Jump to content

Google Nexus 7

DJD

Recommended Posts

Αστα! Δορυφορους κανονικοτατα και κλειδωμα κιολλας.σε 3 δευτερολεπτα. Το gps του s3 δεν παιζεται. Παντως και το nexus το δοκιμασα σε εσωτερικο χωρο στο γραφειο και σε κακια 10αρια δευτερολεπτα κλειδωσε. Βεβαια το γραφειο ειναι με παραθυρα γυρω γυρω..

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

εμένα βρίσκει δορυφόρους μέσα στο σπίτι το Ν7, αρκεί να είμαι κοντά σε εξωτερικό τοίχο. Επιβεβαιωμένο με το gps status & toolbox

• 2 months later...

Καλημερα παιδια.Διαβασα οσα γραφετε για το 7αρι της Google.Εγω θελω να παρω το Google Nexus 10 το οποιο εχω βρει εδω στην Ελλαδα στα 330 ευρω(τα 16gb).Ειναι καλη η τιμη του? Το ταμπλετακι απο οτι ειδα ειναι πολυ καλο αλλα αν θελετε πειτε μου και εσεις τη γνωμη σας..

• 2 weeks later...

Πέρασα omnirom κι εδώ, και το μηχάνημα πετάει ακόμη και σε σχέση με τη στοκ.

• 2 weeks later...
Καλημερα παιδια.Διαβασα οσα γραφετε για το 7αρι της Google.Εγω θελω να παρω το Google Nexus 10 το οποιο εχω βρει εδω στην Ελλαδα στα 330 ευρω(τα 16gb).Ειναι καλη η τιμη του? Το ταμπλετακι απο οτι ειδα ειναι πολυ καλο αλλα αν θελετε πειτε μου και εσεις τη γνωμη σας..

Eιμαστε λιγο off topic...

ειναι εξαιρετικο..βεβαια πριν 3 μηνες πολλοι το αγορασαν απο Πλαισιο στα 300 ευρω και με 32GB !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.