Jump to content

Aποσπωμενη μπαταρια στο Smartphone σας Poll

Nephiλiμ

Προτιμω η μπαταρια στη συσκευη μου...  

76 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Διαβαζοντας τις ειδησεις εδω και εκει για το γιωτοφωνο,τo Lumia 920 κλπ υπαρχουν μερικοι -αλλα ολο και λιγοτεροι - που λενε το κλασσικο/γραφικο "ναι αλλα η μπαταρια δεν ειναι αφαιρουμενη. "

Το θεμα ειναι οτι ξερουμε ολοι μια εταιρεια που χει πουλησει 4-5 καραβιές συσκευες που η μπαταρια δεν ειναι αφαιρουμενη.

Για να δουμε ο λαμποκοσμος τι θελει....

Τον εμποδιζει η "ελλειψη" αυτη για να αγορασει μια συσκευη?

3 μπαταριές εχω στο Galaxy Note με εξωτερικο φορτιστη samsung παντα εχω διαθεσιμες....

συχαίνομαι να το εχω με το καλώδιο να φορτίζει!

Tελειωνει η μπαταρια ? Βαζω αλλη ! ...και την άδεια στον φορτιστή!

...εχω και μια στο αμαξι για παν ενδεχομενο! 16 ευρω official samsung 2500mh απο amazon.de πριν 5 μηνες, τσαμπε ολε!!!!

3 μπαταριές εχω στο Galaxy Note με εξωτερικο φορτιστη samsung παντα εχω διαθεσιμες....

συχαίνομαι να το εχω με το καλλωδιο να φορτιζει!

Tελειωνει η μπαταρια ? Βαζω αλλη ! ...και την άδεια στον φορτιστή!

...εχω και μια στο αμαξι για παν ενδεχομενο! 16 ευρω official samsung 2500mah

Κλασσικος Sebastian.

Υπερβολη στο μεγαλειο της.

Η εφεδρική μπαταρία είναι μεγάλη υπόθεση. Ακόμη μεγαλύτερη αν δεν είσαι από αυτούς που αλλάζουν συσκευή μετά από 12 μήνες και θα χρειαστείς αντικατάσταση της λόγω φθοράς/ηλικίας από εξειδικευμένο προσωπικό με πιστοποιημένη μπαταρία και αντίστοιχη χρέωση για όλα αυτά. Προτιμώ να μπορώ να αλλάξω μόνος την μπαταρία καθώς και να διαλέξω από που θα αγοράσω. Παρόλο που αποφεύγω, αν ο κατασκευαστής υπερκοστολογεί τις αυθεντικές μπαταρίες του τότε OEM for the win.

edit: Σπάνιο αλλά υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που μετά από κακή χρήση του κινητού κολλάει το λειτουργικό του και θέλει αφαίρεση της μπαταρίας για να κλείσει και να ξεκινήσει και πάλι να δουλεύει normal.

Πρεπει να μπορεις να την αφαιρεσεις-αντικαταστησεις, ειναι μεγαλο πλεονεκτημα.

Τωρα βεβαια αν μου ελεγες οτι αν ειχε ενσωματωμενη μπαταρια το εκαστοτε κινητο θα ηταν αρκετα λεπτοτερο απ οτι με αφαιρουμενη(λογο το casing της μπαταριας), θα το σκεφτομουνα.

στα νοκια που ειχα ηταν χρήσιμο να βγενει η μπαταρια ( γιατι οποτε κολουσαν την εβγαζα και ολα οκ ) το ιφονε δεν κολισε και ποτε οποτε και ψήφισα το δεν με ενδιαφέρει :D

Δε βλέπω ούτε κάποιο design όφελος. Έχει προχωρήσει αρκετά η ποιότητα των κινητών, που και καπάκι να έχουν, άμα δεν είναι κάνα φτηνιάρικο, θα δυσκολευτείς να δεις διαφορά από ενιαίο σώμα.

Άσε που άμα δουλεύεις πολύ το κινητό και ταξιδεύεις, θες οπωσδήποτε και 2ρη μπαταρία. Ιδιαίτερα άμα βρεις καμιά μεγάλη σχετικά φτηνά.

1: Ευκολία αντικατάστης απο τον χρηστη χωρις να πληρώνει γμισιατικα για service

2: Αν η χρηση της συσκευης ειναι για λογους εργασίας δεν εισαι δεμενος με φορτιστες και πριζες

3: Το ενδεχόμενο freeze στο κινητο

Μειονεκτημα: η χρηση περισσότερων αποσπώμενων κομματιών και η μικροτερη συναρμογητης συσκευης

Χίλιες φορές να είναι αφαιρούμενη. Όποτε παίρνω το Toshiba μαζί και ξέρω ότι μπορεί να μην με φτάσει η μια μπαταρία, έχω και δεύτερη στην τσέπη. Ούτε φορτιστές ούτε εξωτερικές μπαταρίες που κυκλοφορούν, ούτε βύσματα ούτε καλώδια ούτε τίποτα. Μια μπαταρία στην τσέπη και τέλος.

Το γραφικό/κλασικό είναι και πρακτικό/βολικό. Και αν τα παίξει η μπαταρία δεν εύχεσαι να γίνει αυτό εντός εγγύησης, ούτε τρέχεις στο service. Απλά αγοράζεις άλλη.

Εγώ να ρωτήσω κάτι τον Nephiλiμ και όλους όσους ψήφισαν στο poll την επιλογή "... να μην αφαιρείται."

Αυτή την άποψη, του να μην αφαιρείται, τη στηρίζετε κάπου, υπάρχει κάποιο επιχείρημα που να την ενισχύει;

Ή απλώς είπατε να το παίξετε δικηγόροι του διαβόλου; :p

Εγώ να ρωτήσω κάτι τον Nephiλiμ και όλους όσους ψήφισαν στο poll την επιλογή "... να μην αφαιρείται."

Αυτή την άποψη, του να μην αφαιρείται, τη στηρίζετε κάπου, υπάρχει κάποιο επιχείρημα που να την ενισχύει;

Ή απλώς είπατε να το παίξετε δικηγόροι του διαβόλου; :p

Θεωρω οτι τα κινητα με μη αφαιρουμενη μπαταρια -στη συσκευη μου αφαιρειται btw- ειναι πιο καλα "ζυγισμενα" και ειναι πιο στιβαρα σαν κατασκευες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.