Jump to content

2 ερωτησεις

a3uristos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

1. Εχω το Samsung Nexus S απο 31 Μαιου φετος.. Μετα απο καμια εβδομαδα απο το install του Jelly Bean 4.1.1 official , δεν μου δουλευει που και που η αριστερη μερια του touchscreen (απο το κουμπι 'back' μεχρι πανω) και μερικες φορες κολλαει τελειως . Η μονη λυση για να συνεχισω ειναι το lock - unlock αλλα και παλι τα ιδια μετα απο λιγα δευτερολεπτα.. Τι φταει?

2. Αφου βρω μια λυση για το παραπανω ερωτημα και το φερω στην κανονικη του μορφη θα το πουλησω για να παρω αλλο .. Επιλογες ειναι τα Lumia 800 ,Htc Radar, Lg optimus 2x .. (με μικρη αδυναμια στο λουμια <3 ) Ποιο ειναι το καλυτερο σε price -performance ?

Μην παρεις το optimus 2x επειδη θα ξενερωσεις που δεν θα περνει αναβαθμισεις.Ακομα ics περιμενουμε!Για τα αλλα δεν εχω αποψη..

Στάλθηκε από το Optimus 2X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Μακρυά από lg.. To support της σε update είναι για τα μπάζα.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

1. Εχω το Samsung Nexus S, και απο αυτο που λες εικαζω πως ειναι αδυναμια συσκευης και καπως να bugαρε. μηπως εχεις φορτωσει πολλα apps? επισης το εχεις rootαρει το κινητο?

2. αν θες την γνωμη μου ΠΕΡΙΜΕΝΕ... μην προβεις σε αγορα κινητου ακομα, θα γινουν πολλες αλλαγες στα κινητα μιας και βγαινουν νεα smartphones ακομα πιο συχνα. περιμενε τουλαχιστον μεχρι τα Xmas, και κανε ενα research σε θεματα benchmarks κλπ αν ψαχνεσε. εννοειτε να ριχνεις ματιες και σε forums που ειδικευονται σε κινητα (π.χ. gsmarena.com)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.