περναει τελωνειο.. Ακυρο τπτ απο ευρωπαικη ενωση δεν περναει απο τελωνειο. Υπαρχει καποιο καταστημα εδω αλλο? Τα εξω τι χρεωση να εχουν περιπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Σεπτέμβριος 15, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 Από θέμα επιδόσεων η 580 δεν είναι ότι καλύτερο. Η μνήμη που έχει πάνω είναι υπερβολική και ίσως χρήσιμη αν στήσεις πολλαπλά monitor πάνω στην 580. Οτιδήποτε από την σειρά 6X0 της nvidia θα έχει καλύτερη σχέση απόδοσης/κόστους.Αν δεν είναι σαν δεύτερη κάρτα για sli ή για τα πολλαπλά monitor είναι πεταμένα χρήματα αυτή η αναβάθμιση.Αν δεν εμπιστεύεσαι τα καταστήματα Ελλάδα σκέψου να κάνεις αγορά από εξωτερικό και να χρειαστείς εγγύηση. Γενικά από Ε.Ε. δεν περνάει τελωνείο αλλά εκτός Ε.Ε το κόστος θα είναι τσουχτερό και ίσως απαγορευτικό σε σχέση με τις εγχώριες τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 15, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 και από εδώ να την πάρεις και να κλείσει το κατάστημα ή δεν ξέρω εγώ τι, μπορείς πάντα να μιλήσεις με την ίδια την εταιρία απευθείας για την κάλυψη της εγγύησης. Όλες οι μεγάλες εταιρίες καλύπτουν τα προϊόντα τους, λογικά και η Gainward. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 15, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 Δεν θα την θέλει για παιχνίδια για αυτό επιμένει...imo αν δεν την βρεις Ελλάδα μην φοβάσαι το amazon, πολύ πιο αξιόπιστο από πολλά Ελληνικά...*άσχετα αν την έχουν στο site ή όχι κάνε ένα τηλ. την δευτέρα στα μαγαζιά που θεωρείς αξιόπιστα, δεν χάνεις κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Σεπτέμβριος 15, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 Ευχαριστω παιδια. Θα την παραγγελνα απο αυτα τα 2 αλλα διαβασα πολλα αρνητικα σχολια στο σκρουτζ. Τι λετε εσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Σεπτέμβριος 16, 2012 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2012 Εχω αγορασει και απο τα 2 καταστηματα και δεν ειχα καποιο προβλημα..Εγω θα την αγοραζα απο εδω..Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Σεπτέμβριος 16, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2012 Aν δεν την βρίσκεις σημαντικά φθηνότερα απέξω πάρτην από δω.Δες όμως πρώτα πόσα μεταφορικά θέλει το amazon πχ.Στην τελική αν (χτύπα ξύλο) συμβει κάτι, την στέλνεις στην gainward πακέτο.Καλά αυτό για το multirama ακούγεται πολύ καιρό (όπως και για το e-chop).Mην πιστεύεις τις φήμες, τα βλέπω και τα 2 ανοιχτά για πολύ καιρό ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.